Skót körutazás látogatással Skye szigetén

Kérem, válassza ki a megfelelő időpontot.

Az alap program kötelező díjait láthatja részletezve.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.

Skót körutazás látogatással Skye szigetén

wallace_monument.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
Edinburgh
Azonosító: 
5-4
Megrendelhető a következő időszakokra: 

UJ PROGRAM A KÍNÁLATUNKBAN:
Dátum:  szeptember 19-24.
UTOLSÓ 2 HELY 
Időtartam 6 nap/5 éj
Részvételi díj kétágyas szobában: 289 900 Ft/fő

Járulékos költségek: 

 Reptéri illeték, biztosítás

Skót körutazás látogatással Skye szigetén csoportos körutazás
Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt - 14 000 Ft/fő

Dátum 2018. május 17-22, szeptember 19-24.
Időtartam 6 nap/5 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 3,5 óra
Elhelyezés 3-csillagos szállodákban
Ellátás Reggeli
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 25 fő

A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus szigetvilág mind felfedezésre csábít!

Programleírás

1.nap: Glasgow
Elutazás Budapestről a délelőtti órákban amszterdami átszállással Glasgow-ba. Az érkezést követően rövid panoráma városnézés Glasgow-ban, majd bejelentkezés a szállodába. Este szabad program, felfedezhetik a város híres éjszakai életét! Szállás Glasgow-ban (1 éj).

2. nap: Stirling, Loch Lomond és Glen Coe
Reggeli után Stirling ősi városába utazunk, látogatás a várban, majd fotózási lehetőség a William Wallace emlékműnél. Utunk ezután a Loch Lomond tó és a Trossachs vidékén keresztül vezet, a gyönyörű tájat miniatűr Skóciának is hívják, hiszen a skót tájak minden jellegzetességét megtaláljuk itt. Továbbutazás a Ben Nevis lábánál fekvő Fort Williams környékére Glen Coe festői völgyén át, ahol megismerkedünk a MacDonald klán szomorú történetével. Szállás Fort Williams környékén (2 éj).

3. nap: Skye szigete
Egész napos kirándulás Skye szigetére. A Belső-Hebridák legnagyobb szigetének fő vonzereje a fantasztikus táj: zöldellő mocsarak, hegyvonulatok, izgalmas sziklaalakzatok, tavak, vízesések és vad, sziklás tengerpartok egyvelege. Séta Portree-ben a sziget fővárosában és látogatás a Dunvegan kastélyban, a MacLeod klán ősi székhelyén.

4. nap: Loch Ness, Blair kastély és Pitlochry
Reggeli után északra, Inverness felé utazunk, útközben ellátogatunk a híres Loch Ness-i tóhoz. Megismerkedünk Nessie, vagyis a tó szörnyének legendájával és megcsodáljuk a tóra néző kilátást a parton fekvő Urquhart kastélyból. Délután a gyönyörű természeti környezetben fekvő Blair kastélyt fedezzük fel és sétálunk egyet Pitlochry hangulatos városkájában. Szállás Perth környékén (1 éj).

5. nap: St. Andrews, Edinburgh és Melrose
Délelőtt a bájos St. Andrews-ba teszünk látogatást. A tengerparton fekvő település a golf szülővárosa és ismert elit egyetemeiről is, itt tanult Vilmos herceg is. Megtekintjük a katedrális lenyűgöző romjait és a régi temetőt, majd továbbutazunk Edinburgh-ba, ahol ma panoráma városnézés során kezdjük az ismerkedést ezzel a lenyűgöző várossal! Délután Edinburgh környékén teszünk kirándulást, ellátogatunk a gyönyörű Melrose apátsághoz a Skót Határvidékre, majd egy whiskey lepárló üzembe, ahol kóstolásra is nyílik majd lehetőség. Szállás Edinburgh-ban .

6. nap: Edinburgh
A délelőttöt Edinburgh-ban töltjük, felfedezzük az Óváros és az Újváros szépségeit, a város főutcája, vagyis a Royal Mile érdekes épületeit, a várat, láthatjuk a Holyroodhouse palotát (ami az angol királynő helyi rezidenciája), a St. Giles katedrálist és a Parlament modern épületét is. Rövid szabad program, majd transzfer a Glasgow-i repülőtérre, délután hazautazás Budapestre amszterdami átszállással.

Részvételi díj – Ft/fő
kétágyas 289 900
egyágyas 359 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 29 000 Ft/fő, 23 kg-os feladott poggyász: kb. 20 000 Ft/db belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.