Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Trónok Harca Stúdió Túra belépőjegy

Írország, Dublin, Dublin Útazonosító: 507904
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Szolgáltatás
  • Típus:
Leírás

Tekintsen be a Trónok harca sikersorozat kulisszái mögé egy páratlan stúdiólátogatás keretein belül. Látogasson el az Észak-Írországban található autentikus filmezési helyszínre, a Linen Mill Studio-ba.  

A Trónok harca stúdió túra keretein belül a látogathatók felfedezhetik a Hét Királyságot és a 8 évedos sorozat filmezésének legapróbb rejtelmeit is.
Lépjen be az eredeti filmezési díszletekbe, többek között az ikonikus nagy csarnokba (Great Hall at Winterfell) ahol Havas Jon-t az észak királyának kiáltották és nézzen meg olyan díszlet eszközöket, mind például Daenerys Targaryen sárkánykő trónja és vegye szemügyre testközelből a jelmezek, fegyverek és eszközök részletgazdagságát. A stúdió több, mint 10.000 négyzetméternyi területen mutatja be a sorozat forgatásval kapcsolatos legfontosabb elemeket, amelyek a Trónok harcának életrekeltésében játszottak szerepet.

 

Tronok harca Stúdio

 


TÁJÉKOZTATÓ:

Stúdió nyitva tartás:

  • október – február minden csütörtöktől hétfőig nyitva (Minden kedden és szerdán, valamint ünnepnapokon és január 19-23-ig zárva)
  • március – szeptember minden nap nyitva

 

A stúdióba egyénileg tömegközlekedési eszközökkel vagy autóval tudnak eljutni. A stúdió bejáratánál közvetlen parkolási lehetőség nem biztosított, a szomszédos stúdió területén van lehetőség parkolásra, ahonnan transzfer busszal tudnak átmenni a Trónok Harca stúdióhoz (gyalogosan NEM). 
A két stúdió között közlekedő transzfer buszok a belépőjegy ára tartalmazza, melyek minden nap közlekednek, amikor a Trónok Harca stúdió nyitva tart. Csak belépőjegy vásárlása esetén a jegyen szereplő időpont a transzfer buszra lesz érvényes, amellyel a két stúdió között közlekedni tud, ezért kérjük legyen szíves korábban érkezni, hogy elegendő ideje legyen leparkolni és elérni átszállító buszát.

A kiállított jegy nem módosíttatható, nem töröltethető és nem visszatéríttethető. A foglaláshoz egy név szükséges. 

A Trónok Harca stúdió Észak-Írországhoz (Anglia) tartozik, kérjük indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021.október 01-től csak ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként már nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

 

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok