London, Stonehenge, Oxford -csillagtúra Dél-Angliában 7 napos

 

2.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
busz
Azonosító: 
16
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2019 április 24-30: 149.500.-
2019. Június 20-26.
2019. július 28 - augusztus 3.
2019 október 4-10.

Előfoglalási lehetőség a fenti időpontokra, árak hamarosan. 

Járulékos költségek: 

 Biztosítás: 4.200 Ft/fő


London, Stonehenge, Oxford -csillagtúra Dél-Angliában 7 NAP

PROGRAM: 
1. nap Elutazás 

Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Linz - Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury
Utazás az Aachen - Brüsszel - Calais útvonalon. Kompátkelés a La Manche csatornán Doverbe a délutáni órákban. Továbbutazás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik legszebb kisvárosába. Ismerkedés a várossal. Szállás London mellett (4 éj).

3. nap: London
5-6 órás autóbuszos és gyalogos városnézés Londonban (Tower-híd, a City felhőkarcolói, Szent Pál Székes egyház, Oxford street, Hyde-park, Buckingham palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Parlament, Westminster-apátság stb.). A városnézés után szabad program, az érdeklődőknek lehetőség Madame Tussaud Panoptikumának (esetleg valamely más attrakciónak) a meglátogatására, illetve lehetőség fakultatív hajókirándulásra a Temzén, ahova idegenvezetőnk is elkíséri az érdeklődöket.

4. nap: Stonehenge, Oxford,  London
Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első programunk Stonehenge: a rejtélyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtömböket Európa talán leghíresebb történelem előtti emlékének tartják. Utazás Oxfordba, Anglia híres egyetemi városába, mely tele van műemlékekkel. Séta a városban, a legfontosabb kollégiumok (köztük a Christ Church College) meglátogatása. Visszautazás a szállodába London belvárosán keresztül, esti autóbuszos városnézés, illetve lehetőség rövid sétára a Piccadilly környékén. Érkezés a szállodába késő este.
Figyelem: A félpanziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon egy oxfordi étteremben lesz.

5. nap: Windsor, London
Délelőtt az angol királyi család nyári rezidenciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a megtekintése. Délután szabad program Londonban, illetve az idegenvezető segítségével lehetőség további nevezetességek megtekintésére (pl. British Museum, National Gallery, London Eye stb.).

6. nap: Leeds várkastély, Csalagút
Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját látogatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais - Bruges - Brüsszel - Aachen útvonalon a németországi tranzitszálláshoz (1 éj).

7. nap Hazautazás
Frankfurt - Nürnberg - Linz - Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.


Időtartam: 7nap /6 éjszaka
Utazás: Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata). Nincs éjszakai buszozás.  
Szállás: 6 éjszaka színvonalas szállodákban, kétágyas (pótágyazható), fürdőszobás szobákban.
Oda- és visszaúton 1-1 éjszaka tranzitszállás Németországban: odafelé egy 4 csillagos, visszafelé egy erős 3 csillagos szállodában.
4 éjszaka London környékén egy 3 csillagos szállodában.
Ellátás: Büféreggeli (fakultatív félpanzió).
Félpanziós felár: 25.900 Ft (5 vacsora)
Egyágyas felár: 51.100 Ft
Figyelem: Visszaútban a németországi tranzitszálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt elképzelhető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.

 

A napok sorrendje (3-5. napok) a múzeumok nyitva tartásának függvényében felcserélődhet.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a kompátkelést Angliába és a visszautazást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést indulástól érkezésig, de nem tartalmazza a belépődíjakat. 

Belépődíjak: kb 100 GBP

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.