London, Stonehenge, Oxford -csillagtúra Dél-Angliában

oxford.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
busz
Azonosító: 
16-2
Megrendelhető a következő időszakokra: 

Akciós részvételi díj:
2017 május 25-június 1 / B:  154.700 Ft/fő (182.000 Ft)

2017 Július 5-12.: A - 167.400.-
2017 augusztus 9-16: A  - 167.400.-
2017 szeptember 21-28: C - 178.700.-
 

Járulékos költségek: 

Félpanziós felár "A" jelű csoportok: 25.900 Ft (5 vacsora)
Egyágyas felár: 49.700 Ft
Stornó biztosítás: 3850Ft.


 
London, Stonehenge, Oxford -csillagtúra Dél-Angliában 8 NAP
 

PROGRAM:
1. nap Elutazás
Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Linz - Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury
Utazás az Aachen - Brüsszel - Calais útvonalon. Kompátkelés a La Manche csatornán Doverbe a délutáni órákban. Továbbutazás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik legszebb kisvárosába. Ismerkedés a várossal. Szállás London mellett (4 éj).

 

3. nap: London
5-6 órás autóbuszos és gyalogos városnézés Londonban (Tower-híd, a City felhőkarcolói, Szent Pál Székes egyház, Oxford street, Hyde-park, Buckingham palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Parlament, Westminster-apátság stb.). A városnézés után marad szabadidő London egyéni felfedezésére, illetve lehetőség fakultatív hajókirándulásra a Temzén, ahova idegenvezetőnk is elkiséri az érdeklődőket.

4. nap: Stonhenge, Oxford, London (by night)
Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első programunk Stonhenge: a rejtélyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtömböket Európa talán leghíresebb történelem előtti emlékének tartják. Továbbutazás Oxfordba, Anglia híres egyetemi városába, mely tele van műemlékekkel. Séta a városban, ismerkedés néhány fontosabb kollégiummal. Visszautazás szállodába London belvárosán keresztül, esti autóbuszos városnézés, illetve lehetőség rövid sétára a Piccadilly környékén. Érkezés a szállodába késő este. Figyelem: A félpanziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon nem a szállodában lesz, hanem egy oxfordi étteremben ("A" és "B" jelű csoportok).

 

5. nap: Windsor, London
Délelőtt az angol királyi család nyári rezidenciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a megtekintése. Délután szabad program Londonban, illetve az idegenvezető segítségével lehetőség további nevezetességek megtekintésére (pl. British Museum, National Gallery, London Eye stb.).

6. nap: London, Hampton Court
Szabad program Londonban vagy idegenvezetőnkkel ismerkedés London további érdekes látnivalóival. Az érdeklődők számára lehetőség lesz a Tower (az angol királyok ősi erődítménye) és Madame Tussaud Panoptikumának a meglátogatására. Délután VIII. Henrik nagyszerű kastélyának, Hampton Courtnak a megtekintése következik (dísztermek, park, sövénylabirintus, királyi teniszpálya stb.)

7. nap: Leeds várkastély, Csalagút
Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját látogatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais - Bruges - Brüsszel - Aachen útvonalon a németországi tranzitszálláshoz (1 éj).

8. nap: Hazaút, hazaérkezés
Hazatutazás a Frankfurt - Nürnberg - Linz - Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje (3-6. napok) a múzeumok nyitva tartásának függvényében felcserélődhet.


Időtartam: 8 nap /7 éjszaka

2017 május 25-június 1: B - 182.000.-
2017 Július 5-12.: A - 167.400.-
2017 augusztus 9-16: A  - 167.400.-
2017 szeptember 21-28: C - 178.700.- 

Utazás: Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).
Szállás: 7 éjszaka 2-3 ágyas, fürdőszobás szállodai szobákban. Nincs éjszakai buszozás.  1-1 éjszaka tranzitszállás Németországban jó 3 csillagos szállodákban, 5 éjszaka Londonban vagy kornyékén 3 Csillagos szállodákban az alábbiak szerint:
"A" jelű csoportok: egy London környéki kisvárosban egy szép 3 csillagos szállodában.
"B" jelű csoportok: Londonban egy 3 csillagos szállodában. A városközponthoz közeli.
"C" jelű csoportok:  egy London környéki kisvárosban egy szép  tradicionális erős 3 csillagos szállodában.
Ellátás: "A" és "C" jelű csoportok: Bőséges büfé- vagy angol reggeli (fakultatív félpanzió). 
Figyelem: Visszaútban a németországi tranzitszálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt elképzelhető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.
"C" jelű csoport: Bőséges büféreggeli. Figyelem: Ennél a csoportnál nem kínálunk félpanziós lehetőséget. Londonban a szálloda koörnyékén az étkezés egyénileg megoldható, oda- és visszaúton pedig Németországban egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.
Félpanziós felár: "A" és "C" jelű csoportok: 31.500 Ft (6 vacsora)
Egyágyas felár: 60.500 Ft.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a kompátkelést Angliába és a visszautazást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést indulástól érkezésig, de nem tartalmazza a belépődíjakat. 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.