Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 116086
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Utazás: menetrend szerinti járaton Bp-London-Bp. útvonalon. Idén is nagyon jó menetrenddel! A helyi transzferek és kirándulások komfortos autóbusszal. 
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3* os , jó közlekedésű hotelben, fürdő, WC, TV-s, szobákban. 
Ellátás: 5 reggeli. Választható félpanzió 5 alkalommal.  
Az utazás során és a programokon végig magyar nyelvű idegenvezetőt biztosítunk.

2024. évi időpont :

2024.09.17-22.

Részvételi díj: 366.900 Ft/fő  
(Alapár: 281.900 Ft/fő + reptéri illeték: 35.000 Ft/fő) 

A részvételi díj tartalmazza a repülőtéri illetéket is. Az akciós árak a  feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek


London 6 napos program

PROGRAM:
1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Busztranszfer a szállodába.Csomagok elhelyezése után közös vezetett metrós/ gyalogos városnézés. Az egész napos gyalogos városnézésünk alatt idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk London legfontosabb látnivalóival: Buckingham Palota, St. James Park, Westminster Apátság, Parlament, Big Ben, Trafalgar tér, Leicester tér, Piccadilly Circus, Covent Garden. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

2. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: St Paul székesegyház, Tower, Tower Bridge, Shard, London Bridge, Fleet Street, Pall Mall, Kensington Palota, Royal Albert Hall, Harrods, Ritz, Parlament. Utána szabadidő. Javasoljuk jelentkezzen előre SkyGarden programunkra, ahová idegenvezetőnkkel fellátogatnak és csodálatos kilátásban lehet részük. Nagy szerencse kell hozzá, de akár a Tower Bridge híd nyitását is megnézehtjük, mely egy magasabb hajó áthaladása alkalmával történik. Javasoljuk a Tower of London megtekintését, mely épület a több erődített részből álló középkori épületegyüttes a Temze partján, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és főrendű foglyoknak szánt börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. I. Jakabig minden király és királynő itt lakott. Még utána is az volt a szokás, hogy az uralkodó a Towerben töltötte a koronázása előtti éjszakát és innen vitték díszkísérettel a Westminsterbe. Jelenleg a Towerben őrzik a brit koronaékszereket, valamint egy gazdag fegyvergyűjteményt. Este fakultatív pub vacsora angol sörözőben.

3. nap: Fak. egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba.*
Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelölt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. 
A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén töltötte szabadidejét a kastélyban. II. Erzsébet sírja is itt található, mely turisták számára is látogatható. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.

4. nap: Reggel a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz lehetőség lesz a hajó belsejét is megnézni. Sétánk során következik a hajózási múzeum valamint a királyi Obszervatórium és parkját. Az Obszervartórium múzeuma és a híres’0’. Fok megtekintése után magát a városrészt is felfedezhetjük. Ebédelési lehetőség a városban. Hazafelé átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. Utána szabad idő, mely alatt javasoljuk a szállásunk közelében levő British Musem látogatását, melynek állandó kiállításai, köztük az egyiptomi, ingyenesen megtekinthetőek. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

5 nap: Reggeli után egész napos kirándulás busszal LEEDS – DOVER – CANTERBURY
Leeds méltán híres várkastélyát és parkját látogatjuk meg. Ez a mesébe illő Tudor-kastély egy tó két kis szigetén áll. Eredetileg erődítménynek épült, de VIII. Henrik anyja annyira megkedvelte, hogy átalakíttatta előkelő palotává. Évszázadok során gyakran cserélt gazdát, de a mai napig a legromantikusabb „főúri otthonnak” tartják. Lehetőség van a kastélyt belülről is megnézni. Dover fehér sziklái, világítótornyát tekinthetjük meg, akár ebédelhetünk is. Ki ne hallott volna Dover híres fehér szikláiról? Anglia legszebb partvonalának ez a része szinte száz százalékban állami tulajdon. Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához. Canterbury katedrálisa az anglikán egyház központja, valamint sétálhatunk a gyönyörű kisvárosban. A mai város helyén már i.e. 200 körül jól megerősített település volt, amelynek egyik kapuja beépült a ma is álló városfalak délkeleti karéjába. Szent Ágoston, Benedek-rendi kolostort alapított és katedrálist épített, így Canterbury lett Anglia első püspöksége. Gazdagságát a középkorban azoknak a távoli vidékekről és országokból érkező zarándokoknak köszönhette, akik felkeresték Szent Tamás sírját. Visszautazunk szálláshelyünkre, Este vacsorázási lehetőség a környéken.

6.nap: Délelőtt szabad program. Javaslatunk a Buckingham palota látogatását, mely ebben az időszakban a palota lakott apartmanjait is kinyitja a látogatók előtt. Az állami szobákat ma is széles körben használja a The King és családjának tagjai. Az állami ünnepek, hivatalos alkalmak során királyi család itt fogadja és szórakoztatják a vendégeket. Nyáron és összel, amikor a király éves látogatását teszi Skóciában, a palota tizenkilenc állami szobája látogatható.
Akinek van kedve felülhet London egyik legkedveltebb látnivalójára a London Eye-ra, vagy még szakíthat időt a világon elsőként nyílt Madame Tussaud's panoptikum látogatására. Idegenvezetőnk a helyszínen szívesen ajánl további programokat egyénre szabva. Transzfer a kora délutáni órákban a reptérre, indulás haza.

 


 

Fakultatív Program lehetőség: 

Temze hajós városnézés Greenwichbe: 11.880 .- Ft ,
5 Pub vacsora: 69.500.- Ft.,
Buszos városnézés: 16.900.- Ft.,
Sky Garden program: 4.500.- Ft.
Stonehenge, Windsor*: 27.900 Ft. + Stonehenge belépő: 11.900.- + Windsor belépőjegy 14.900.- (előre, itthon fizetendő)
Leeds, Dover, Canterburry: 38.900.- Ft.
Visitor Oyster közlekedési kártya 30 GBP feltöltéssel (erősen ajánlott) : 19.590 .- Ft.,
A vacsorák az ital fogyasztást nem tartalmazzák. 
A programok a belépőket nem tartalmazzák, azok a helyszínen fizetendők.


*  Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge és Windsor kastély megváltozott beléptetés módja miatt. A belépő jegy ára és a túra is előre fizetendő. 
A programok sorrendje változhat.
A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig.

Vásárolható belépőjegyek egyéni felhasználással:
Madamme Tussaud’s belépő, adott napra , időpontra szóló, felnőtt: 19.480.-, gyerek(2-15év): 17.460.- Ft.,
London Eye, adott napra , időpontra szóló, felnőtt: 18.360.-, gyerek(2-15év): 16.660.- Ft. 
Tower, felnőtt: 15.100.-, gyerek(5-15év):7.600.- Ft
Ezzen az időponton a program esetén javasoljuk a Buckingham Palota Apartmanjainak megtekintését, melyre egyéni jegyeket tudunk biztosítani.  Részletek: https://london-utazas.hu/ajanlat/506537/280/buckingham-palace-belepojegy
A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig, kivéve a SkyGarden program és a Buckingham palota jegy mely legkésöbb indulás előtt 4 hétig kérhető.

Belépőjegyárak (irányárak): 
Westminster egyéni ár: 20 GBP
St. Paul’s Katedrális 20 GBP
Tower egyéni ár: 25 GBP 
Hampton Court egyéni ár: 20,62 GBP 
Kensington Palace egyéni ár: 18,5 GBP 
Leeds kastély : 28 GBP
Canterbury: 14,5 GBP

1 ágyas felár: 159.900.- Ft. 
Társítás kérhető, melyet a jelentkezéssel egy időben kérünk jelezni legkésőbb az indulás előtt 30 nappal. Ezen esetben 2 vagy 3 ágyas elhelyezés lehetséges. Amennyiben nem találunk társítható utast, úgy az 1 ágyas felár indulás előtt 1 héttel fizetendő.

VÁRHATÓ HOTEL:

ROYAL NATIONAL Hotel ***
Kategória: Közép kategóroiás modern Hotel
2 percnyi sétára a legközelebbi metróállomástól (russel square) Közel a (kings cross/euston) állomáshoz 2 percnyi sétára a legközelebbi buszmegállótól 3 km-re a legközelebbi vásárterülettől (earls court)
Ellátás: continentális reggelit tartalmaz
London belvárosában a minőségi szolgáltatás és a barátságos vendéglátás ideális szálláshelyszíne, mind az üzleti utazók és nyaralók részére. A vendégek akár gyalog is ellátogathatnak a londoni látnivalókhoz mint a népszerű, a British Museum, London Színház, Courtauld Galéria és Charles Dickens Múzeum. A vendégek megkóstolhatják az eredeti curryt indiai étteremben, kővönsült pizzák Londonban, London Pub sörkert, dim sum a kínai étteremben, és a koktélokat a South Side Barban. A közelben található fitneszklubok medencével (engedményes árak a vendégeknek), és egy tekepálya. Van egy ATM, pénzváltó, üzletek az előcsarnokban, valamint kiterjedt bankett-és konferenciatermek.
Előcsarnok: A szállodában két lobbi található, az egyik ügynökségeken keresztül foglalta vendégeknek, a másik a magán uton tett foglalásokra. Mindkettő nagy és világos, és díszített modern stílusban. A szálloda rendelkezik még egy "váróteremmel".
Külső: Royal National Hotela Bedford Wayen, egy rövid sétára a London Canal Museum, és könnyen megközelíthető a többi idegenforgalmi helyek, például Fotósok Galéria és a Royal Opera House. 
Szoba: Televízió , Műholdas televízió , Rádió, Közvetlenül hívható vezetékes telefon, Hálózati feszültség 240v
Internet a szálloda közös területein ingyenes.
Szolgáltatások: Nagy méretű hall , Szobák elfoglalhatók 14:00,  17 lift , 24 órás szállítás, 24 órás szobaszervíz, 7 emelet, Autó parkoló (A szállodának fizetendő), Tornaterem, Szauna, Üzlet, Ruhabolt, Autóbérlési lehetőség,  Mosoda, Mozgáskorlátozottak számára kialakított.


 

TÁJÉKOZTATÓ: 

Min. létszám: 20 fő, fakultatív: 15 fő, belépőket nem tartalmazza az ár.
* Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge és Windsor kastély megváltozott beléptetés módja miatt, a belépő jegy ára és a túra is előre fizetendő.
A programok sorrendje változhat.

Külön fizetendő: Biztosítás: BBP+ stornó: 3.900.-/ 6 nap, 70 év felett 11 700 Ft/ 6 nap.

A részvételi díj ára tartalmazza: repülőjegy, a repülőtéri illetéket,  Retúr transzfert a londoni reptér és hotel között, szállást a fenti kategóriában reggelis ellátással, magyarnyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt,  első napi gyalogos program.

Utazás:  Bp.-London -Bp. közvetlen útvonalon repülővel. Fapados repülőjárattal, fedélzeti ellátás nincs. Helyben komfortos buszokkal

Poggyász: A részvételi díj utasaink részére a repülőjegy mellé egy 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis kézipoggyászt tartalmaz, ami felvihető az utastérbe.
Felár ellenében további nagy méretű kézipoggyász 55 cm x 40 cm x 20 cm méretben ( max. 10 kg ), feladható poggyász 10 vagy 20 kg., vagy elsőbbségi beszállás foglalható. Az aktuális árakról érdeklődjön kollégáinktól.

Ülésrend: A repülőgép fedélzetén a végső ülés helyeket a légitársaság osztja ki utasai részére. Erre irodánknak befolyása nincsen. Előfordulhat, hogy az együtt szándékozni utazók külön – külön helyet kapnak , a gép különböző részén. Amennyiben mindenképpen egymás mellett szeretnének utazni, azt jelezzék irodánk felé. A fix helyjegyek egyéni kérésre foglalhatóak felár ellenében, a járat telítettségének függvényében.

A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig.

Stornó biztosítás:   Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.

Úti okmány:   Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021 október 1. után ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

Az akciós árak a feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Buszos városnézés

buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: Kensington Palota, Royal Albert Hall, Ritz, Royal Academi of Art, Pall Mall, Fleet Street, St.Paul's székesegyház megtekintése belülről is. Tower Bridge, Tower. Ennek végén lehetőség lesz a Tower of London bejárására és kipróbálni a híres 'Fhis and Chips' hagyományos angol ebédet. A londoni Tower több erődített részből álló középkori épületegyüttes a Temze partján, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és főrendű foglyoknak szánt börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. I. Jakabig minden király és királynő itt lakott. Utána szabad idő. 

1 napos 16900
Sky Garden Program
4500
Egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba

Egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba.
Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelőlt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. 

A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba.

1 napos 27900
Stonehenge belépőjegy
1 alkalom 11900
Windsor belépőjegy
1 alkalom 14900
Félpanziós felár

5 alkalommal vacsora a szálloda környéki pubban.

5 alkalom 69500
Egész napos kirándulás busszal Leeds- Dover - Centerbury

Leeds méltán híres várkastélyát és parkját látogatjuk meg. Ez a mesébe illő Tudor-kastély egy tó két kis szigetén áll. Eredetileg erődítménynek épült, de VIII. Henrik anyja annyira megkedvelte, hogy átalakíttatta előkelő palotává. Évszázadok során gyakran cserélt gazdát, de a mai napig a legromantikusabb „főúri otthonnak” tartják. Lehetőség van a kastélyt belülről is megnézni. Dover fehér sziklái, világítótornyát tekinthetjük meg, akár ebédelhetünk is. Ki ne hallott volna Dover híres fehér szikláiról? Anglia legszebb partvonalának ez a része szinte száz százalékban állami tulajdon. Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához.Canterbury katedrálisa az anglikán egyház központja, valamint sétálhatunk a gyönyörű kisvárosban. A mai város helyén már i.e. 200 körül jól megerősített település volt, amelynek egyik kapuja beépült a ma is álló városfalak délkeleti karéjába. Szent Ágoston, Benedek-rendi kolostort alapított és katedrálist épített, így Canterbury lett Anglia első püspöksége. Gazdagságát a középkorban azoknak a távoli vidékekről és országokból érkező zarándokoknak köszönhette, akik felkeresték Szent Tamás sírját. Visszautazunk szálláshelyünkre, Este vacsorázási lehetőség a környéken.

1 napos 38900
Greenwich - Temze hajózás

Reggel a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz lehetőség lesz a hajó belsejét is megnézni. Sétánk során következik a hajózási múzeum valamint a királyi Obszervatórium és parkját. Az Obszervartórium múzeuma és a híres’0’. Fok megtekintése után magát a városrészt is felfedezhetjük. Ebédelési lehetőség a városban. Hazafelé átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. 

1 napos 11880
Visitor Oyster közlekedési kártya 30 GBP feltöltéssel
6 nap 19590
Visitor Oyster közlekedési kártya 20 GBP feltöltéssel - gyereknek
6 nap 14640
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-17 - 2024-09-22 5 éj 2 ágyas szoba Reggeli 366.900 Ft Ft/fő
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok