Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Szarvasgomba fesztivál és kóstoló az Isztrián

Horvátország, Isztriai-félsziget, Rovinj Útazonosító: 520229
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás
Leírás

Fantasztikus hétvége az Isztrián, mely során megcsodáljunk az Isztria kincseit, mint Rovinj, Motovun, Porec,  bevezetnek minket a szarvasgomba keresés rejtelmeibe, sőt meg is kóstolhatjuk azt! És még gesztenyefesztiválra is látogatunk! Tengerparti szállodánkban bőséges ellátást kapunk, ehetünk-ihatunk, amennyi csak belénk fér!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás.

Szállás: Novigrad Hotel Laguna 3*. Novigrad központja kb. 15 perc sétára, tenger közelében található. Szoba: 2 ágy (némelyik pótágyazható, gyermek méretű pótággyal), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, klíma. Erkélyes szoba felár elenében. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 2 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, sör, víz, üdítő).

Választható fel- és leszállási lehetőség: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpontok 2024:
- október 11-13. 

Program:
1. nap: Lovran és gesztenyefesztivál, Hum
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Délutáni órákban érkezés az Adriához, Lovran kis városkába, ahol nem csak a várost, hanem a gyesztenyefesztivált is megnézzük és megkóstolhatjuk a gesztenyéből készült finomságokat. Majd Isztria középső részhez,  a világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori, két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toscananak is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézünk, itt képet alkothatunk a helyi lakók hajdani  életéről, és természetesen megkóstoljuk a különleges isztriai pálinkát. Vacsorára szállásunkra érünk. 

2. nap: Motovun, Szarvasgomba fesztivál és kóstoló, Porec
Mai napon egy különleges fakultatív programra invitáljuk Önöket:  a szarvasgomba fesztiválra érve megtekintjünk a kínálatot, majd buszunkkal a helyszínre utazunk,  ahol beavatnak minket a szarvasgomba keresés titkaiba. Kereső kutyákat követve sétálunk az erdőben, hogy közelről is megismerkedjünk ezzel az értékes különlegességgel. Séta után bor és szarvasgombás falatkák mellett pihenhetünk, míg figyeljük, hogyan  készít a háziaszony egy igazi friss szarvasgombás rántottát nekünk, amit persze megkósolunk, finom borral leöblítjük, majd  különleges szarvasgombás desszerttel koronázzuk meg a mai kirándulást! Ezt követően a közelben található, dombtetőn tündöklő Motovun városkába igyekszünk. Ez a gazdag múltú kisváros, ahol minden kő a saját történetét meséli, már régóta igen attraktív és kedvelt turisztikai célpont. Vastag középkori falai körülölelik ezt a kis városkát. A végére csodaszép Porec város felé veszünk az irányt. Városnézés alatt megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, melynek építészetén minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. A szabad idő során mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikkal. Részvételi díj kóstolóval: 45 Eur/fő. 

3. nap: Lim fjord, Rovinj
Ízletes reggeli után, búcsút intünk  Novigradnak, és az Isztria gyöngyszeméhez utazunk: Rovinj-ba, melyet joggal nevezhetünk „észak Dubrovnikjának” is, ahol megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Úton Rovinj felé a Lim fjord fölötti kilátónál megállunk és készíthetünk néhány emlékezetes fotót a csodás panorámáról. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!   Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

Szarvasgomba fesztivál és kóstoló az Isztrián 3 nap / 2 éj 2024.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!
Félpanzióval / fő 10.11 - 10.13. 
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
Egyágyas felár 17 500 Ft (45 Eur)
Erkély felár  5 500 Ft (14 Eur)
14 évig 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 69 900 Ft (180 Eur)
14 évig 2. ágyon (1 felnőtt mellett) 78 900 Ft (200 Eur) 

Figyelem! Társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő.
Audio guide: 1800 Ft/fő (5 Eur).

Fakultatív program: 

Szarvasgomba fesztivál, kóstoló, Motovun, Porec: 45 EUR/felnőtt,

Belépők a helyszínen: kb. 10-15 EUR/ fő. (Poreci bazilika stb., de nem kötelező)

Minimum létszám: 35 fő.

A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást félpanzióval és italokkal, programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

A horvát beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-11 - 2024-10-13 2 éj, min. éjszakák száma: 2 2 ágyas pótágyazható Félpanzió 79.900 Ft Ft/fő félpanzióval
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok