Windsor, Stonehenge és Bath

II.Erzésbet brit királynő temetésére 2022.09.19-én került sor Londonban, emiatt a legtöbb látnivaló ezen a napon és némely látnivaló a temetést követő pár napban is zárva tart vagy korlátozott nyitvatartással üzemel.  A várható ÚJRANYITÁS 2022 09 29.
Kérjük utazásuk tervezése soránt ezt legyenek szívesek figyelembe venni! 

bath_romanbaths.jpg
Utazás formája: 
Programok
Utazás: 
busz
Azonosító: 
69-6

Windsor, Bath és Stonehenge
Egész napos túra Windsorba, ahol megtekinthetjük a királyi család rezidenciáját, a St. George kápolnát, és a világ egyik leghíresebb – Mária királynő- babaházát.
Stonhenge megtekintésekor az 5000 éves kőtömbök között sétálhatunk, melyeket máig misztikus rejtély övez.
Bath az első angliai város volt mely elnyerte a világörökség része megtisztelő címet. Csodálatos épületeket tekinthetünk meg, köztük a Bath-i székesegyházat , ahol az első Britt királyt koronázták meg 973-ban.
És persze kihagyhatatlan az 1870-ben feltárt római fürdő, ami az egyik legjobb állapotban fent maradt ókori fürő.

A túra reggel 08:45 kor indul Londonból és visszaérkezés ugyan ide este 8 órakor kb./ naponta indul
Indulás: Londonból
Túra időtartama: 11 óra.
A túra ára: 62.920.- Ft.
Gyerek: 58.120.-
Indulási napok: NAPONTA
Indulás: 8.00
Túra nyelve: angol
Túra Kód: AS/21 - belépőjegyekkel

Program tartalmazza: Belépő a Windsor Castle State Apartments, Látogatás Queen Mary’s Dolls’ House és St George’s Chapel, Belépés Stonehenge, Városnézés és belépő Bath.

 

Windsor kastély keddenként és szerdánként zárva tart, így ez a típusú jegy keddi és szerdai napokra nem foglalható. Ha keddi vagy szerdai napon tervezi látogatását és nem jelent Önnek problémát, hogy a Windsor kastélyba nem lesz lehetősége bemenni, kérjen egyedi árajánlatot kollégáinktól Windsor kastély belépő nélkül látogatásra.