DÉL - ANGLIA ÉS LONDON

delanglia1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
családoknál
Ellátás: 
teljes ellátás
Utazás: 
busz
Ára: 
109.990 Ft/fő
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció
Azonosító: 
26-17
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2015 szeptember 12-19.
Részvételi díj: 109.990 Ft/fő

Járulékos költségek: 

Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
BBP biztosítás: 4.500 Ft/fő
Belépők hozzávetőleges árai kb: 170 GBP/fő


DÉL – ANGLIA ÉS LONDON

Program ajánlatunk: 
1. nap:Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Utazás rövid pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása.

2. nap: Kora reggel átkelés a La Manche csatornán. Ezt követően utazás Greenwich-be, ahol a 0 hosszúsági kör halad át. A greenwich-i park csodálatos zöld fái mögött bújik meg a Királyi Csillagvizsgáló, valamint a Temze partján található a Hajózási Akadémia, és a Hajózási Múzeum. Ha jól figyelünk, még mókusokkal is találkozhatunk. Este a szállások elfoglalása családoknál.

3. nap: Egész napos londoni városnézés: Parlament, Big Ben, Westminster Apátság, Whitehall, Downing Street 10, Trafalgar tér, Buckingham Palota, St. James Park, Picadilly Circus, Covent Garden, London Eye. Este visszatérés a családokhoz.

4. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív lehetőség: kirándulás Anglia legendás vidékeire. Rövid városnézés Salisbury-ben, ahol a Magna Charta egyik példányát őrzik, majd a misztikus kőoszlopok megtekintése Stonehenge-ben. A rejtélyes kőoszlopokat még az Őskorban állították a feltételezések szerint. Stonehenge után Winchester városában az egykori lovagkirály, Arthur kerekasztalát vehetjük szemügyre. Este visszatérés a szállásra.  Fakultatív program ára: 20 GBP/fő + belépők 

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulási lehetőség Windsorba, a királynő nyári rezidenciájába, vagy szabadidő Londonban. A fényűzően berendezett kastély mellett maga a város is páratlan látványt nyújt. Londonban számos múzeum található, melyek kiállításai a rengeteg információn kívül, számos szórakoztató, interaktív élménnyel is várják a látogatóikat.Délután a British Múzeumba kalauzoljuk a csoportot, ahol a világ minden tájáról, és kultúrájából összegyűjtött kincsekben gyönyörködhetünk. Késő délután a Hyde parknál megtekintjük a Szónokok Sarkát, a Marble Arch-al, majd szabadidő, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten. Este visszatérés a családokhoz. Fakultatív program ára: 15 GBP/fő + belépők

6. nap: Londonban még mindig akad látnivaló. Délelőtt a Szt. Pál Katedrális kupolájából csodálhatjuk meg a várost, majd a Tower megtekintése következik, mely működött már börtönként, királyi várként, most pedig többek között a koronázási ékszereknek ad otthont. A napot Madame Tussaud's viaszfigura birodalmával zárjuk, ahol a legnépszerűbb világsztárokon kívül híres történelmi személyiségekkel is találkozhatunk. Este visszatérés a szállásra.

7. nap: Indulás hazafelé. Útközben látogatás Rochesterbe, Charles Dickens városába. A város csodálatos katedrálisát, és várromját tekintjük meg. Utolsó angliai állomásunk pedig Cantebury, az Anglikán Egyház központja, lenyűgöző gótikus katedrálisával, és középkori hangulatot idéző utcáival. Átkelés a csatornán, a tranzitszállás elfoglalása Franciaországban.

8. nap: Reggel indulás hazafelé, folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a kiindulási helyre az éjjeli órákban. 


Időtartam: 8 nap/7 éj 
Elhelyezés: családoknál (5 éj), Formule 1-es tranzitszállásokon (2 éj) 
Ellátás: családoknál teljes ellátás, Formule 1 – önellátás
Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: családoknál 112.990 Ft/fő , mely tartalmazza az autóbuszos utazás, kompköltség, szállások, megadott ellátás, idegenvezetés költségét. 
Egyágyas felár: családoknál 35.000 Ft,
Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
BBP biztosítás: 4.500.- Ft / fő
Belépők várható ára: 190 GBP 

 


Felszállási lehetőségek az autóbuszra:
· Budapest, 14. kerület, 56-osok tere, Időkerék
· M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
· M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
· M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kő
· M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
· M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
· M1-es autópálya, Bábolna- Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
· M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
· M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő
Kérjük, hogy ha nem a budapeti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a részvételi jeggyel küldjük).

CsatolmányMéret
del_anglia_london_csalad.pdf383.49 KB