SHREK Adventure

shrek1.jpg
Utazás formája: 
Belépőjegyek
Város: 
London
Zona: 
1-2 zona /1/
Azonosító: 
100-141

SHREK ADVENTURE

Egyedülálló élményt nyújt az egész család részére.
Lépjen be a túl az Óperencia királyságba és élvezze a vadonatúj Shrek kalandot, a csodálatos DreamWorks animációkat, a magával ragadó történetet, természetesen egy jó adag Szamár humorral fűszerezve.

A kalandozásunk kezdetén felszállunk a mágikus 4D DreamWorks buszra.Idegenvezetőnk Szamár lesz, a játék neve pedig végtelen szórakozás. Légy részese a 10 élő , tündérmese shownak. Meglátogathatod Shrek-et a mocsárba, találd meg a szerencsédet a kristálygömbben, vagy akár eltévedhetsz a Tükör labirintusban. Felszínre kerülhet a benned lakozó Ogre is, ha szükséges. Az Ogre méretű kalandozás időtartama kb. 75 perc.

Találkozás Shrek szupersztárjaival:
Itt az ideje, hogy megismerkedjünk Shrek barátaival és megtudjunk néhány érdekességet róluk, amit lehet, hogy inkább titokban tartanának.
Még több DreamWorks szórakozás
Itt megismerkedhetünk a stúdió más sztárjaival a Kung Fu panda, Madagszkár, Így neveld a sárkányodat stb. filmekből.

 

Kinek ajánljuk ?
A kalandozás során találkozhatunk a legtöbb szereplővel, köztük hercegnőkkel, szamarakkal és mint minden tündérmesében egy – két boszorkánnyal is, amely bizony megijesztheti a legkisebbeket. Mindezek ellenére nincsen korhatár, minden korosztálynak ajánljuk.
A gyerek korhatár 6 -12 év, de várunk minden ifjabb lovagot és hercegnőt akik elég bátornak érzik magukat.

  

JEGY ÁRAK:
Felnőtt: 11.120 Ft
Gyerek: 5-15 évves: 8.900 Ft

Jegyek adott napra szólnak, napon belűl bármikor felhasználható.
Jegy ára tartalmazza a 4D-s mozit is. Az előadások naponta több időpontban kezdődnek, a nagy érdeklődés miatt célszerű a pénztárnál rögtön bejelentkezni.