Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Szlovénia rejtett csodái

Szlovénia, Körutazás Szlovéniában, Körutazás Szlovéniában Útazonosító: 512357
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Szlovénia rejtett csodái

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Utazásunk első állomása a mesés Logarska-dolina, alpesi jellegű völgye. Séta a csipkés hegyláncok közé szorult vadvirágos völgyben, ahol megcsodálhatjuk a Palenk-vízesét. Délután Ljubljanába indulunk, útközben a Kamnik Alpok által szegélyzett Kamnik hangulatos utcácskáin teszünk egy sétát. A város páratlan szépségét gyönyörű fekvése adja. Kora délután érkezés a szlovén fővárosba, Ljubljanába. Séta az óvárosban, amely során megtekintjük a várat, a székesegyházat, valamint a Tromostovje-hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát. Este a szállások elfoglalása Ljubljana környékén.

2. nap Kirándulás a hatalmas méretekkel rendelkező (1400 m hosszú, helyenként 150 m magas földalatti szurdokvölgy), UNESCO világörökség részét képező, Skocjan-barlanghoz. Innen a szlovén tengerpart legszebb városába, Piranba vezet utunk. Szűk, macskaköves, kis középkori sikátorokban sétálunk fel a Szent György templomhoz és a városfalhoz, ahonnét szép kilátás nyílik a városra és környezetére. Ezután az ország egyik leghíresebb borvidékét, a Vipava-völgyet keressük fel, ahol a Vipava-folyó lankás partjain hosszasan húzódnak a szőlőültetvények, s a bájos, kis, mediterrán jellegű Vipava városka ideális a környék borainak megkóstolására. Visszautazás a szállásra.

3. nap Reggeli után ismerkedés Novo Mesto városával, mely a Krka folyó egyik kanyarulatában épült. Sétánk során felkeressük a Városházát, a Berg utcát, követvén a folyót, s a Fő-teret - melyet az árkádos épületek, kávézók, szökőkút, valóban a város leghangulatosabb részévé tesz. Kora délután Otocec várához látogatunk, mely a Krka-folyó által körülölelt kis szigeten helyezkedik el. A felújított kastély megőrizte gótikus és reneszánsz stílusjegyeit - ma szállodaként üzemel. Hazaindulunk, útban hazafelé rövid pihenő Trojaneban, a híres és hatalmas fánkok hazájában. Hazaérkezés késő éjjel.

Részvételi díj: 94.600 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 2 éj szállás hotel***, a reggeli ellátás és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő
Vacsora 2 alkalom: 14.900 Ft/fő (igény szerint)
1 ágyas felár: 18.200 Ft//fő
Csatlakozási lehetőség: Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest, Székesfehérvér, Siófok, Nagykanizsa

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás:  a részvételi díj 2,5 %-a 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-05-17 - 2024-05-19 2 éj szoba, Hotel*** Reggeli 94.600 Ft Ft/fő, reggeli, Budapest
2024-10-11 - 2024-10-13 2 éj szoba, Hotel*** Reggeli 94.600 Ft Ft/fő, reggeli, Budapest
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok