Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

ADVENT PÁRIZSBAN - REPÜLŐVEL - Mi lehet nagyobb élmény, mint az ünnepi időszakban Párizsra együtt rátalálni? ***

Franciaország, Ile-de-France, Párizs Útazonosító: 667251
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Leírás

1. nap: Budapest - Párizs repülővel

Elutazás Budapestről repülőgéppel a menetrendtől függően Párizsba. Érkezésünket követően menetrendtől függően ismerkedünk a francia nagyváros ünnepi hangulatával: a magasan a város felett elhelyezkedő romantikus hangulatú Sacre Coeur és a Festők tere. A Montmarte mindig mozgalmas utcáin érkezünk a Place des Abbesses piac kicsi de bájos adventi vásárához, ahol helyi kézművesek és alkotókat kínálják portékájukat. Egy csésze meleg fűszeres bor és egy kis csomag forró pörkölt gesztenyével a kezünkben lehetőségünk van az escargot, a kis tányér sült gombák és a raclette megkóstolására is. De rálelhetünk különlegességekre is, mint például a périgordi libamájra, a provence-i tapenade és a különleges sajtokra, melyek illata messziről érezhető. Sétánkat a Moulin Rouge és a Place Pigalle hangulatával zárjuk. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz (repülő menetrendtől függően ezen programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat).

2. nap: Párizs az ünnep idején és a Louvre

Reggelinket kényelmesen elfogyasztva folytatjuk városnézésünket a ,,szerelmesek városában". A felszíni zsúfolt közlekedést elkerülve metróval járjuk be a várost. Párizs ikonikus Eiffel tornya, Napóleon sírja, Ecole Militaire, Palais de Chaillot, a Szajna partján magasodó Notre Dame katedrális, Pompidou Centre, Opera, Diadalív és a Louvre látnivalói várnak ma ránk. Napközben a karácsony varázsa üdvözöl bennünket a Tuileriák kertjében. A Louvre melletti Tuileries-kertben található La Magie de Noël ,,Karácsony varázsa". Párizs messze legnagyobb karácsonyi témájú vására a legnépszerűbb karácsonyi vásár Párizsban. Szabadidőnkben megpihenve egy csésze kávé vagy forralt bor mellett élvezzük a város hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetés keretében ismerkedhet a páratlan gyűjteménnyel, Mona Lisa mosolyával. Estére fakultatív sétahajózásra hívjuk a Szajnán, ,,Párizs a fények városa" cím megbizonyosodásáért!

3. nap: Párizs és a Latin negyed

Reggelinket kényelmesen elfogyasztva ismét metróval a Grand Boulevardra indulunk, ahol koncerthelyszínekkel, színházakkal, kávézókkal és éttermekkel teli sugárutak régóta népszerűek a párizsiak körében, mint szórakozás és kikapcsolódás tekintetgében. Számos kincset lehet itt feltárni: nagyszerű építészetet, történelemmel átitatott helyszínek, fedett átjárók, amelyek megőrizték régies varázsukat, és szokatlan múzeumok sorával találkozunk. Szabadidőben megtekintheti az Orsay Múzeum páratlan impresszionista gyűjteményét. Délután a Szent Lajos-szigetre látogatunk, majd a híres Quartier Latinban sétálunk. Élvezhetjük a diáknegyed páratlan, kora esti hangulatát majd belevetjük magunkat a ,,legszebbnek járó díjat elnyert" párizsi karácsonyi vásárba. A látványos Hőtel de Ville karácsonyi vásárában gyönyörű fényjáték világítja meg a neoreneszánsz épület homlokzatát melynek ragyogó kék hátterében táncoló hópelyhek hullanak alá. A Hőtel de Ville karácsonyi vásár egy varázslatos forgatagot kínál, amely tele van díszekkel és csillogó fényekkel, díszített örökzöld fákkal.... a hagyományos piaci bódékban forró forralt bor, raclette, frissen sült palacsinta és a sült gesztenye csábító illata vár ránk. Estére szálláshelyünkre térünk vissza

4. nap: Párizs - Budapest

Reggeli után menetrendtől függően idegenvezetőnkkel Párizs belvárosában búcsút intünk az ünnepi hangulatnak. Transzfer a repülőtérre, menetrendtől függően hazautazás Budapestre. (repülőmenetrend függvényében az első napi programrészek ezen utolsó napon is megvalósulhatnak)

A részvételi díj nem tartalmazza

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig
- alapprogram szerinti reggelis étkezésen túlmenő további étkezéseket
- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- helyi tömegközlekedés költségeit
- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- útlemondás biztosítást

A részvételi díj tartalmazza

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal az első és utolsó napokon
- program szerint 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- program szerint 3x reggeli a szállodában
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Bevezető

Kortyoljunk együtt forralt bort, rágcsáljunk sült gesztenyét és kóstoljuk meg együtt a finom kolbászt, sajtot és csokoládét, miközben művészeti és kézműves portékákat, ünnepi karácsonyi díszeket, regionális ételkülönlegességeket, cukorkákat és egyéb ajándékokat vásárolhatunk. Az ünnepi időszakban körülbelül 15-20 párizsi karácsonyi vásár jelenik meg Párizsban. Mi lehet nagyobb élmény, mint az ünnepi időszakban Párizsra együtt rátalálni! Kilátás az Eiffel torony csúcsáról, vagy sétálni a Champ Elysee-n? Párizs mindig tartogat meglepetéseket! Hajózott már a Szajnán? Átsétált már a Diadalív alatt? 4 nap varázslat az ünnepi időszakban Önre vár, Ön ne várjon senkire! Ünnepi hangulattal festett hétvége csak Önről szól! Velünk tart?

További információk

Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Sétahajózás a Szajnán Turnusok:
2024-12-05 - 2024-12-08
10500
Ingyenes vecsési parkolás Turnusok:
2024-12-05 - 2024-12-08
0
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-05 - 2024-12-08 3 éj 2 ÁGYAS SZOBA TWIN Reggeli 264.500 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok