Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

KENYAI KALANDOK - SZAFARI KÖRUTAZÁS PIHENÉSSEL

Kenya, Nairobi, Nairobi Útazonosító: 636794
  • Szálláskategória: Egyéb
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Körutazás

 

Leírás

Leírás:

Kenyai kalandok - szafari körutazás pihenéssel

Kenya a szafarik szerelmeseinek fellegvára. Az utazás során három nemzeti parkot és vadrezervátumot is megismerhetünk. A Masai Mara, az Amboseli Nemzeti Park és a Tsavo Nemzeti Park kétségkívül Kenya legkiemelkedőbb és leglenyűgözőbb természeti csodái közé tartoznak. Ezek a parkok egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy közelről megcsodáljuk Afrika legikonikusabb vadállatait, beleértve a nagy ötösnek is nevezett elefántot, orrszarvút, oroszlánt, leopárdot és a kafferbivalyt.

A Masai Mara híres a hatalmas vándorló állatcsapatokról, amelyek minden évben a Serengeti Nemzeti Parkból Tanzániából kelnek át folyókon és határokon. Az Amboseli Nemzeti Parkban az ikonikus Kilimandzsáró festői háttere biztosítja a tökéletes fotótémát és a felejthetetlen szafaritúrát. A Tsavo Nemzeti Park pedig méretével és változatos tájakkal büszkélkedhet, ideértve a vörös homokos területeket és a zöldellő mocsarakat is.

A nemzeti parkok izgalmát Kenya második legnagyobb városában, Mombasában pihenhetjük ki, az Indiai-óceán partvidékén.

1. nap o Budapest - Nairobi

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal Kenyába a kora reggeli órákban. Megérkezés Nairobiba az esti órákban, transzfer szállodába.

2. nap o Nairobi - Masai Mara

Reggeli után egész napos szafari program a klasszikus szavannai látványt nyújtó Masai Mara Nemzeti Parkban. A füves pusztaság és a Mara folyó mentén húzódó galériaerdők számtalan vadnak nyújtanak ideális élőhelyet. A rezervátum területén él a ,,Big 5", azaz az öt nagyvad: az elefánt, az orrszarvú, a kafferbivaly, az oroszlán és a leopárd. Szintén nagy számban fordul elő gnú, impala, antilop, számtalan gazella faj, zsiráf, zebra, varacskos disznó, hiéna és sakál is. A parkban él 30-40 keskenyszájú orrszarvú is, de őket ritkán lehet megpillantani.

3. nap o Masai Mara

Kora reggel fakultatív programlehetőség: hőlégballonos szafariprogram a Masai Mara területén. Egész napos szafari program a nemzeti parkban a Mara folyó felkeresésével.

4. nap o Masai Mara - Naivasha-tó

Reggeli után utazás a Naivasha-tóhoz, ahol szafariprogram. Ebéd a szafari lodge-ban, majd délutáni szafari, rövid hajókázással a tavon. A szafari program után transzfer a szafari lodge-ba, ahol vacsora.

5. nap o Naivasha-tó - Amboseli

Reggeli után utazás az Amboseli Nemzeti Parkba. Mivel a Kilimandzsáró hegye gyönyörű hátteret biztosít a szafariknak, az Amboseli Nemzeti Parkban készült fotók garantáltan lenyűgözőek lesznek, jóllehet a gyönyörű hegy a határ túloldalán, a szomszédos Tanzániában található. Délután szafari, majd transzfer a lodge-ba, ahol vacsora.

6. nap o Amboseli Nemzeti Park - Tsavo

Egész napos szafari program a nemzeti park területén. Az Amboseliben hatalmas elefántcsordák bolyonganak békésen a félszáraz növényzetben, miközben színes és zajos madárrajok röpködnek a fejünk felett. Itt az állatokat valóban a természetes élőhelyükön figyelhetjük meg. Bár a száraz terep időnként sivárnak és kíméletlennek tűnik, valójában rengeteg kis és nagy élőlénynek ad otthont Kenya legnagyobb nemzeti parkja. Különleges élmény a tébláboló elefántcsordákat megcsodálni az életet adó víznyerő helyek körül. A Tsavo Eastbe sok utazó kifejezetten azért látogat el, hogy láthassa a "nagy ötöst".

7. nap o Tsavo Nemzeti Park - Mombasa

Reggeli után rövid szafari, majd utazás a Mombasa közelében fekvő tengerparti szállodába, ahol vacsora.

8-9. nap o Mombasa

Pihenés teljes panziós ellátással Mombasa tengerpartján.

10. nap o Mombasa - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából és transzfer a repülőtérre. Utazás átszállással Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Minimum létszám: 10 fő.

Az utazás menetrendje és a légitársaság, a szállodák azonos kategórián belül, valamint a programok sorrendje változhat.

Szállás:

9 éjszakai szállás négycsillagos szafari lodge-ok és szállodák kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel átszállással Budapest - Nairobi és Mombasa - Budapest között menetrend szerinti járattal

  • transzfer légkondicionált autóbusszal

  • 9 éjszakai szállás négycsillagos szafari lodge-ok és szállodák kétágyas szobáiban

  • teljes panziós ellátás

  • magyar nyelvű idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • vízumdíj

  • fakultatív programok:
    - Hőlégballon szafari

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-09 - 2024-10-18 9 éj Kétágyas szoba Teljes ellátás 1.799.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Teljes ellátás, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok