LONDON - 5 NAP / 4 ÉJ

szilveszter2.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
Külvárosi szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
London
Zona: 
1-6 zona /6/
Azonosító: 
15 - 40
Megrendelhető a következő időszakokra: 

ÚJ IDŐPONTOK:
2022. szeptember 16 - 20. - Részvételi díj: 248.900 Ft/fő
2022. október 14 - 18. - Részvételi díj: 248.900 Ft/fő

Járulékos költségek: 

BBP+Storno
Transzfer városnézéssel
Egyágyas felár
Fakultatív programok


Pezsgő élet, nosztalgia és misztikum 
Európa patinás fővárosába látogatunk el, ahol megismerkedhetünk a világhírű nevezetességekkel, a híres British Múzeum gyűjteményét és a Madame Tussaud-t is megcsodálhatjuk. További ízelítőként a rejtélyes Stonehenge kőtömbjeihez tehetünk felejthetetlen kirándulást kellemes sétával fűszerezve Oxfordban. Igazi különlegességet is tartogatunk: Hampton Court-t, VIII. Henrik királyi palotáját. 

Utazás:  Wizzair menetrend szerinti járatával (Indulás az első járattal. Érkezés az utolsóval), Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal, Városi közlekedés jegy/ bérlet használatával (helyszínen fizetendő)
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3*- os , metróközeli , külvárosi hotelekben, fürdo, WC, TV-s, szobákban.
Szállás: színvonalas 3* -os hotelekben Felthamm vagy Illford városrészben. A szállodák kiváló közlekedési kapcsolattal rendelkeznek. A szobákban fürdő/Wc,Tv
Ellátás: 4 reggeli 

 
PROGRAM 5 nap 4 éj
PROGRAM:
1. nap:
Kora reggel repülés Luton reptérre. Érkezés után buszos városnézés: Buckingham Palace, Royal Albert Hall és Memorial Harrods', Marble Arch, Hyde és St. James's parkok: strand és a bírósági negyed: London és Tower -hidak). A programot követően transzfer a szállodába. A szállás elfoglalása után indul a vezetett gyalogos városnézés (tömegközlekedési eszközök segítségével) London kormányzati és Westminster negyedeiben. Westminster Abbey, Parlament a híres Big Ben-nel (a Westmins­ter hídról is a Temzével); Whitehall, Trafalgar Square (Nelson emlékmű), Színházak negyede. St. James’s Park és Palota (kívülről), Buckingham Palace (kívülről), Green Park. 

2. nap: A Tower és City városrészek megismerése idegenvezetőnkkel gyalogosan, (tömegközlekedési eszközök segítségével): Tower középkori erődje (koronázási ékszerek, vármúzeum, udvarok).
Majd délután fakultatív hajós városnézés a Temzén. Temze parti séta Tower hídon át, majd a déli parti díszsétányon Shakespeare Globe színházáig. Kora esti séta a Picadilly Circus mentén a híres Sohoban és az elegáns Regent Street-en. 

3. nap: Szabadidő, múzeumlátogatás vagy alternatívaként: Királyi Botanikus kert illetve Hampton Court megtekintése.

4. nap: Fakultatív egész napos buszos Dél-Anglia kirándulás - Stonhenge belépő az árban. Salisbury - párját ritkító gótikus székesegyház Anglia legmagasabb tornyával, történelmi városmag, Stonhenge - A Világörökség részét képező, titokzatos neolitikus kőoszlopok; Oxford - ismerkedés a híres egyetemi város ódon kollégiumaival, híres műemlékeivel, reneszánsz épületeivel.
Vagy tematikus szabadidő / múzeumlátogatási lehetőség (British múzeum, Victoria Albert múzeum, Tate modern (ingyenes), Madamme Tussauds, London Eye).

5. nap: Szabadidő vagy további látnivalók megtekintése (pl. Windsori kastély - minimum 15 fő esetén. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Belépő a helyszínen egyénileg fizetendő. Kb. 20 font/fő), majd menetrend szerint utazás haza az esti órákban, Budapestre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint.
Minimum létszám 20 fő.

Felhívjuk a figyelmet, hogy 2021. október 1-től az Egyesült Királyságba történő beutazáshoz érvényes útlevél szükséges. A személyazonosító igazolványokat a továbbiakban csak azoktól fogadják el érvényes úti okmányként (beleértve a tranzitálást is), akik letelepedett (settled) vagy előzetesen letelepedett (pre-settled) státusszal rendelkeznek az Egyesült Királyságban.

Kérjük, már a foglaláskor ellenőrizzék útlevelük érvényességét!

Az Egyesült Királyság területére történő beutazással kapcsolatos, folyamatosan frissülő információk az alábbi oldalon érhetők el:
https://london.mfa.gov.hu/page/brexit-tajekoztato


2022 évi időpontok: 
2022. szeptember 16 - 20. - Részvételi díj: 248.900 Ft/fő
2022. október 14 - 18. - Részvételi díj: 248.900 Ft/fő

Külön fizetendő:
Transzfer városnézéssel: 29.900 Ft/fő
BBP+Storno: 3.250 Ft/fő
Egyágyas felár: 55.000 Ft

Fakultatív Program lehetőségek: (min.14 fő)
Temze hajós városnézés magyar idegenvezetővel (Min 10 fő): 6.900 Ft/fő, gyerek 15 éves korig: 5.900 Ft/fő
Egész napos Dél-Angliai kirándulás (Oxford-Stonehenge-Salisbury) (Min 14 fő) : 38.900 Ft/fő, gyerek 15 éves korig: 34.900 Ft/fő, 60 év felett: 37.900 Ft/fő
  

Belépőjegyárak (irányárak):
Westminster egyéni ár: 18 GBP
St. Paul’s Katedrális 15 GBP
Tower egyéni ár: 21.45 GBP csoportár: 17,55 GBP (min. 15 Fő)
London Eye 19,2 GBP
Madam Tussaud napi jegy: 30 GBP
Hampton Court egyéni ár: 157,6 GBP csoportár: 14,4 GBP (min. 15 fő)
Kensington Palace egyéni ár: 15 GBP csoportár:13,5 GBP (min. 15 fő)
Az árak tájékoztató jellegűek.

 

Poggyászkapacitás: 
utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyász mellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)
Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 × 40 × 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .
Megjegyzés: Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk is megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adott út szervezője ülteti be, ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak nincs nagy jelentősége. Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!
 

Légitársaságok menetrendjének változása miatt, esetleges késések vagy járatkimaradás miatt az irodát felelősség nem terheli.

 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.