Connomera és Galway Bay - 1 napos túra Dublinból

Címkék: 

Kérjük válassza ki, melyik túrán szeretne részt venni.

Csak számok írhatók be.
Maximum 10 db. karakter.

A kártya / jegy adott napra szól. Kérjük, adja meg a felhasználás dátumát. Pl.: 2019.05.01

A kártya / belépőjegy névre szól. Kérjük, adja meg a felhasználók neveit. Egyszerre több nevet is megadhat.

Kérem válasszon a lehetőségek közül.

Connomera és Galway Bay - 1 napos túra Dublinból

galway_bay.jpg
Utazás formája: 
Programok
Utazás: 
busz
Város: 
Dublin
Ára: 
13.800 Ft/fő
Azonosító: 
100-132

Dublinból indulva néhány igen érdekes helyre visszük el, Cong egy a hírességek körében kedvelt Apátság mely esküvőjük helyszíne is volt, Leenane és Killary fljord ami a hagyományairól híres, Kylermore Apátság, Galway öble és Inagh Völgye mely átjáró Connomerához.

PROGRAM:

Indulás: Reggel 8 körül Dublin városából. 
Cong: a hírességek körében kedvelt Apátság, John Wayne és Pierce Brosnan is itt tartotta esküvőjét. Itt kicsit megállunk és meglátogatjuk az Ágoston-kolostort és remek fotókat készíthetünk a környékről. 
Leenane és Killary fjord: Hagyományos halászattal foglalkozó vidék, ahol még élnek a szokások és a kelta beszédet is megtalálhatjuk a mai napig is. 
Kylemore Abbey: Az 1867 ben épült apátságot és kastélyt Írország legromantikusabb helyének tartják. Itt megállunk és kívülről körbejárjuk, fotószünet. 
A Inagh völgy: Utunk festői és páratlan szépségű Inagh tavak körül vezet a Ben hegyek között. Elfordulunk az N59 es úton Galwaytól Cilfden felé, Oughterard városán keresztűl, melyet gyakran Connemara átjárónak is neveznek.
Galway: Eltöltött időnk alatt lehetőség lesz megtapasztalni a város hangulatát, utcai zenét hallgatni, színes üzleteket, házakat nézni vagy kipróbálni a világhírű Galway Bay osztrigát. 
Várható érkezés Dublinba 20.300 körül.

Túra indul minden nap.
Nyelv: angol,
Várható indulás: 08.00 ,
Túra ára: 13.800 Ft/fő