Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

London és környéke

LONDON városnézés, London Pass, LONDON Közlekedés - Travelcard, LONDON Reptéri Transzfer, Belépőjegyek, Harry Potter Stúdió, LONDON AKCIÓS csomagok, Kirándulások, Színházjegyek - Éttermek, Sport, Koncertjegyek és kiállításokLondoni városlátogatáshoz kínálunk akciós csomagokat, melyek a városlátogatás élményét kínálják előrre összeállított szolgáltatásokkal. 

Néhány a javaslataink Közül: Szállása mellé külön jegyek csomag árban. LONDON városnéző busz, London Pass, LONDON Közlekedés - Travelcard, LONDON Reptéri Transzfer, Belépőjegyek, Harry Potter Stúdió, LONDON AKCIÓS csomagok, Kirándulások, Színházjegyek - Éttermek, Sport, Koncertjegyek és kiállítások

Kérésre bármelyik csomagunk egyéni igényei szerint átalakítható.

 

Akciós Csomagok Egyéni Utazóknak

További ajánlataink

A Londoni repülőterek közül talán a legismertebb a Heathrow Repülőtér, amely az Egyesült Királyság legnagyobb repülőtere és egyike a világ legforgalmasabb légikikötőinek. Heathrow a brit főváros fő repülőtere, és számos nemzetközi járat szolgálja ki innen az utasokat. Másik fontos londoni repülőtér a Gatwick Repülőtér, amely szintén jelentős forgalmat bonyolít le, főleg európai és távol-keleti célállomásokkal. Ezenkívül Londonban található még a Stansted Repülőtér és a Luton Repülőtér is, amelyek főleg fapados és belföldi járatokat indítanak. Londonban a repülőterek könnyen elérhetők közvetlen reptéri transzfer busz járatokkal vagy vonattal és taxival egyaránt. Tömegközlekedési jeggyel csak a Heathrow reptér elérhető, a többi reptér esetén külön transzfer jegyek vásárlása szükséges.

Transzferek - London

További ajánlataink

London tömegközlekedése kiemelkedően fejlett és sokrétű. A városban működik földalatti (London Underground), buszok, vasút, valamint hajó- és hajójáratok is a Temze folyón. Az Underground, vagyis a metróhálózat, az egyik legnagyobb és legösszetettebb a világon, szinte minden fontosabb pontot elér. Emellett a buszhálózat is rendkívül sűrű és kiterjedt, számos járat közlekedik a városban és környékén. A városban szintén sok kerékpárút és biciklikölcsönző áll rendelkezésre, ami további lehetőséget biztosít az utazásra. A Londoni tömegközlekedés általában megbízható és gyakran a leggyorsabb módja a városban való közlekedésnek.

 

Közlekedési Jegyek - London

A kirándulások a belvárosból indulnak, ahol az autóbuszokra szállva, a túra útvonalát bejárva, a nap végén ugyanoda érkeznek vissza. A túrákon helyi idegenvezető kíséri a csoportot, mely a legjobb tudása szerint meséli el az útvonalon található helyek érdekes és izgalmas történeteit.

Kirándulások - London

További ajánlataink

Harry Potter Londoni Programok

Belépőjegyek - London

További ajánlataink