Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Üdvözőljük!

Törökország Bodrum last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés Bodrum az Égei-tenger partvidékének legszebb városa. Pálmasorok szegélyezte sétányok, gyönyörű villák és remek szórakozóhelyek csalogatják ide az embereket. A tengerparton mindenféle vízi sportot kipróbálhatunk.

Bodrum a török riviéra egyik legnépszerűbb turistacélpontja, évről-évre számtalan vendéget csalogat vissza gyönyörű környezetével és mediterrán hangulatával.

Bodrum a Mugla tartományban fekszik a Bodrum-félszigeten, Görögország Kos-szigetével szemben az Égei-tenger partján. A kis görög sziget közelségének köszönhetően lehetőség van rövid idő alatt áthajózni egyik országból a másikba, ennek köszönhetően a Koson nyaraló turisták is meglátogatják Bodrum vonzó kisvárosát.
E régió Törökország egyik legismertebb, legkeresettebb és leghangulatosabb nyaralóhelye. Nem csak tengerpartja teszi azzá, hanem a pálmasorokkal szegélyezett sétányok, a vakítóan fehér házak, a hangulatos sétálóutcák, a számos vendégcsalogató étterem, kávézó és szórakozóhely, a nyüzsgő kikötői élet és még sorolhatnám a okokat, amiért a nyaralók oly szívesen térnek vissza.

A fürdés, napozás és forgatagos éjszakai élet mellett a kultúra sem elhanyagolható Bodrumban. A város tele van ókori látványosságokkal és értékekkel. Itt állt egykor az ókori világ hét csodájából ismert Halikarnasszosz városa a halikarnasszoszi mauzóleummal.

Szánjunk időt a kultúrára, élvezzük a tenger hűsítő vizét és ragyogóan kék színét, ne hagyjuk ki a híres bazárok forgatagát és bátran vessük bele magunkat a mediterrán éjszakai életbe! Az esti közlekedésért nem kell aggódni! Az egész félszigetről dolmusok (minibusz) közlekednek, hogy a távolabbi szállodákból is gond nélkül elérjük a központot.
Azt mondják, Bodrum Törökország St. Tropez-ja! Hát, mindenki győződjön meg róla!

Válogasson kedvére akciós utazási ajánlatainkból!

BODRUM és környéke - TENGERPARTI NYARALÁS

További ajánlataink