Moher sziklák - 1 napos túra Dublinból

Címkék: 

Kérjük válassza ki, melyik túrán szeretne részt venni.

Maximum 50 db. karakter.

A kártya / jegy adott napra szól. Kérjük, adja meg a felhasználás dátumát. Pl.: 2019.05.01

Maximum 50 db. karakter.

Kérem adja meg az utazók adatait

Kérem válasszon a lehetőségek közül.

Moher sziklák - 1 napos túra Dublinból

moher.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Utazás: 
busz
Város: 
Dublin
Ára: 
15.700 Ft/fő
Azonosító: 
70-1
Megrendelhető a következő időszakokra: 

 Túra indulása: Minden nap

Látogasson el Írország leghíresebb természeti csodájához, a Moher szikláihoz. 
Minden írországi utazás alfája és omegája a sziget nyugati felének közepére eső sziklás partszakasz és az itt található „Moher sziklái” . 8 kilométer hosszan húzódnak az Atlanti-óceán partján, s lábunkat 200-230 méterről lógathatjuk a mélybe és bámulhatjuk az alattunk köröző sirályokat.

 

A Moher szikla túra a Dublin folyójának, Liffeynek a partjától elvisz minket a híres „Vad Atlanti útra” (Wild Atlantic Way). Látni fogja Írország legnagyobb turista látványosságát és közös utunk soán megtapasztalhatja annak természeti, geológiai, történelmi, kulturális és zenei értékeit.

Moher Sziklái magasságukban elérik a New York’s Empire State 66%-t és majd 10 km hosszan nyúlnak el. A Nyugat Európa szélét képező táj egy olyan látványosság, amit látni kell, ha Írországban járunk. A szikláknál másfél órát lesz lehetőség eltölteni.

A körülbelül egy órás ebédidőt szabad prorgramként Doolin Village felfedéezésével is tölthetik, mely egy tipikus kis ír város saját iskolával, templommal es számos nagyszerű pubbal, ahol tengeri ételeket, leveseket, szendvicseket és főételeket szolgálnak fel (melyeket természetesen egy habos pinttel érdemes leöblíteni). Tippjeink: Nézzenek be a FitzPatrick's, McGann’s és Gus O’Connor’s – ba.

De ez még nem minden!
Ennek a Dublinból induló, partvidéken járatos sofőrök által vezetett túrának további fénypontjai: fantasztikus kilátások az Atlanti óceánra, kastély és kolostor romokra. Gondosan összeválogatott helyszínek, melyek bepillantást engednek Írország kelta, keresztény és középkori történelmébe.

Egyik megállónk Kinvara halászfalu (Fishing Village of Kinvara), mely „Galway Hookers” elnevezésű hajóiról lett híres, illetve egy pár fotó erejéig és frissítőért a Bunratty Kastélyt is útba ejtjük, ahol a fényes páncélú lovagokról ábrándozhatunk.

 

Túra indulása: minden nap
Indulási hely: Dublin belváros
Indulás: 07.00
Túra nyelve: Angol


 

Élvezze az Írország belső részein átívelő illusztris utat a 100%-ig ír idegenvetővel, aki végig a szórakoztatja zenével és történetekkel Önöket. Egy húsz perces tízórait iktatunk be a Nyugati Part felé vezető utunkba.

Kinvara
Ahogy elértük a nyugatot, megállunk a kis, festői Kinvara falujában. Ez a színes falu ókori halász faluként vált híressé és megcsodálhatjuk a kikötőjét és a gyönyörű tájait. A közelben lévő Dungaire Castle-re is vethetünk egy pillantást pár fotó erejéig.

The Wild Atlantic Coast
Élvezzük az utat, mely Galway Bay partjain keresztül vezet, mely utazás alatt csodálatos kilátást kapunk az Atlanti Óceánra. utunk ezen szakasza az úgynevezett ’Wild Atlantic Way’ része, mely egy autó út, ami végig vezet Írország Nyugati partvidékén.

The Burren!
Utunk Burrenen is keresztül vezet, mely Írország leghíresebb tája. Legnevezetesebb része a mészkő sziklák, melyek, míg szem ellát egészen a tengerpartig húzódnak. Itt megállunk a ’Mini Cliffs’ nevű részen, ami tökéletes hely, hogy az ember felfedezze ezt a érszt és élvezze a partvidéket.

Doolin
Áthaladunk Doolin gyönyörű vidékén, Aran Islandre és a Doolin Harbourra eső kilátással. Megállunk Doolinba, ahol az éhesek ebédelhetnek: azok akik helyi ételt szeretnének kipróbálni, itt van rá lehetőségük, hogy hagyományos „Carvery lunch” -t (ír-angol ebédet) kipróbálja. (Az ár nem tartlamzza-fakultatív ebéd lehetőség)

The Cliffs of Moher
Megérkezünk a világhíres Moher sziklákhoz, a világ egyik legnagyobb természeti látványosságához, ahol 90 percnyi szabad programunk van, hogy élvezhessük a lélegzetelállító látványt és egy könnyű, relaxáló sétát

Bunratty Castle Photo Stop
Megállunk Bunratty falujában, ahol van lehetőség fotózni Bunratty Kastélyt, mely középkori lakomáiról volt híres. Woolen Mills boltot is lesz idő megtekinteni, vagy bekapni pár falatot vagy inni egy pint Guinness-t a hagyományos country pubban, a Durty Nelly’s-ben. Bunratty után visszaindulunk Dublinba.

Visszaérkezés Dublin központjába.
Visszaérkezve Dublin központjába a tudásszomjunk kielégítésével egy szép és pihentető nap után. Körülbelül este 8 órára érkezik vissza a busz a központba, így rengeteg idő marad élvezni az este további részét egy jó vacsorával vagy belevetni magunkat az éjszakai életbe.

A Program változás jogát a szervező fent tartja.