Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Tájékoztató és felhasználási feltételek

A London és Liget Utazási iroda – Great Wood Kft , engedélyszám: U-000751, továbbiakban Utazási Iroda -  oldalain az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak. Az utazási Iroda fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek változtatására akár előzetes értesítés nélkül is. Az  Utazási Iroda oldalainak használata azt is  jelenti , hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja honlapunkat.


Az oldalainkon található  szolgáltatásokat és információkat , nem kereskedelmi célú felhasználásra tesszük közzé. A felhasználóknak az Utazási Iroda oldalain megjelent adatokat, információt ,vagy szolgáltatást nem áll jogukban módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni ,vagy eladni. Az  Utazási Iroda oldalain szereplő információk ,nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, állhatnak.


Az Utazási Iroda az oldalain található információkat ingyenesen bocsátja használatra. Az Utazási Iroda nem vállal felelősséget az oldalon található információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen ,vagy közvetett kárért. Az  Utazási Iroda szolgáltatásainak (vagy az általa közvetített szolgáltatások) megrendelése és igénybevétele esetén minden esetben az utazási szerződési feltételek és az esetleges nyomdai úton előállított katalógusok (annak esetleges hibajegyzékével) az irányadók. Az  Utazási Iroda  az oldalon fellelhető minden információ felhasználásából eredő kárért kizárja a felelősségét.


Az Utazási Iroda nem vállal felelőséget az alábbi okokból bekövetkező károkért: weboldalak működés képtelen állapota, nem megfelelő üzemelése, üzemzavara miatt következnek be. Továbbá nem felelős azon károkért sem ami az adatok illetéktelen megváltoztatásából, információs  hálózati késedelemből, számítógépes vírusokból, esetleges rendszerhibából, vagy egyéb hasonló okokból adódik.


Az oldalak megjelenítésekor az információkban előfordulhatnak hibák,  pontatlanságok a rendszeres frissítések, módosítások ellenére. Az Utazási Iroda fent tartja a  jogot  a feltárt hibák figyelmeztetés nélküli javítására.


Az  Utazási Iroda által közvetített  utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződések  határozzák meg. Az Utazási Iroda mindent elkövet azért, hogy az oldalain található információk, vagy szolgáltatások  aktuálisak , pontosak legyenek, de azok tényleges pontosságáért , hitelességéért felelőséget nem vállal. Az Utazási Iroda bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja az oldalain található információkat, szolgáltatásokat, termékeket ,árakat.  Az  Utazási Iroda oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása során előfordulhat, hogy az információk már nem helytállóak – esetleg továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak. Az Utazási Iroda  mindent megtesz az információk aktualizálása érdekében, de nem vállal felelősséget az információk naprakész voltáért. Az Utazási Iroda számára csak az általa írásban  visszaigazolt foglalásokból származnak kötelezettségek. Amennyiben elektronikus úton – e-mailben, faxon – történt a  megrendelés/szerződéskötés és arra legkésőbb 24 órán belül nem kap irodánktól választ, kérjük, telefonon ,vagy személyesen érdeklődjön irodánkban.


Amennyiben  egy szolgáltatás megrendelése elektronikus  fiók megnyitását igényli, kérjük a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdéseit  aktuális ,teljes és pontos adatok megadásával válaszolja meg. Az Utazási Iroda az így  tudomására jutott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. A személyes adatok megadásával, Ön hozzájárul hogy azt az  Utazási Iroda nyilvántartsa és kezelje. Az Utazási Iroda  kötelezi magát , hogy a tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság ,vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.


Amennyiben elektronikus fiókja jelszót igényel annak  és a fiók titkosságának megőrzéséért a felelősséget Ön viseli. Az esetleges fiókját ért illetéktelen felhasználásról, biztonsági eseményről haladéktalanul  értesítse az Utazási Irodát. Az  Utazási Iroda nem felel azért, ha harmadik fél az adattárolón tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.


A fiók tulajdonosának engedélye nélkül más személy  nem használhatja az elektronikus fiókját. A szolgáltatások semmilyen törvényellenes ,tiltott célra nem használhatóak. A szolgáltatások használata nem okozhat sérülést, működési zavart, túlterhelést vagy károsodást  az Utazási Iroda szolgáltatójának, vagy egy esetleges  harmadik felet nem akadályozhat a szolgáltatások használatában és igénybevételében.


Az  Utazási Iroda fenntartja a jogot, hogy az  ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférési jogot bármikor, akár értesítés nélkül is megvonja.  Az Utazási Irodának jogában áll a saját adattárolóján tárolt személyes beállítások és az ingyenes használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatok előzetes, figyelmeztetés nélkül törlésére. Az ez okból történő adatok  elvesztéséből származó károkért az Utazási Iroda nem felel és kártérítési felelőséggel sem tartozik.


Az Utazási Iroda honlapján szerepelhetnek külső oldalakra mutató linkek, bannerek.  Ezek frissítéséért, aktualitásáért, tartalmáért nem vállal felelősséget.


A foglalással kapcsolatos részletes információk megismeréséhez kérjük, olvassa el figyelmesen az a foglalással kapcsolatos tudnivalókat


Az Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződést az ajánlatkérő  űrlap kitöltése, személyesen, telefonon, vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat még nem hoz létre . Az utazási szerződés az utas és az utazásszervező között, a foglalásra küldött/adott visszaigazolással, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint és csak az utazási díj esedékes mértékű előlegének megfizetése után jön létre. Amennyiben az előleg megfizetése  a megállapodott határidőig nem történik meg , a foglalást  az  adott útra az Utazási Iroda törölheti.


A visszaigazolás után az  előleg megfizetése az utazási szerződés elismerésének minősül a megrendelő és az utazás szervezője között. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e az Utazási Irodába. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó egyedi vagy általános utazási feltételei irányadóak.