Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Portugália

Egy csodálatos ország kontinensünk nyugati határán, amelyet az Atlanti-óceán végtelene vesz körül. Ibériai-félszigeti elhelyezkedése miatt a mediterrán országok közé soroljuk; tökéletes hely a pihenésre, tengerpartra és kultúrára vágyóknak. Az időjárás télen-nyáron kellemes, a domborzat változatos és növényekben gazdag.   
Portugáliában a mediterrán hangulat ötvöződik az európai kultúrával, a Lisszabonhoz közeli Costa do Estoril-tól egészen a déli Algarve-ig a tengerpart finom homokkal borított, ezért a nyaralni vágyók paradicsoma, míg az ország belsejében szebbnél szebb építészeti remekekkel és kulturális, történelmi helyekkel ismerkedhetünk meg. Mindez megfűszerezve, a híres borvidékeken termesztett borokkal, a szomorkás fado zenével, a kis hangulatos éttermekkel.   
Az idelátogatókat megannyi szépség és a portugál vendégszeretet várja: Lisszabon és környéke, az Estoril Cascais partszakasz, Sintra vagy a déli üdülőövezet Algarve. Városnézés és nyaralás... Fly and drive... A szárazföld és Madeira szigete...

Válasszon és élvezze a portugál vendégszeretetet.

 

Portugália utazás, nyaralás, szaállás

További ajánlataink