Hírlevél feliratkozás és On-line rendelések

Személyes adatok védelme és Hírlevél küldés
A regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik). A regisztráció elsődleges célja a vásárlás egyszerűbbé tétele, az áruház kényelmi szolgáltatásaink és egyedi ajánlatainak igénybe vétele.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező 2001.évi CVIII., törvénynek megfelelően járunk el.
Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják, továbbá soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni a jelszavát! (Célszerű olyan, lehetőleg minél hosszabb, több speciális karaktert (szám, felkiáltójel stb.) is tartalmazó jelszót választanod, melyet könnyedén megjegyzel, de mások által nem kitalálható!)

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért nem vállalunk felelősséget. Fenntartjuk a jogot a közízlést, üzleti érdekeinket vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Webáruházunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadja, és engedélyezi számunkra adatai használatát, hírlevél küldését az itt leírtak alapján. Ez utóbbi esetben az adatkezelés célja – a fentieken túl – a marketing információk Ügyfél részére történő kiküldése.
Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy mással kapcsolatban, fordulj kolégáinkoz bizalommal.

Az adatok kitöltésével feliratkozhat hírlevelünkre.

Elektronikus levelünkben rendszeresen tájékoztatjuk legkedvezőbb ajánlatainkról.

Ha Ön már feliratkozott Hírlevelünkre és nem szeretne több levelet kapni  ITT  törölheti regisztrációját.