Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Trónok Harca Stúdió Túra belépőjegy

Írország, Dublin, Dublin Útazonosító: 507904
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Szolgáltatás
  • Típus:
Leírás

Tekintsen be a Trónok harca sikersorozat kulisszái mögé egy páratlan stúdiólátogatás keretein belül. Látogasson el az Észak-Írországban található autentikus filmezési helyszínre, a Linen Mill Studio-ba.  

A Trónok harca stúdió túra keretein belül a látogathatók felfedezhetik a Hét Királyságot és a 8 évedos sorozat filmezésének legapróbb rejtelmeit is.
Lépjen be az eredeti filmezési díszletekbe, többek között az ikonikus nagy csarnokba (Great Hall at Winterfell) ahol Havas Jon-t az észak királyának kiáltották és nézzen meg olyan díszlet eszközöket, mind például Daenerys Targaryen sárkánykő trónja és vegye szemügyre testközelből a jelmezek, fegyverek és eszközök részletgazdagságát. A stúdió több, mint 10.000 négyzetméternyi területen mutatja be a sorozat forgatásval kapcsolatos legfontosabb elemeket, amelyek a Trónok harcának életrekeltésében játszottak szerepet.

 

Tronok harca Stúdio

 


TÁJÉKOZTATÓ:

Vásárláskor magát a jegyet kapja, amely adott napra és időpontra szól. A jegyen található időpont azt az időt fogja jelölni, amikor az átszállító transzferbuszra fel kell szállnia, amely a stúdió bejáratánál fogja letenni.

Választható jegytípusok:

Felnőtt (16+)
Gyerek (0-12 éves)
Junior (13-15 éves)
 

Stúdió nyitva tartás: a hét minden napján nyitva

A stúdióba egyénileg tömegközlekedési eszközökkel vagy autóval tudnak eljutni. A stúdió bejáratánál közvetlen parkolási lehetőség nem biztosított, a szomszédos stúdió területén van lehetőség parkolásra, ahonnan transzfer busszal tudnak átmenni a Trónok Harca stúdióhoz, amelyet a belépőjegy ára tartalmaz (gyalogosan ez a táv NEM tehető meg). A két stúdió között közlekedő transzfer buszok minden nap közlekednek, amikor a Trónok Harca stúdió nyitva tart.

A jegyen szereplő időpont a transzfer buszra lesz érvényes, amellyel a két stúdió között közlekedni tud, ezért kérjük legyen szíves korábban érkezni, hogy elegendő ideje legyen leparkolni és elérni átszállító buszát.

Javasolt látogatási idő: 2,5-5 óra

A kiállított jegy nem módosíttatható, nem töröltethető és nem visszatéríttethető.

A Trónok Harca stúdió Észak-Írországhoz (Anglia) tartozik, kérjük indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021.október 01-től csak ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként már nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-03-30 - 2024-12-31 1 nap, egyéni indulás, igény szerinti indulás leírás szerint 14.280 Ft Ft/fő - stúdió belépőjegy
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok