Windsor - Stonehenge magyar idegenvezetővel

 

stonehenge7.jpg
Utazás: 
busz
Ára: 
19.900 Ft/fő
Azonosító: 
100-74
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2021-ben tervezett időpontok: március 14.,április 4.,május 23., június 20., július 8., augusztus 5., augusztus 22., szeptember 19., október 27.

Egész napos kirándulás busszal Windsorba és Stonehenge kőoszlopaihoz, magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelőlt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. 
A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. 

 

A kirándulás egyéni utasoknak az alábbi napon elérhető: 
2021-ben tervezett időpontok: március 14.,április 4.,május 23., június 20., július 8., augusztus 5., augusztus 22., szeptember 19., október 27.

Részvételi díj: 19.900.-  Ft/fő
Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge kiállítás megváltozott beléptetés módja miatt. A belépő jegy ára ( 7.750.- Ft)  és a túra is előre fizetendő. 

  

 

Részvételi díj a belépőjegyeket nem tartalmazza!
A program a csoportos utazás hoteljéből indul a reggeli órákban.
http://london-utazas.hu/utazasi-ajanlat/london-5-nap-4-ej-belvarosi-szallodaban-2021-akcio
A programra jelentkezni legkésőbb indulás előtt 1 héttel lehetséges a részvételi díj befizetésével !