LONDON - 5 NAP / 4 ÉJ

szilveszter2.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
Külvárosi szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
London
Zona: 
1-6 zona /6/
Azonosító: 
15 - 40
Megrendelhető a következő időszakokra: 

ÚJ IDŐPONT:
2019.12.30-2020.01.02. SZILVESZTER 4 nap 3 éj
 
Részvételi díj: 119.990 Ft/fő + illeték

Járulékos költségek: 

Reptéri illeték 34.900 Ft/fő
Biztosítás és stornó biztosítás
Transzfer 14.900 Ft/fő


Pezsgő élet, nosztalgia és misztikum 
Európa patinás fővárosába látogatunk el, ahol megismerkedhetünk a világhírű nevezetességekkel, a híres British Múzeum gyűjteményét és a Madame Tussaud-t is megcsodálhatjuk. További ízelítőként a rejtélyes Stonehenge kőtömbjeihez tehetünk felejthetetlen kirándulást kellemes sétával fűszerezve Oxfordban. Igazi különlegességet is tartogatunk: Hampton Court-t, VIII. Henrik királyi palotáját. 

Utazás:  Wizzair menetrend szerinti járatával. Indulás az első járattal. Érkezés az utolsóval. Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3*- os , metróközeli , külvárosi hotelekben, fürdo, WC, TV-s, szobákban.
Szállás: színvonalas 3* -os hotelekben Felthamm vagy Illford városrészben. A szállodák kiváló közlekedési kapcsolattal rendelkeznek. A szobákban fürdő/Wc,Tv
Ellátás: 4 reggeli 

 
SZILVESZTERI PROGRAM 4 nap 3 Éj
PROGRAM:
1. nap:
Kora reggel repülés Luton reptérre, busztranszfer a szállodába. Csomagok elhelyezése után indul a vezetett gyalogos városnézés (tömegközlekedési eszközök segítségével) London kormányzati és Westminster negyedeiben. Westminster Abbey, Parlament a híres Big Ben-nel (a Westmins­ter hídról is a Temzével); Whitehall, Trafalgar Square (Nelson emlékmű), Színházak negyede. St. James’s Park és Palota (kívülről), Buckingham Palace (kívülről), Green Park. Fakultatív vacsora a szállodában.

2. nap: A Tower és City városrészek megismerése idegenvezetőnkkel gyalogosan, (tömegközlekedési eszközök segítségével): Tower középkori erődje (koronázási ékszerek, vármúzeum, udvarok).
Majd délután fakultatív hajós városnézés a Temzén. Temze parti séta Tower hídon át, majd a déli parti díszsétányon Shakespeare Globe színházáig. Kora esti séta a Picadilly Circus mentén a híres Sohoban és az elegáns Regent Street-en. Fakultatív szilveszteri vacsora.

3. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés során főként olyan látnivalókat tekintünk meg, melyeket előzőleg nem láttunk: (Buckingham Palace, Royal Albert Hall és Memorial Harrod’s, Marble Arch, Hyde és St. James’s parkok: strand és a bírósági negyed: London és Tower-hídak). Délután szabadidő, múzeumlátogatás vagy alternatívaként: Királyi Botanikus kert illetve Hampton Court. Fakultív vacsora a szállodában.

4.nap: Szabadidő vagy további látnivalók megtekintése (pl. Windsori kastély-minimum 15 fő esetén. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Belépő a helyszínen egyénileg fizetendő. Kb. 20 font / fő), majd menetrend szerint utazás haza az esti órákban, Budapestre.


2019 évi időpont: 
ÚJ IDŐPONT: 2019.12.30-2020.01.02. SZILVESZTER 4 nap 3 éj 
Részvételi díj: 119.990 Ft/fő + illeték

Fakultatív Program lehetőségek:

Buszos vezetett városnézés: 11.700 Ft/fő
Temze hajózás: 5.900 Ft/fő, gyerek 15 éves korig: 4.900 Ft/fő
Fakultatív vacsora 2 vacsora: 16.900 Ft/fő
Szilveszteri gálavacsora:
Egyágyas felár: 56.000 Ft
 

Belépőjegyárak (irányárak):
Westminster egyéni ár: 18 GBP
St. Paul’s Katedrális 15 GBP
Tower egyéni ár: 21.45 GBP csoportár: 17,55 GBP (min. 15 Fő)
London Eye 19,2 GBP
Madam Tussaud napi jegy: 30 GBP
Hampton Court egyéni ár: 157,6 GBP csoportár: 14,4 GBP (min. 15 fő)
Kensington Palace egyéni ár: 15 GBP csoportár:13,5 GBP (min. 15 fő)
Az árak tájékoztató jellegűek.

Külön fizetendő:
Reptéri illeték: 34.900
 Ft/fő, Transzfer: 14.900 Ft/fő
Biztosítás és stornó biztosítás / 2 % + 600 Ft/fő/nap/ 

Poggyászkapacitás: 
56*45*25 cm-es nagy fedélzetre vihető kézipoggyász az árban!
Menetrend:
WizzAir menetrendszerinti járatával
Utastalálkozó: 04:00 Ferihegy 2/B
BUD 06:00-07:40 Luton
Luton 21:20-00:45 BUD

Légitársaságok menetrendjének változása miatt, esetleges késések vagy járatkimaradás miatt az irodát felelősség nem terheli.

 

CsatolmányMéret
st._giles_kepek.pdf160.36 KB
1 ágyas felár: 
Azon kedves utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni! Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat ez esetben NEM KELL FIZETNI. 8 héten belüli jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést nem garantáljuk!
Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.