Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Üdvözöljük!

A törökországi egyik legszebb vidékét szeretnénk bemutatni, azt a vidéket, amelyet nem csak a görögök és a rómaiak, de már a kőkorszaki ember is az otthonának tekintett.

Antalya tartomány jellegzetessége, hogy nem csak természeti, de történelmi kincseket is őriz, ilyen például a Beydaglari Parti Nemzeti Park, ahol Phaselis és Olimpos ókori városok romjai találhatóak, vagy a Köprülü Kanyon Nemzeti Park, ahol például a ciprusfélék közé tartozó Cupressus sempervirens fák a világon egyedülálló módon összefüggő erdőt alkotnak.

Kevéssé ismert tény, hogy Törökországban élnek magyar származásúak is. Antalya tartományban van egy Macarköy, azaz „magyar falu”.

Tengerpartjának konyaalti és larai része jól ismert kristálytiszta vízéről. Ezek a látnivalók mindennapi túra keretében elérhetők a környező üdülővárosokból (Belek, Side, Perge, Manavgat, Alanya és Antalya) is. A látnivalók listájára felkerülhetnek még a Kursunlu- és Düden-vízesések is. Ezeken kívül hajóval érdemes lehet felkeresni a környék ókori romvárosait, Phaselist, Olympost, Adrasant és Kekovát is.

Válogasson kedvére akciós utazási ajánlatainkból!

 

Antalya és környéke - TENGERPARTI NYARALÁS