The Royal Scotsman - luxusvonat

 

the_royal_scotsman3.jpg
Ellátás: 
teljes ellátás
Utazás: 
vonat
Azonosító: 
58-13

 

 

The Royal Scotsman
A Royal Scotsman luxusvonat a Felföld szívébe kalauzolja az Utasokat, gyönyörű tájakon keresztül.

Időpontok: 
May 18., June 8, 22., July 27., August 10, 24.

  

PROGRAM:
1.nap: A vonat elindul Edinburgh-ból a Firth of Forth-on keresztül, át a pompás, 1,5 mérföld hosszú Forth hídon, melyet Benjamin Baker épített az 1880-as években. Tovább a Tay hídon keresztül, elhagyva Arbroath-ot, Montrose-t és Aberdeen-t, majd megérkezés Huntly-ba, a városba, melynek története a 12.századba nyúlik vissza. Visszatérés a vonatra Keith városában.

2.nap: A vonat elhagyja Keith-et. A következő határkő a Felföld fővárosa, Inverness, melyen átutazunk mielőtt észak felé vennénk az irányt, Dingwall-ba és Tain-be, mely otthona a híres Dalmore whiskeyfőzdének. Látogatás és kóstolás után a vonattal továbbutazás Loch Luichart és a Torridon hegyeken át. A vonat ezután felmegy a Luib csúcshoz és az Achnashellach erdőhöz, leereszkedik Strathcarron-ba és folytatódik az út Loch Carron-ig. Plockton-nál lehetőség van hajókázni vagy a kilátópontról a tó látványában gyönyörködni. Fakultatív kirándulás keretében meglátogathatják a csodás Eilean Donan kastélyt.

3.nap: Utazás Dingwall-be, érintve Beauly Firth-et, a Caledonian Canal felső részét, majd megérkezés Inverness-be. A vonat továbbmegy Carrbridge-be, ahol a romantikus Ballindalloch kastély és gyönyörű kertjének megtekintése.

4.nap: A nap kirándulással kezdődik Rothiemurchus Estate-be, ahol több lehetőség közül választhatnak, mint például horgászat, agyaggalamb lövészet, vezetett séta a csodás tájon keresztül, vagy csak relaxálás. Visszaszállás a vonatra Aviemore-nál, továbbutazás Dunkeld-be, kiszállás, a Scone Palota megtekintésére. Perth-ben visszaszállás a vonatra, az éjszakát Dundee-ban töltik.

5.nap: Visszautazás Edinburgh-ba.

 

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- 4 éjszaka a vonaton
- Teljes ellátás
- Programok a megadottak szerint

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza:
- Repülőjegy
- BBP biztosítás
- Sztornó biztosítás
- Transzfer

Részvételi díj: 1.499.000 Ft-tól
Árajánlatot egyéni lekérés alapján készítünk.

Kint tartózkodás hosszabbítására ajánlott hoteleink:
Sheraton Grand Hotel and Spa, Edinburgh *****
The Balmoral, Edinburgh *****
Szállások ára: 32.500 Ft/fő/éj-től.