NFL - amerikai foci

amerikaifoci.jpg
Utazás: 
egyéni
Azonosító: 
100-3

NFL LONDON 2017 

Baltimore Ravens v Jacksonville Jaguars - Wembley Stadium - vasárnap 24 szeptember 2017
Club Wembley 70.600 Ft személyenként
Szállítási díj (szálloda recepciójára): 6.000 Ft
UTOLSÓ 3 DB JEGY 

New Orleans Saints v Miami Dolphins - Wembley Stadium - vasárnap október 1, 2017
Club Wembley 107.800 Ft személyenként
Szállítási díj (szálloda recepciójára): 6.000 Ft

Jegyek a 209-218 blokkok között találhatóak

Belépők korlátozott számban foglalhatóak! Az árak és az időpontok tájékoztató jellegűek. Pontos részletekről érdeklődjön irodánkban , vagy töltse ki az alábbi ajánlatkérőt, hogy munkatársunk a lehető leggyorsabban fel tudja venni Önnel a kapcsolatot és személyre szabott ajánlattal tudja keresni Önt!

 Club Ticket: Club Wembley tier (Level Two) end zones (goals)mögött
VIP bejárat a stadionba
Club Wembley bár használata a meccs előtt.
Club Prémium: Club Wembley tier (Level Two) Keleti és Nyugati szélen
VIP bejárat a stadionba
Club Wembley bár használata a meccs előtt.
Sapphire Hospitality Package: 3 órával hamarabb nyitó büfé privát ebéddel, és teljes bár használattal. 
Prámiium jegy a Club Wembly szinten. 
Ajándék program és Vip Pass minden jegyhez.  

Jegyek átvétele szállítási kts: 15 GBP/cím.

JEGYEK RENDELÉS UTÁN NEM LEMONDHATÓAK, NEM MODOSÍTHATÓAK!


Az amerikai futball – amelyet az Egyesült Államokban egyszerűen csak futballnak (football) neveznek – egy rendkívül kemény, sokszor durvának látszó játék, amely felvonultatja a sport összes szépségét: gyors futások, agresszivitás, taktikai fegyelem, nyers erő, pontos dobások, ütközések. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: eljuttatni a labdát az ellenfél célterületére (end zone).

Talán nincs is más olyan sportág, amely akkora fizikai igénybevételt követelne a játékosoktól, mint a futball. Elég belegondolni abba, hogy egy-egy profi mérkőzésen átlagosan 130 kilós óriások feszülnek egymásnak, és igyekeznek minél előbb földbe döngölni azt, akinél a labda van.

Az amerikai és az európai foci nem sok hasonlóságot mutat, de természetesen azért akadnak átfedések. Mindkét sportág gyökerei Angliába nyúlnak vissza, hisz az amerikai futball tulajdonképpen a britek egyik kedvenc játékából, a rögbiből (rugby) származtatható (egyébként nagyon sokan ma is keverik a két vállfajt, és következetesen „lerögbizik” az USA-beli tojáslabdázást, amely Kanadán keresztül hódította meg Észak-Amerikát).
Az Egyesült Államokban a futball mellett még három nagy népszerűségnek örvendő, úgynevezett major sportág van: a baseball, a kosárlabda és a jégkorong (ezek mellett azért nagyon kedvelt az európai foci is (soccer), de azt főként a gyengébbik nem tagjai játsszák náluk. Az 1990-es években a futball fokozatosan előre tört a népszerűségi listán, és ma már nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a legkedveltebb major sportággá vált.
 

KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT: info@london-utazas.hu