Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Vidéki Utazások Írországban - Fly & Drive

Írország, Írország Útazonosító: 506198
  • Szálláskategória: Vendégház
  • Utazás módja: Fly & Drive
  • Típus:
Leírás

Vidéki Utazások Írországban - Hangulatos ír vidéki szálláshelyekkel
8 nap / 7 éjszaka

Szállások az alábbiak szerint:
• 2 éj Wicklow-ban
• 1 éj Kilkenny környékén
• 2 éj Cork nyugati részén, vagy Kerry vidékén
• 1 éj Limerick/Tipperary környékén
• 1 éj Kildare/Meath környékén

 

Ájánlot program Útvonal:
1. nap Érkezés Dublin repülőtérre, autó felvétel, majd irány Wicklow, ahol a szállás is lesz. Ha időnk engedi, gyönyörködhetünk a fenséges Powerscourt House épületében és annak kertjében, vagy Glendalough völgyét és az ott található „szerzetesek városának” maradványait, amelyet Szent Kevin alapított a 6. században.

2. nap Ezt a napot érdemes Dublin felfedezésére szentelni,amely számtalan látványossággal és történelmi emlékkel büszkélkedhet: Szent Patrik Katedrális, a Trinity College és az ott fellelhető 9. századból származó kódex, a Book of Kells, a Jameson whiskey gyár és természetesen Guiness, sok-sok Guiness…

3. nap Utazás Kilkenny vidékére, útközben megnézhetjük a híres Ír Nemzeti Méntelepet (Irish National Stud) és Japán Kertet. Kilkenny-ben érdemes megnézni többek között a Nore folyónál fekvő Kilkenny Várat, amely 1172-ből származik, a Black Abbey-t, vagy ’Fekete Apátságot’ és a Szent Mária Katedrálist, illetve a Kilkenny Katedrálist (St. Canice Cathedral). A város Turista Információs Központjától remek gyalogos városnézések indulnak, ahol megismerkedhetünk a középkori város történeteivel.

4. nap Ezen a reggelen dél felé, Cork irányába autózunk, amely Írország második legnagyobb városa. Útközben betérhetünk az Old Midleton Wiskey gyárba, ahol megismerkedhetünk az ír whiskey készítésének titkaival, vagy megcsókolhatjuk a híres Branley Követ, amellyel állítólag az ékesszólás és mások meggyőzésének különös képességét kapjuk ajándékba. Folytassuk az utunkat Cork felé, ahol számtalan halászfalu színesíti a délnyugati partot.

5. nap Utunk folytatásaként a festői Ring of Kerry-hez autózunk, amely Írország egyik legszebb része. Szebbnél szebb hegyek, völgyek és tavak színesítik tájat, amely szépsége festőket, írókat, költőket, sőt még zeneszerzőket is megihletett. Egy itt eltöltött nap nem
lehet teljes az Iveragh nevű félsziget fenséges partszakaszának bejárásával, érintve a hangulatos Killorglin, Cahirciveen, Waterville és Sneem városkákat.  Ajánljuk még a Muckross House Viktória korabeli impozáns kúria felkeresését. Európa
szinten is híres kertjének szépségéről, illetve azálea és rododendron gyűjteményéről. 

6. nap Utazás Limerick/Tipperary vidékére, útközben láthatjuk Tralee városát, itt található Kerry történetét időszámításunk előtt 5000-től bemutató múzeum, illetve a Dingle félszigetet. Folytassuk az utunkat Limerick, illetve Shannon városának vidéke felé. Limerick-ben megnézhetjük a King John Várat, vagy a Hunt Múzeumot, vagy tovább haladva Bunratty-ban meglátogathatjuk a Bunratty Várat és a skanzent, ahol a 19.századi ír vidéki emberek élete kel életre.

7. nap Visszatérünk Dublin környékére, útközben a Birr Várat látogathatjuk meg, vagy esetleg bepótolhatjuk Dublin-ban az elmaradt programokat.

8. nap Autó leadása, hazautazás a menetrend függvényében.

 

 

Árak: Október - December
Felnőtt:  164.990  Ft/fő/7éj 
Gyermek ár /3 – 12 éves korig/ 104.900.-  Ft/fő
Árak: Június - Szeptember
Felnőtt:191.990 Ft/fő/7éj
Gyermek ár /3 – 12 éves korig/124.900 Ft/fő
Árak: Január - Május
Felnőtt: 179.990 Ft/fő/7éj 
Gyermek ár /3 – 12 éves korig/129.900  Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
• Szállás igazi ír hangulatú vendégházakban, ún. „Farmhouse” típusú szálláshelyeken, 7 éjszakára, kétágyas, vagy háromágyas, fürdőszobás elhelyezéssel, reggelivel,

Bérautó árak (Fiat Punto, Ford Fiesta., Opel Corsa vagy hasonló típus, Casco jellegű biztosítással; az autóbérlésre egyéb feltételek is vonatkoznak, amelyeket ajánlatkérés esetén elküldünk Önnek):

Autó ára kb. 1 hétre: 
Április 1-30., Október 1 -december 31.: 99. 900 Ft-tól
Május 1- Július 10., Augusztus 21-szeptember 30.: 123.780 Ft-tól
Július 11 - augusztus 20., December 14-31.: 159.900 Ft - tól
Január 1-Március 31: 88.900 Ft-tól

 

Általános megjegyzések:
- A részvételi díjak a belépőket nem tartalmazzák, azok kivételével, amelyek az ár részletezésében szerepelnek.
- A részvételi díjak a repülőjegy költségét nem tartalmazzák.
- A programok lekérés alapján foglalhatók, kiemelt időszakok az árat módosíthatják (pl. rögbi hétvégék, Húsvét, stb.)
- Bármelyik program módosított útvonallal és tartózkodási idővel is foglalható, kérje ajánlatunkat.
- A program Dublin városban lévő szálláshellyel is foglalható felár ellenében, kérje ajánlatunkat.
- Azoknál a programoknál, ahol konkrét szálláshelyek szerepelnek, azokat hasonló kategóriájúakkal helyettesíthetjük, foglaltságtól függően. 
- Mindegyik program elérhető privát túrában, magyar sofőr-idegenvezetővel is, kérje ajánlatunkat!
- A gyermek ár pótágyon, két szülővel egy szobában értendő. Szobánként maximum két gyermeket tudunk elhelyezni. 0-2 éves korig a gyermek részvétele ingyenes, kivéve a reggelit, amelyet igénybevétel esetén a szálláshelyen közvetlenül lehet kérni és fizetni.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok