Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

 

Oldalunkat ajánljuk mindazoknak, akik Írországot, Dublin városát és környékét, vagy a mesés földrész bármely pontját szeretnék felfedezni.
Egyéni utazók részére javasoljuk jegyeinket vagy programjainkat, akár egy napos kirándulást a fővárosból indulva. 

Segítünk itthonról megszervezni utazását, hogy a városok és tájak felfedezése alatt semmire se legyen gondja.
Gongolunk arra is aki szereti a csoportos utazást idegenvezetővel, neki a szervezett programjainkat kínáljuk.

Írország

Foglalj most, és éld át Dublin varázslatos világát!
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy felfedezd Dublin lenyűgöző látnivalóit és élményeit egyéni városlátogatás során! Foglalj most, és készülj fel egy felejthetetlen utazásra Dublin varázslatos világában!


 

Fedezd fel Dublin varázslatos világát egyéni városlátogatás során!
Készülj fel egy lenyűgöző kalandra Dublinban, az Ír-sziget szívében! Fedezd fel a város pezsgő kulturális életét, történelmi látnivalóit és élénk atmoszféráját ezen az izgalmas utazáson.

Indulj el egy felfedezőútra Dublin lenyűgöző kulturális látnivalói között! Látogass el az ikonikus Trinity College-hoz, ahol megcsodálhatod a híres Book of Kells-t, vagy merülj el az Ír Nemzeti Múzeum kincseiben és történelmi gyűjteményében.

Ne hagyd ki az autentikus ír ízeket és különleges gasztronómiai élményeket! Kóstold meg a friss halat és chips-et a híres Fishamble Streeten, vagy ülj be egy tradicionális ír kocsma hangulatos környezetébe, hogy megkóstold az ír whiskey és Guinness különlegességeit.

Tapasztald meg Dublin pezsgő éjszakai életét és kulturális hangulatát! Fedezd fel a különféle bárok, klubok és élőzenei helyszínek kínálatát, és vegyél részt az ír szórakoztató élet vibráló atmoszférájában.

Élvezd a vásárlás és a kikapcsolódás élményét Dublinban, ahol számos különleges üzlet és piac vár felfedezésre! Böngéssz a divatos butikokban és galériákban, vagy keresd fel az ír kézműves termékek és ajándéktárgyak legjavát az óvárosi piacokon.

 

Egyéni Városlátogató Programok

Fedezd fel Írország varázslatos szépségeit egy napos kirándulás során!

Készülj fel egy lenyűgöző kalandra Írország mélyén, egy napos kirándulással Dublinból! Tapasztald meg az Ír-sziget varázslatos tájait és kulturális örökségét ezen az izgalmas utazáson. Fedezd fel az ősi erdőket, zöld mezőket és festői tengerpartokat, miközben csodálod az Ír-tenger szikrázó szépségét.
A Történelem Vonzerejét a átélheted és elmerülhetsz a kulturális örökségében.
Látogass el ókori várakhoz, kastélyokhoz és különleges helyszínekhez, és fedezd fel az Ír-sziget izgalmas múltját és legendáit.

Ne hagyd ki az ír konyha ínycsiklandó különlegességeit! Kóstold meg az autentikus ír ételeket és italokat egy helyi tavernában vagy kávézóban, és élvezd az ír gasztronómia gazdagságát és sokszínűségét. 
Megismerkedhetsz a helyiekkel, akik híresek vendégszeretetükről, barátságosságukról. és közvetlenségükről, mindeközben felfedezheted az ír falvak és városok hangulatos atmoszféráját.

 

 

1 napos Kirándulások

Írországi Szervezett Programok

További ajánlataink

 

Dublin emberléptékű város, úgyhogy legjobb közlekedési eszköz a két láb. Azonban ha mégis járművet választanánk, úgy a busz a legolcsóbb. A taxiért egy átlagos út alatt 20 eurot kell fizetni, ugyanennyibe kerül az éjszakai busz is, azonban a nap közbeni járat ennek mintegy negyede. Furcsa lehet először a jobb oldali közlekedés, de hamar meg lehet szokni.

A látnivalók nagy része a folyótól délre található.
Csodás épületeket találunk a városban:

  • A Trinity College az egyik legfontosabb érdekesség, I. Erzsébet királynő építtette 1592-ben.
  • a XI. századi Szt. Patrik Katedrális ;
  • a Vár - inkább palota, mint erőd - 1204-ben épült.
  • A Nemzeti Múzeum a bronzkortól napjainkig tartogat számunkra érdekességeket.
  • A Nemzeti Galéria, ahol különlegesen szép műveket tekinthetünk meg. Az építészet, a festészet, a történelem iránt érdeklődők nagyon jól fogják érezni itt magukat.
  • A város sétálóutcája a Grafton Street, melynek mindkét oldalán üzletek sorakoznak. A Grafton Street és a St. Stephen Green sarkán található a Stephensgreen áruház, mely a város legnagyobb bevásárlóközpontja. Az üzletek este 6-ig tartanak nyitva.

 

Az ír konyha fontos alapanyaga a hús, különösen a marha, a bárány és a sertéskaraj. Isteni a tradicionális ír kenyér. Vannak hagyományos ételek, amelyekben bacon szalonna és káposzta van. Híres termékük a fekete arany, a Guinness, valamint válogathatunk rengeteg féle világos sör közül is, ha azt jobban szeretjük. Az egymillió lakosú fővárosban nem kevesebb, mint 900 pub működik, úgyhogy arra a kérdésre, hogy hova menjünk sörözni, számos választ kapunk. A Temple Bar-ban található a pubok Kánaánja, az egy négyzetméterre eső kocsmák száma a világon itt a legmagasabb. A Temple Bar leghíresebb pubjai a Gogarty's, a Fit's Simons és maga a (THE) Temple Bar, ahonnan a U2 világszintű elismertséget harcolt ki magának.
Ha Dublinban járunk, feltétlenül el kell mennünk a Taylor's-ba vagy a Johnny Fox's-ba. Kiváló éttermek, ír zené vel és táncos műsorral. Ha már megkostoltuk a helyi pub ban utánna érdemes megnézni a Guinness vagy a Jameson Whiskey múzeumokat is.

 

Belépőjegyek - Szolgáltatások

További ajánlataink

 

Utazhatunk északra, délre, mindenütt kis parti települések váltakoznak kertes villákkal, kastélyokkal, kikötőkkel. A fű olyan zöld, mint sehol máshol, a tavak szinte tükörként verik vissza arcképünket, a hegyek között a tiszta levegő és a csönd szinte utánozhatatlan. A városok fekvése is gyönyörű, ráadásul Dublinból a Wicklow-hegységl és a tengerpart is könnyen megközelíthető. 

Választhat helyiek által szervezett egy vagy több napos buszos túrákból, de kalandvágyóknak vagy az országot felfedezni akaróknak egyéni fly and drive (repülj és vezess) programokat kínálunk.

 

Írországi Fly & Drive túrák

További ajánlataink