Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Bangkok városnézés + trópusi üdülés Phuketen/Andaman Seaview Resort ****(2+7 éj) (Egyéni)

Thaiföld, Bangkok, Bangkok Útazonosító: 676502
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Leírás

Leírás:

Látogasson el Bangkokba, ahol a nyüzsgő és dinamikus nagyváros kulisszái mögött bepillantást nyerhet Thaiföld lenyűgöző, ősi kulturális értékeibe is. Majd üdüljön az Andaman-tenger által körülölelt déli régió paradicsomi tájain, ahol hosszan elnyúló, smaragdzöld vízzel és pálmafákkal hívogató homokos strandok, a keleti gasztronómia íz-kavalkádja, buja esőerdők, vízisport lehetőségek, hajókirándulások várják Önt!  Hagyja hátra a szürke, téli hétköznapokat és töltekezzen fel a mosoly országában!

 

Előfoglalási akció október 31-ig, 20-25% kedvezménnyel!

 

Bangkok - Furama Silom ****

A Furama Silom szálloda tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni Bangkok nyüzsgő városát, miközben kényelmes és elegáns környezetben pihennek. A hotel a Silom negyed szívében található, így a környék legfontosabb látnivalói és a város üzleti negyede is könnyen elérhető. A modern és jól felszerelt szobák tágasak, kilátást nyújtanak a városra, és ideális pihenést biztosítanak egy hosszú városnézés után. A szálloda tetőtéri medencéje és napozóterasza különleges kikapcsolódást nyújt, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk Bangkokra. Az étterme változatos fogásokat kínál, a helyi thai ételektől kezdve a nemzetközi konyháig.

Deluxe szobák felszereltsége: fürdőszoba, hajszárító, széf, telefon, tv, tea- és kávéfőzési lehetőség, ingyenes Wi-Fi. A modern, letisztult üvegfelületekkel és stílusosan megtervezett belső térrel rendelkező szobák igazi menedéket kínálnak a város nyüzsgése elől.

Ellátás: büfé reggeli

Egyéb: recepció, étterem, bárok, fitneszterem, úszómedence, konferenciaterem, tárgyaló.

 

Andaman Seaview Resort ****A szálláshely a családbarát Karon strandtól 100 m-re helyezkedik el, 5 perc sétára az üzletektől, éttermektől és szórakozási lehetőségektől. A modern és a sziget múltjára emlékeztető Sino portugál stílusjegyeket ötvöző hotel, barátságos légkörrel, tágas szobákkal, medencékkel és spa szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyó vendégeket. Ideális választás baráti társaságok, családok és párok számára is, hiszen minden adott egy emlékezetes nyaraláshoz.

Ellátás: reggeli.Felár ellenében félpanzió (9000Ft/fő/éj) és teljespanzió (16 000 Ft/fő/éj) is elérhető.

Szobák felszereltsége: 

Superior szoba: (40 m2) légkondicionáló, erkély, fürdőszoba, hajszárító, tv, ingyenes wifi, telefon, tea- és kávéfőzési lehetőség, széf, strandtörölköző, strandtáska.

Superior medence kapcsolatos szoba: (40 m2) medence kapcsolatos terasz, légkondicionáló, fürdőszoba, hajszárító, tv, ingyenes wifi, telefon, tea- és kávéfőzési lehetőség, széf, strandtörölköző, strandtáska.

Deluxe szoba: (98 m2) nappali rész, háló rész, légkondicionáló, erkély, fürdőszoba, hajszárító, tv, ingyenes wifi, telefon, tea- és kávéfőzési lehetőség, széf, strandtörölköző, strandtáska.

Deluxe családi szoba: egy nagyméretű franciaágy, vagy két kisebb kétszemélyes ágy, kanapé, légkondicionáló, erkély, fürdőszoba, hajszárító, tv, ingyenes wifi, telefon, tea- és kávéfőzési lehetőség, széf, strandtörölköző, strandtáska.

Szállás szolgáltatások: 2 kültéri medence, gyermekmedence, játszótér, spa részleg, fitneszterem, szépségszalon, mosoda, 24 órás szobaszerviz, wifi, kávézó, étterem, bár.

 

Az ajánlat tetszés szerint,  szabadon választott időpontra és időtartamra is lekérhető.

 

KIRÁNDULÁSOK AZ ÁRBAN:

Bangkok - Királyi Palota és templomokA Királyi Palota az ország legfőbb királyi épülete, amely gazdag pompával és lenyűgöző építészeti részletekkel vár. Itt található a híres Smaragd Buddha templom, Thaiföld legszentebb Buddha-szobra, amely spirituális központként szolgál. A Wat Traimit, azaz az Arany Buddha temploma a világ legnagyobb tiszta aranyból készült Buddha-szobrát rejti, míg a Wat Pho (a Fekvő Buddha temploma) a hatalmas, nyugalmat árasztó fekvő Buddha szobráról híres. Ezek a látnivalók betekintést nyújtanak Thaiföld történelmébe és kultúrájába. Félnapos privát kirándulás angol vagy német nyelven, helyi idegenvezetővel, retúr transzferrel a Bangkok-i szállodától, belépőjeggyel. A templomok meglátogatásához megfelelő szolid ruházat szükséges, amely takarja a vállakat, a térdeket is, bokáig ér, nem passzos és nem kivágott. Választható délelőtti vagy délutáni időpont (08:00 -12:00 vagy 13:00-17:00, az időpontok módosulhatnak).

Bangkok - King Power MahaNakhon Sky Walk kilátó transzferrelBangkok szívében emelkedik a King Power Mahanakhon, az ország legmagasabb épülete, amely futurisztikus dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. Az üvegpadlójú Mahanakhon Skywalkról 360 fokos panorámában gyönyörködhetsz, miközben a város lenyűgöző látványa tárul eléd. Egy kihagyhatatlan élmény, ha Bangkokban jársz!

Phuket - szigettúra Vegyél részt egy félnapos kalandon Phuket legfontosabb látnivalóinál, és merülj el ennek a trópusi paradicsomnak a kultúrájában és látnivalóiban. Az első állomás a lenyűgöző Karon kilátó lesz, ahol a sziget három fehér-homokos strandjára nyílik kilátás. A következő megállónk a Wat Chalong lesz, amely fontos szellemi emlékhely a szigeten. Merülj el a nyugodt atmoszférában, miközben felfedezed a templom területét, megcsodálva az építészeti részleteket és megismerve a buddhista hagyományokat és szokásokat. Ezután ellátogatunk a kínai-portugál stílusú Chinpracha-házba, amely a kínai és európai építészeti stílusok egyedülálló keverékét mutatja be. Csodáld meg a bonyolult részleteket, élénk színeket és történelmi műtárgyakat. Végül az ikonikus Nagy Buddha szobor következik, amely a béke, nyugalom és spirituális odaadás szimbóluma, valamint a tengerre és a szigetre nyíló panorámában is részünk lehet itt. Félnapos kirándulás angol vagy német nyelven, helyi idegenvezetővel, retúr transzferrel a Phuket-i szállodától. A kirándulás nem privát, több szállodánál szállhatnak be jelentkezők. A templomok meglátogatásához megfelelő szolid ruházat szükséges, amely takarja a vállakat és a térdeket is. Időpont: 08:30 -13:30 módosulhat.

Phuket - Phi Phi-szigetek gyorshajóvalPhi Phi-szigetek az egyik legnépszerűbb úti cél az utazók számára. A szigetcsoport két különálló szigetből áll - a nagyobbik a Phi Phi Don, a kisebbik pedig a Phi Phi Leh, ahol a híres hollywoodi film, a Maya Bay készült. A délelőtt folyamán úszhatsz és sznorkelezhetsz a kristálytiszta vízben, a színes halak között, felfedezheted a Viking-barlangot és a Monkey Beach-het. Ebéd a Phi Phi Don szigeten, ahol szintén lenyűgöző látványban lehet részed a festői dombokkal, a csodálatos sziklákkal, a hosszú strandokkal. Majd Bamboo-szigetnél is kikötünk, ahol szabadidő lesz a tengerparton. Napozhatsz, vagy úszásra és sznorkelezésre indulhatsz ezen a pompás szigeten, mielőtt visszatérnénk Phuketre. Megjegyzés: hozz magaddal fürdőruhát, rövid és könnyű pólót, strandtörölközőt, naptejet és napszemüveget. Egész napos kirándulás angol nyelven, helyi idegenvezetővel. A program nem privát, tartalmazza a retúr transzfert a Phuket-i szállodától, amely több szállodából veszi fel a jelentkezőket. Az ár tartalmazza az ebédet, a frissítő italokat, és a nemzeti park belépőt, a sznorkel felszerelést. A kirándulás 4 éves kor alatt nem javasolt.Időpont: 08:00 - 18:00 között

A TOVÁBBI, FELÁR ELLENÉBEN FOGLALHATÓ KIRÁNDULÁSOK LISTÁJA LETÖLTHETŐ:

BANGKOK (ITT)

PHUKET (ITT)

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 2 éjszakára Bangkokban a Furama Silom **** szállodában, deluxe szobában kétágyas elhelyezéssel,
  • a szállást 7 éjszakára Phuketen az Andaman Seaview **** szállodában, superior szobában kétágyas elhelyezéssel,
  • a privát, retúr repülőtéri transzfert Bangkokban és Phuketen,
  • a Bangkok - Királyi Palota és templomok privát kirándulást,
  • a Bangkok - King Power MahaNakhon Sky Walk kilátó látogatást transzferrel,
  • a Phuket - szigettúrát,
  • a Phuket - Phi Phi-szigetek kirándulást gyorshajóval,
  • a reggelis ellátást.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségét (nemzetközi és belföldi repülőjegyet),
  • a leírásban nem szereplő egyéb ellátást és személyes kiadásokat,
  • a további fakultatív kirándulásokat,
  • a szilveszteri felárat,
  • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

Hosszabbítás lehetséges.

A nemzetközi gyakorlat szerint a szobákat 14:00-tól lehet elfoglalni, az utolsó napon pedig 10:00-ig kell kijelentkezni. Ez a szabályzat szállodánként eltérhet, a pontos információ érdekében kérjük, érdeklődjön a szálloda recepcióján. Az ajánlat nem tartalmazza a szobák korai elfoglalását, és a késői kijelentkezést, amennyiben a repülő menetrendje ezt lehetővé teszi, igény esetén felár ellenében megrendelhető az utazás foglalásával egy időben (későbbi megrendelés esetén vagy a helyszínen nem garantált).

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-11-01 - 2024-11-10 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-02 - 2024-11-11 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-03 - 2024-11-12 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-04 - 2024-11-13 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-05 - 2024-11-14 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-06 - 2024-11-15 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-07 - 2024-11-16 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-08 - 2024-11-17 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-09 - 2024-11-18 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-10 - 2024-11-19 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-11 - 2024-11-20 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-12 - 2024-11-21 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-13 - 2024-11-22 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-14 - 2024-11-23 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-15 - 2024-11-24 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-16 - 2024-11-25 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-17 - 2024-11-26 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-18 - 2024-11-27 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-19 - 2024-11-28 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-20 - 2024-11-29 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-21 - 2024-11-30 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-22 - 2024-12-01 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-23 - 2024-12-02 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-24 - 2024-12-03 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-25 - 2024-12-04 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-26 - 2024-12-05 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-27 - 2024-12-06 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-28 - 2024-12-07 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-29 - 2024-12-08 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-11-30 - 2024-12-09 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-01 - 2024-12-10 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-02 - 2024-12-11 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-03 - 2024-12-12 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-04 - 2024-12-13 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-05 - 2024-12-14 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-06 - 2024-12-15 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-07 - 2024-12-16 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-08 - 2024-12-17 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-09 - 2024-12-18 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-10 - 2024-12-19 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-11 - 2024-12-20 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-12 - 2024-12-21 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-13 - 2024-12-22 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-14 - 2024-12-23 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-15 - 2024-12-24 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-16 - 2024-12-25 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2024-12-17 - 2024-12-26 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 354.272 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-10 - 2025-01-19 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-11 - 2025-01-20 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-12 - 2025-01-21 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-13 - 2025-01-22 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-14 - 2025-01-23 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-15 - 2025-01-24 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-16 - 2025-01-25 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-17 - 2025-01-26 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-18 - 2025-01-27 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-19 - 2025-01-28 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-20 - 2025-01-29 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-21 - 2025-01-30 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-22 - 2025-01-31 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-23 - 2025-02-01 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-24 - 2025-02-02 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-25 - 2025-02-03 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-26 - 2025-02-04 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-27 - 2025-02-05 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-28 - 2025-02-06 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-29 - 2025-02-07 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-30 - 2025-02-08 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-01-31 - 2025-02-09 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-01 - 2025-02-10 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-02 - 2025-02-11 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-03 - 2025-02-12 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-04 - 2025-02-13 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-05 - 2025-02-14 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-06 - 2025-02-15 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-07 - 2025-02-16 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-08 - 2025-02-17 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-09 - 2025-02-18 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-10 - 2025-02-19 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-11 - 2025-02-20 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-12 - 2025-02-21 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-13 - 2025-02-22 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-14 - 2025-02-23 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-15 - 2025-02-24 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-16 - 2025-02-25 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-17 - 2025-02-26 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-18 - 2025-02-27 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-19 - 2025-02-28 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-20 - 2025-03-01 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-21 - 2025-03-02 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-22 - 2025-03-03 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-23 - 2025-03-04 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-24 - 2025-03-05 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-25 - 2025-03-06 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-26 - 2025-03-07 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-27 - 2025-03-08 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-02-28 - 2025-03-09 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-01 - 2025-03-10 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-02 - 2025-03-11 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-03 - 2025-03-12 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-04 - 2025-03-13 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-05 - 2025-03-14 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-06 - 2025-03-15 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-07 - 2025-03-16 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-08 - 2025-03-17 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-09 - 2025-03-18 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-10 - 2025-03-19 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-11 - 2025-03-20 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-12 - 2025-03-21 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-13 - 2025-03-22 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-14 - 2025-03-23 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-15 - 2025-03-24 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-16 - 2025-03-25 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-17 - 2025-03-26 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-18 - 2025-03-27 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-19 - 2025-03-28 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-20 - 2025-03-29 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-21 - 2025-03-30 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-22 - 2025-03-31 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-23 - 2025-04-01 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-24 - 2025-04-02 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-25 - 2025-04-03 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-26 - 2025-04-04 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-27 - 2025-04-05 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-28 - 2025-04-06 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-29 - 2025-04-07 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-30 - 2025-04-08 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
2025-03-31 - 2025-04-09 9 éj , 2 felnőtt Reggeli 386.162 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok