Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Írország 15 nap alatt - Fly & Drive

Írország, Dublin, Dublin Útazonosító: 507992
  • Szálláskategória: Vendégház
  • Utazás módja: Fly & Drive
  • Típus:
Leírás

A legteljesebb program, mely egy írországi utazás alatt elképzelhető. Utazhatunk északra, délre, mindenütt kis parti települések váltakoznak kertes villákkal, kastélyokkal, kikötőkkel. A fű olyan zöld, mint sehol máshol, a tavak szinte tükörként verik vissza arcképünket, a hegyek között a tiszta levegő és a csönd szinte utánozhatatlan.  

Írország 15 nap alatt - Fly & Drive

Választható utazási időszakok: 2023. január - decemberig.
Választható indulási napok:
egyéni igény szerint minden nap
Választható szállások:
hotel vagy B&B. kérésre Kastély hotel vagy Caste & Manor House akár egy éjszakára is kérhető.
Ellátás:
Reggeli.

 

JAVASOLT PROGRAM:

1 nap Érkezés Dublinba
Érkezés Dublinba. Menetrend alapján délután nézze meg Európa legnépszerűbb városának látnivalóit. 2 éjszaka Dublinban.
2. nap Dublin
Ma javasoljuk látogassa meg a Szent Patrik katedrálist, a dublini kastélyt, az Irish Whiskey Centert és a Guinness Sőrfőzdét. 
3. nap Dublinból Antrim köernyékéig 
Induljunk el északra Antrim területére. Javaslatunk töltsön el egy napot Belfastban, és látogasson el Belfast egyik nevezetességébe a Titanic Experiencebe. 9 interaktív galériát foglal magába. A kiállítás több dimenziós, többek között speciális effektekkel, teljes körű rekonstrukciókkal és innovatív interaktív elemekkel várja a látogatókat. Fedezze fel a hajógyárat ahol a legenda elkezdődött és tudjon meg többet a Titanic titkairól. Útvonal kb 195 km.  1 éjszaka Antrim/ Belfast környéke
4. nap Antrimból - Derry környékére
Mai nap elérünk Derry felé tartva álljon meg a Carrick-a-Rede kötélhídnál. Látogassa meg a Giant's Causeway-t, (Óriások útja) 40 000 egymásba fonódó bazaltoszlop területe, egy ősi vulkánhasadék kitörés eredménye. Útvonal kb 60 km. 1 Éjszaka Derry környékén
5. nap Derryből – Donegal környékére
Kora reggel induljunk el komppal Tory-szigetre. (jegy ára külön fizetendő) Tory látványos sziklás tája az gazdag és változatos történelemmel egészül ki, amely a szigetlakók jellegzetes gael nyelvéhez kapcsolódik. A sziget látogatás után délután a közelben található szállásunk felé indulhatunk érdemes szem előtt tartanunk hogy, ez a megye viszonylagos elszigetelt az Ír Köztársaság több részétől. Ezért is születhetett a megye szlogenjét: „Itt fönt más”. Útvonal kb 120 km. 1 Éjszaka Donegal környékén. 
6. nap Donegalból – Mayo környékéig.
Mai napra a javaslatunk, látogassa meg az Achill-szigetet, amely könnyen megközelíthető egy hídon keresztül Mulranyban. Vad, szeles és gyönyörű és a 40 km hosszú Achill Drive a táj legérdekesebb részén keresztűl mutattja meg a környéket. Útvonal kb 115 km. 1 Éjszaka Mayo környékén.

Irorszag 15 nap - eszakir regio

7. nap Mayoból – Galway környékéig.
Utazásun Írország egyik legkiemelkedőbb természeti szépségű területén folytatódik. Connemara a felfedezésre váró régió a gael kultúra igazi gyöngyszeme. Álljon meg Kylemore Abbey-ben, mely menedékhelye a történelemnek és szépségnek. Most is egy bencés apácarend otthona, úgy mint az elmúlt 100 évben. Alternatív program javaslatunk elötte látogasson el a Killary Fjordba, és tegyen hajókirándulást Írország egyetlen fjordján. a mai napunk a két programmal hossabb lehet. Útvonal kb 175 km. 2 Éjszaka Galwayben vagy környékén.
8. nap Galway – Aran-szigetek
Szálljon fel komppal az Aran-szigetekre. a hajó út nagyjából 1 óra a szigetekre. Három sziklás sziget van, és ezek feltárása után lettek  ismertek az ősi lelőhelyek. A legnagyobb sziget, Inishmore ad otthont a történelem előtti Dun Aonghasa erődnek. A szigetek teljes lakossága nagyjából 1200 fő.  Útvonal kb 60 km.
9. nap. Galwaytől – Kerry környékéig.
Látogassa meg a környék egyik leglátogatottabb helyét a Moher látványos szikláit, és hagyjon egy kis időt, hogy elmerüljön a lenyűgöző kilátásban. Áthaladunk Burren területén keresztül, ahol a Bunratty-kastély és a Folk Park meglátogatása lehet egy pihentető program a vezetés közben. Haladjon tovább Ardare fali felé, amely Írország legszebb falujaként ismert, itt áljunk meg kicsit mielőtt Killarney-ba érkeztünk volna. Útvonal kb 180 km. 2 Éjszaka Kerryben vagy környékén. 
10. nap Kerry Ring
Töltsön el egy teljes napot a híres Kerry Ring felfedezésével. A Moll's Gap-hez vezető úton található a lélegzetelállító a Lady's View és megismerkedhet Torc festői tavaival és hegyeivel. Ne hagyja ki a vízesések sorát mely a terület ismert névjegye. Útvonal kb 180 km. 
11. nap: Kerrytől - Cork környékéig.
Szánjon rá időt, és hajtson át West Corkon. Tervezzen megállót Glengarriffban, és ha rajong a kertészetért látogassa meg Garnish Szigetet mely gyönyörű kertjeiről híres. Vagy álljon meg Bantryban, egy nyugati kikötővárosban, próbálja ki, mert Bantry Bay kagyló termeléséről híres. Ha nem nyerte el tetszését javaslatunk autozzon le és álljon meg Írország szárazföldi déli pontjára, és látogassa meg a drámai tájáról ismert Mizen Headet. Útvonal kb 150 km. 2 Éjszaka Cork vagy környékén.

Irorszag 15 nap - partok

12. nap Cork  – Cobhon át – Kinsale.
Töltsön el egy napot Cork City és a környező területek felfedezésével. Ne hagyja ki a híres Old Reggel angol piac. Sétáljon fel a Shandon Bells-hez, és nézze meg Cork-ot. Ban,-ben délután látogassa meg Cobh-t, a Titanic utolsó kikötőjét. Látogassa meg a Titanic Experience-t színes színekkel és informatív kijelzők. Töltsd az estét sétálva a Kinsale-en, más néven a Írország ínyenc fővárosa. 
13. nap Corkból - Waterford/ Wexford környékéig
A Waterford felé vezető úton álljon meg a Jameson's Midleton Distillery-nél. Tudjon meg mindent a „Az élet ír vize”. Folytassa utazását Lismore-ba, a város híres korai életéről egyháztörténet. Látogassa meg az impozáns Lismore kastélyt, amely a helyén található régi kolostor a középkor óta. Alternatív megoldásként vezessen végig a tengerparton, és tervezzen egy kis szünetet a következő időpontban: a Copper Coast, az UNESCO Globális Geopark. Útvonal kb       km.  1 Éjszaka Waterford/ Wexford környékén.
14. nap Waterfordból - Dublinig.
Az utvonalunk visszavezet Dublinba. Válassza ki a Wicklow Mountain Nationalon keresztül vezető utat Park. Látogassa meg Glendalough-t, ahol a lenyűgöző táj és a lenyűgöző kombinációja A kolostortörténet Írország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjává teszi. Útvonal kb       km.  1 Éjszaka Dublin. 
15. nap Dublin – Repülőtér
Menetrendtől függően kérheti az éjszakai szállást a reptérnél, de ha ideje engedi a dublini szállásából látogasson el a Grafton Streetre, hogy vásároljon néhány szuvenírt, vagy töltsön el néhány órát a város felfedezésével, hogy többet megtudjon a rengeteg látnivalóról, amelyet korábban esetleg kihagyott. Menetrend alapján érkezés a reptérre, autó leadása. Jó utat hazafelé. Slan abhaile!

Irorszag 15 nap - Deli regio

Programban javasolt szálláshelyek:
1- 3 nap / 2 éjszaka Dublin
3 - 4 nap / 1 éjszaka Antrim/ Belfast környéke
4. nap - belépőjegy a Giants Causeway-hez
4 - 5 nap / 1 éjszaka Derry környékén
5 - 6 nap / 1 éjszaka Donegal környékén
6 - 7 nap / 1 éjszaka Mayo környékén
7 - 9 nap / 2 éjszak. Galway környékén
9. nap - Belépő a Moher sziklákhoz
9 - 11 nap / 2 éjszaka Kerry környékén
11 - 13 nap / 2 éjszaka Cork környékén 
12. nap - Belépéő a Titanic Mzeum Cobh-ba 
13 - 14 nap / 1 Éjszaka Watford/ Wexford környékén 
14 - 15 nap / 1 éjszaka Dublin környékén 

 

Részvételi díj - 14 éjszaka reggelivel Hotel esetén egy fő részére 2 ágyas szobában:
Január 1 - március 31 indulással: 466 600 Ft/fő
Április 1 - 30. és Október 1-31. indulással: 504 600 Ft/fő
Május 1 - 31. és Szeptember 1-30. indulással: 571 600 Ft/fő
Június 1 - Augusztus 31. indulással:  581 600 Ft/fő
November 1 - December 31. indulással: 482 600 FT/fő

Egy ágyas felár: 269 600 Ft
Gyerek árak 0-11 éves korig 50% kedvezmény 2 felnőtt fizető esetén.

Részvételi díj - 14 éjszaka reggelivel Bed and Breakfast esetén egy fő részére 2 ágyas szobában:
Január 1 - Április 30. és Október 1-31. indulással: 452 600 Ft/fő
Május 1 -  Június 30. és Szeptember 1-30. indulással: 492 600 Ft/fő
Július 1 - Augusztus 31. indulással: 508 600 Ft/fő
November 1 - December 31. indulással: 460 600 Ft/fő

Egy ágyas felár:  196 500 Ft
Gyerek árak 0-11 éves korig 60% kedvezmény 2 felnőtt fizető esetén.

 

Foglalási időszak:
Június és Augusztusi időpontokra előre 60 napon kívül folglalható.
Március tól májusig valamint szeptembertől novemberi időpontokra előre 35 napon kívül folglalható.


TÁJÉKOZTATÓ:

A JAVASOLT túra útvonala áthalad Észak-Írországhoz (Anglia) tartozó területeken és szállásai is találhatóak ott. Kérjük indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021.október 01-től csak ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként már nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

 

A részvételi díj tartalmazza:
• Szállás 3* hotelekben vagy vendégházban, 14 éjszakára, kétágyas fürdőszobás elhelyezéssel, reggelivel.
• Belépőjegyek az alábbiak szerint: Giant's Causeway, Moher sziklák, Titanic Muzeum

Külön fizetendő: 
A program során felsorolt egyéni szolgáltatások külön igénybevehetőek, melyre kérés esetén ajánlatot is küldünk. Kérje kollégáink segítségét.

• Repülőjegy ára szolgáltatásokkal, mely akár külön is intézhető. 

• Bérautó a program teljes hosszára  Dublin reptéri felvétellel és leadással. Kérés esetén, a program más városból is kezdhető. (Opel Astra vagy hasonló)

• Ajánlott programban kompolási lehetőségeket is javasoltunk különböző szigetekre. A kommpjegyek intézését előre vállaljuk előzetes egyeztetés és ajánlat után.

• Minden program típus esetén van lehetőség egy-egy éjszakát vagy akár a teljes program során Kastély Hoteleket vagy Caste & Manor House szállásokat igénybe venni. Ennek felára időszaktól és elérhető helyektől függ. Szívesen küldünk részletes lehetőségeket. 

• Háziállat nem vihető.

• Bármilyen egyéni kérés vagy program módosítás esetén, szívesen állunk rendelkezésre. 

Foglalási időszakok:
•Június és Augusztusi időpontokra előre 60 napon kívül folglalható.
•Március tól májusig valamint szeptembertől novemberi időpontokra előre 35 napon kívül folglalható.
•Nem foglalható időszak: március 13-18 és december 12-31 közötti napok.

Szállások:
•A szállások esetén a 3 ágyas vagy családi szobák csak lekéréssel foglalhatóak, külön ár egyeztetés szükséges. 
•Egyéni igények esetén, egybe nyíló szoba, mozgássérült szoba kérhető, de nem alap szolgáltatás a szállásokon. 
•3 vagy több szoba együttes foglalása esetén nem garantált ugyan az a B&B szállás.
•Minden szállás a megnevezett településen, maximum annak 40 km-es körzetében található. 

Az ír szolgáltató fent tartja a jogot az alapár változásra, amennyiben Írországban változnak a törvényi szabályozások az áfa vagy a turizmusban fizetendő adók kapcsán.
A forintban értendő árak az árfolyam ingadozást követhetik.

Stornó biztosítás és BBP biztosítás::   Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó és a BBP biztosításokat. Választható szolgáltatás a csomag mellé 650 Ft/fő nap áron. Részletek ezen a linken. 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-10-01 - 2023-10-31 14 éj, egyéni indulás, igény szerinti indulás Fly and Drive Reggeli 452.600 Ft Ft/fő - B&B esetén 14 éjszaka
2023-11-01 - 2023-12-31 14 éj, egyéni indulás, igény szerinti indulás Fly and Drive Reggeli 482.600 Ft Ft/fő - Hotel esetén 14 éjszaka
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok