Skót körutazás látogatással Skye szigetén

  Előfoglalási kedvezmény - 3 hónappal indulás előtt: - 16 000 Ft/fő 

Kérem, válassza ki a megfelelő időpontot.

Az alap program kötelező díjait láthatja részletezve.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.

Skót körutazás látogatással Skye szigetén

wallace_monument.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
Edinburgh
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció - 15.000 Ft
Azonosító: 
5-4
Megrendelhető a következő időszakokra: 

Dátum 2020. szeptember 30 - október 7.
Időtartam 7 nap/6 éj
Részvételi díj kétágyas szobában: 319 900 Ft/fő

Előfoglalási kedvezmény 3 hónappal az inulás előttig, azaz 2020. június 30-ig: 16 000 Ft/fő

Járulékos költségek: 

Reptéri illeték: 39.000 Ft/fő
biztosítás: 5.425 Ft/fő
fakultatív vacsora: 50.000 Ft/fő

Skót körutazás látogatással Skye szigetén csoportos körutazás
Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt - 16 000 Ft/fő

Dátum 2020. szeptember 30 - október 7.
Időtartam: 7 nap/6 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal, Repülési idő Kb. 3,5 óra
Elhelyezés 3-csillagos szállodákban
Ellátás Reggeli
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus szigetvilág mind felfedezésre csábít!

Programleírás 

1.nap: Glasgow
Elutazás Budapestről a délutáni órákban Edinburgh-ba közvetlen járattal, majd érkezés után transzfer Glasgowba, ahol első éjszakánkat töltjük (1 éj).

2. nap: Glasgow, Stirling, Loch Lomond, Glen Coe, Fort William
Reggel busszal és gyalogosan ismerkedünk meg Glasgow főbb látnivalóival; a hatalmas katedrálissal (kívülről) és a viktóriánus nekropolisszal, mellette a középkorból fennmaradt legrégebbi házzal, majd megállunk a III. Györgyről elnevezett téren, ahol a Városháza és a Modern Művészeti Galéria is található. Stirling ősi városába utazunk tovább, látogatás a várban, majd fotózási lehetőség a William Wallace emlékműnél, majd utunk a Loch Lomond tó és a Trossachs vidékén keresztül vezet, a gyönyörű tájat miniatűr Skóciának is hívják, hiszen a skót tájak minden jellegzetességét megtaláljuk itt. Glen Coe festői völgyén át érjük el a Ben Nevis lábánál fekvő Fort William-et, ahol az estét töltjük. Szállás Fort Williamben (2 éj).

3. nap: Skye szigete
Egész napos kirándulás Skye szigetére (a vadregényes sziget eléréséhez sok buszozás szükséges, érdemes előre felkészülni rá). A Belső-Hebridák legnagyobb szigetének fő vonzereje a fantasztikus táj: zöldellő mocsarak, hegyvonulatok, izgalmas sziklaalakzatok, tavak, vízesések és vad, sziklás tengerpartok egyvelegén át visz buszunk. Séta Portree-ben a sziget fővárosban és látogatás a Dunvegan kastélyban, a MacLeod klán ősi székhelyén.

4. nap: Loch Ness, Blair kastély, Pitlochry
Reggel ellátogatunk a híres Loch Ness-i tóhoz. Megismerkedünk Nessie, vagyis a tó szörnyének legendájával és megcsodáljuk a tóra néző kilátást a parton fekvő Urquhart kastélyból. Ezután a gyönyörű természeti környezetben fekvő Blair kastélyt fedezzük fel. Szállás és vacsora Pitlochry-ban (1éj).

5. nap: Pitlochry, St. Andrews
Reggel sétálunk egyet Pitlochry hangulatos városkájában, majd a bájos St. Andrews-ba teszünk látogatást. A tengerparton fekvő település a golf szülővárosa és ismert elit egyetemeiről is, itt tanult Vilmos herceg is. Megtekinthetjük a katedrális lenyűgöző romjait és a régi temetőt, majd továbbutazunk a nyüzsgő Edinburgh-be. Szállás Edinburgh-ben (2éj).

6. nap: Melrose apátság, whiskey lepárló
Délelőtt Edinburgh környékén teszünk kirándulást, ellátogatunk a gyönyörű Melrose apátsághoz a Skót Határvidékre, majd egy whiskey lepárló üzembe, ahol kóstolásra is nyílik lehetőség. Este szabadprogram Edinburgh-ben.

7. nap: Rosslyn kápolna, Edinburgh
Az utolsó napon az elő megállónk a lenyűgöző díszítésű Rosslyn kápolna lesz. A gótikus kápolnát megannyi legenda lengi körül, nem véletlenül kapott szerepet Dan Brown bestseller regényében is, melynek köszönhetően további felújítási munkák is zajlanak az épületen. Végül gyalogosan felfedezzük Edinburgh-t: az Óváros és az Újváros szépségeit, a város fő utcáját, vagyis a Royal Mile érdekes épületeit, a várat, láthatjuk a Holyroodhouse palotát (ami az angol királynő helyi rezidenciája), a St. Giles katedrálist és a Parlament modern épületét is. Rövid szabadidő után este transzfer Edinburgh repülőterére, elutazás közvetlen járattal, érkezés Budapestre másnap kora hajnalban.

Részvételi díj kétágyas 319 900.- Ft/fő
Részvételi díj egyágyas: 449 900 .- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek személyenként egy feladpott 20 kg-os és 2 fedélzeti poggyásszal, szállás 6 éjszakára a megadott ellátással, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez kb 90 GBP (helyszínen fizetendő), borravalók (helyszínen fizetendő, kb 10 GBP/fő) baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (5.425 Ft/fő), fakultatív félpanzió (4 alkalommal) felára: 50 000 Ft/fő.
Első este a késői érkezés miatt nem tartalmaz vacsorát.

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.