Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

La Vela Khao Lak + Bangkok 4* *****

Thaiföld, Khao Lak, Khao Lak Útazonosító: 653858
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Egzotikus út

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#

Magyar állampolgárok útlevéllel utazhatnak be az ország területére, mely okmánynak még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően.

A thai kormány belépési díjat vezetett be 2023. június hónapjától a turisták részére, melynek mértéke 300 THB.

A kötelező vagy ajánlott védőoltásokról kérjük, a Nemzetközi Oltóközpont hivatalos oldalán tájékozódjanak:

https://oltokozpont.hu/

}

Hasznos információk

Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.

ATM viszont mindenhol van, és a legjobb, ha mindig vannálad készpénz.

Az ATM (banktól függetlenül) minden készpénzfelvételnél 220 baht-ot még levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.

Figyelem: az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.}

Mit tartalmaz az ár?

AZ ÁR TARTALMAZZA

  • a nemzetközi repülőjegyet illetékekkel
  • a szállást a program szerint reggelivel
  • a transzfereket a repülőtértől a kiválasztott szállodáig
  • a magyar nyelvű asszisztenciát helyi képviselő által


AZ ÁR NEM TARTALMAZZA

  • az útlemondási biztosítást: 3 %
  • Balesetbiztosítást melyet irodánkban is megköthetnek, meglétét mindenképp javasoljuk
}

Program

}

Szobák

Érezze magát otthon a 110 légkondicionált, hűtőszekrénnyel és LCD televízióval felszerelt szoba egyikében. A szobákhoz saját bútorozott erkély vagy terasz tartozik. Kábelprogramok és iPod-dokkoló állomások gondoskodnak a szórakoztatásról, míg az ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés gondoskodik a kapcsolattartásról. A zuhanyzós, saját fürdőszobák esőzuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel felszereltek.

DELUXE MEDENCÉRE NÉZŐ SZOBA

Szobaméret : 54 négyzetméter

Ágytípus : King / Twin ágy

Szobák száma : 57 szoba

Kilátás : Medence
Tapasztalja meg a kényelmet és az esztétikai eleganciát a Deluxe Poolside szobánkban. A fejtámla fölött szepia tapétával díszített szoba kulturális tengeri kikötőnk ősi történelme előtt tiszteleg. A padlótól a mennyezetig érő üvegablakok és ajtók egy saját erkélyre nyílnak, ahonnan festői kilátás nyílik a medencére.

Odabent modern kényelem várja, többek között kényelmes ágy, nagy hűtőszekrény, síkképernyős TV, valamint kanapé és dohányzóasztal. A tágas fürdőszobában sétálós zuhanyzó, külön WC és stílusos kád található, amely egyszerre biztosítja a stílust és a funkcionalitást.

CSALÁDI SZOBA

Szoba mérete : 54 nm.

Ágytípus : King

Szobák száma : 24 szoba

Kilátás : Medence
Családi szobánk tökéletes választás a gyermekes párok számára, kényelmes és kellemes nyaralási élményt nyújt, ahol a minőségi családi idő megbecsülésre kerül. Az Ön igényeit szem előtt tartva terveztük, minden szoba átgondoltan van elválasztva egy toló válaszfallal, így biztosítva, hogy gyermekei mindig elérhető közelségben legyenek, miközben igény esetén mégis lehetővé teszi a magánéletet.

A szobában egy nagyméretű nappaliágy található, amely könnyen átalakítható egy kényelmes alvóhellyé gyermekei számára. Eközben a főágy stratégiailag a padlótól a mennyezetig érő üvegablakok közelében helyezkedik el, így a privát erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a medencékre és a kertekre.

}

Szállás leírás

A(z) The Haven Khao Lak Takua Pa (Khao Lak) városában található, a(z) Bang Niang strand és a(z) Nang Thong strand közelében. A(z) 4,5 csillagos üdülőhely a(z) Laem Pakarang strand és a(z) Sai Ruang-vízesés közelében helyezkedik el.
A zöldellő trópusi természet, a csillogó óceán és az ősi Takola tengeri kikötő gazdag kulturális öröksége által inspirált La Vela Khao Lak legnyugodtabb strandján, a Bang Niang nevű strandon horgonyoz. Az igazság az, hogy Khao Lak már régóta Dél-Thaiföld egyik legszebb strandja.
Ez a modern, rusztikus bájjal rendelkező üdülőhely izzó vendégszeretettel fogadja a világ minden tájáról érkező látogatókat, felidézve a helyi emberek gyönyörű hagyományait a tengeri kereskedelem korszakából. Fedezze fel a tökéletes tengerparti kényelem paradicsomát, merüljön el a lenyűgözően hatalmas, szabad formájú úszómedencénkben, vacsorázzon szerelmével gyertyafénynél a strandklubunkban, és ébressze fel lelkét a gyógyfürdőnkben - mi is lehetne jobb módja annak, hogy nyaraljon ezen a gyönyörű helyen?
}

Tengerpart

A hotel saját partszakasszal rendelkezik, melyen a nepernyők, napágyak használata szállodai vendégek számára díjtalan. 
}

Tipp

Thaiföldön, főként a fővárosban és a turisztikai központokban az egészségügyi ellátás jó minőségű, de költséges. Ezért utazás előtt mindenképpen javasoljuk betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás megkötését!

}

Utazási információ

Budapest - Dubai - Bangkok odaúton és Phuket - Dubai - Budapest visszaúton az EMIRATES légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

Bangkok - Phuket  útvonalon különböző légitársaságok járataival szállítjuk utasainkat. (pl.:  AirAsia) Repülési idő kb. 1 óra.Poggyász: 20 kg feladható- és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm). 

Repülőtér és a kiválasztott szálloda között a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert.

Odaút: Budapest - Dubai 15:10-23:20 Dubai - Bangkok 03:50-12:55(+1 nap)
Visszaút: Phuket - Dubai 23:45-03:20 Dubai - Budapest 10:35-13:35 (+1 nap) /hosszú várakozási idő!/

Phuketi repülőjegyeket az utazási szerződésen szereplő nevek alapján vásárolunk, kérünk mindenkit a helyes nevek megadására!

}

Étkezési rend

Reggelis ellátás, melyet a hotel fő éttermében szolgálnak fel.
FŰSZEREK ÉTTEREM
Nyitva naponta
06.30 - 10.30 óráig.
Tapasztalja meg a reggeli boldogságát a Spices étteremben. Nemzetközi büfénkben dél-thaiföldi alapanyagokat és globális ízeket mutatunk be. Kezdje jól a napját egy kielégítő kulináris utazással.
KOKULO BEACH CLUB
Naponta nyitva
11.00 - 24.00 óráig.
Lazítson a KOKULO BEACH CLUB-ban, a vibráló tengerparti oázisunkban. Élvezze az óceánra nyíló kilátást, a frissítő italokat és a tengerparti élénk hangulatot.
}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-11 - 2025-01-24 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 922.050 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2025-01-23 - 2025-02-05 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 931.550 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2025-01-31 - 2025-02-13 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 916.050 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2025-02-08 - 2025-02-21 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 938.050 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2025-02-20 - 2025-03-05 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 944.550 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2025-03-07 - 2025-03-20 11 éj Családi szoba Medencére néző 2F Reggeli 848.050 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok