Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Párizs-Versailles-Loire menti kastélyok ***

Franciaország, Ile-de-France, Párizs Útazonosító: 672127
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás

Leírás

Leírás: 6 napos programunk során megismerkedhet Párizs főbb látnivalóival, emellett lehetősége van megtekinteni a Versailles-i kastélyt és Trianon palotát is, de amiért igazán megéri ezt a programot választani, azok a csodás Loire-menti kastélyok! Egész napos fakultatív program során 3 kastélyt keresünk fel privát autóbusszal. Az első két kastélyt kívülről és belülről, a 3.kastélynak csak a kertjét mutatjuk meg. A világhírű kastélyok (Chambord, Chenonceau és Amboise) a világörökség részei, amit a franciák nagy becsben tartanak. Nagy részét a Vallois dinasztia korában építették, részben a királyi családok, részben vadászatok- királyi hobbik és egy párat a királyok kegyencnői részére. Nem véletlen építették a Loire völgyébe, de okát majd az út során tárjuk fel!

Szállás: hotel 3*

További részletek:

Az előre megvásárolt jegyek lemondás esetén nem visszatérítendők!
Ezért javasoljuk megrendeléskor a fakultatív útlemondási biztosítás kötését is!
Kérjük, jelezzék megrendeléskor milyen programokon szeretnének részt venni!

A Programok sorrendje változhat a menetrend függvényében!

Ellátás: reggeli

Közlekedés: repülő

Programleírás

1. nap: Megérkezés után transzfer a szállodába. Rövid pihenő után Párizs bemutatását a Concorde térrel kezdjük, Champs Elisée, Diadalív, majd következik az Eiffel-torony (jegyek a 2.szintig, felnőtt jegyár 14.000 Ft/fő, 12-24 év között 10.000 Ft/fő és 4-11 év között 8.000 Ft). Ezután a napot egy kellemes, 1 órás sétahajózással zárjuk a Szajnán. (hajójegy 13.000 Ft/fő, 13 év alatt 9.000 Ft/fő). Ezután visszatérünk a szálláshelyre, szobák szétosztása és fakultatív vacsora lehetőség egyénileg a szállodában vagy a szálloda közelében.

2. nap: Reggeli után délelőtt: Tuilleriák kertje és a Louvre legszebb gyűjteményéből a legfontosabbak megtekintése. Ezután elsétálunk a Palais Royale és a Comédie Francaise (Moliere szinháza) épülete előtt. Majd rövid szabad program a Rivolin, ebben középkori, szép árkádos utcában szuvenír árusok kínálják portékáikat és egy könnyű, gyors ebédet vagy egy gazdagon töltött francia szendvicset is elfogyaszthatnak. Délután, Párizs szívében a Cité szigeten a St.Chapelle, az Igazságügyi Palota, a Virágpiac és a Párizsi Notre Dame következik. Fakultatív vacsora lehetőség a Latin negyed egyik hangulatos éttermében, pl. egy menü 20-25 eurótól/fő kezdődik. Szállás. A program ára belépővel 27.000 Ft/fő (26 év alatt 18.000 Ft/fő) + Notre Dame belépő (tervek szerint 2025-től látogatható lesz egy részre.

3. nap: Reggeli után Versailles-i kastély és Park, Trianoni Paloták. Délután Párizsban az Invalidusok Dómja. Vacsorázási lehetőség egyénileg. Visszatérünk a szálláshelyre. A program ára belépőkkel kb. 41.900 Ft/fő (26 év alatt kb. 22.900 Ft/fő)

4. nap: 4/1./ Disneyland: javasolt az indulás 8:00-kor (ára a választott park szerinti belépő) VAGY 4/2./ Akik Párizst választják: 10.00 órától az Orsay múzeum az Impresszionistákkal: Monet, Manet, Renoir...stb. Ezután metróval a Montmartre-ra utazunk Párizs egyik leghangulatosabb negyedébe: Sacré-Coeur, Festők tere és a Moulin Rouge világhírű épületének megtekintése idegenvezetéssel. A program ára belépővel 16.900 Ft/fő, 26 év alatt 10.900 Ft/fő. A nap végén Operaház és környéke. (Vásárlási lehetőség a La Fayette Áruházban), majd visszamegyünk a szálláshelyünkre. Fakultatív vacsora.

5. nap: Szabad program vagy fakultatív program: Reggeli után, külön busszal indulunk a Loire-menti kastélyokhoz*, ahol kiderül kik és miért építették kastélyaikat távol Párizstól a Loire folyó mellett! A kirándulás célja 3 szép kastély felkeresése, borkóstolással egybekötve: Chambord kastély kertje; Chenonceau kastélya és kertje, Amboise kastélya és kertje, ahol Leonardo da Vinci sírja található. Ára: létszámfüggő: 135 EUR/fő (18 év alatt 125EUR/fő), 10 fő alatt 184 EUR/fő (18 év alatt 173EUR/fő) a 2 belépővel, külön komfortos busszal, ingyenes borkóstolással, idegenvezetéssel. Késő délután visszautazás Párizsba, szállás.

6. nap: Reggeli után búcsúzunk Párizstól és menetrendtől függően külön transzfer a repülőtérre és hazautazás.( A programok sorrendje a repülőgép indulásának megfelelően változhat!)


Az ár tartalmazza:

repülőjegy, feladható poggyász, transzfer, szállás, reggeli ellátás, idegenvezetést.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-06-17 - 2025-06-22 5 éj 2 ágyas szoba Reggeli 439.900 Ft Ft/fő, Budapest, Kétágyas szoba + 1 pótágy
2025-07-08 - 2025-07-13 5 éj 2 ágyas szoba Reggeli 295.900 Ft Ft/fő, Budapest, Kétágyas szoba + 1 pótágy
2025-09-16 - 2025-09-21 5 éj 2 ágyas szoba Reggeli 344.900 Ft Ft/fő, Budapest, Kétágyas szoba + 1 pótágy
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok