Harry Potter hétvége 3nap / 2éj

harry-potter-studio-tour.jpg
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
egyéni
Város: 
London
Azonosító: 
100-107

Harry Potter hétvége 

Ajánlatunk tartalmazza:
- szállás 2 éjszakára /2 v. 3 v. 4 v. 5 *-os hotel/
- retúr reptéri transzfer a hotelbe
- Utazási jegy 3 napra /1-2 zónában/.
- buszos utazás és belépőjegy a Harry Potter stúdióba. 

Program ajánlatunk: 
1 nap: Érkezés Londonba. Transzfer a szállodába. Városnézés egyénileg melyben ajánljuk megnézni a város leghíresebb nevezetességeit: Buckingham Palota ahol 11.30-kor akár az őrségváltást is megnézhetjük. Innen tovább sétálhatunk a Westminster negyedben, ahol a parlamentet, székesegyházat, a miniszter rezidenciáját nézhetjük meg. Ebéd után elsétálhatunk a Covent Gardenbe itt a vásárlási lehetőségeken felül megnézhetjük a London Transport Muzeumot. A múzeumban megnézhetjük a ma is közkedvelt emeletes buszok elődjeit és miként alakult ki London metrohálózata, tömegközlekedése. 

2. nap: 2012 tavaszán nyílt HARRY POTTER stúdió meglátogatása. Buszos transzfer a stúdióhoz. A stúdióban az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is mint a speciális effektusok vagy animációs technikák, melyek a filmet rendkívül népszerűvé tették az egész világon. 
Íme néhány dolog, amire számíthat:
- Beléphet, az igazi nagyteremben.
- Megnézheti Dumbledore irodáját, és fedezze fel korábban soha nem látott kincseket.
- Végigsétálhat a híres macskaköveken az Abszol úton. Megépítették a híres kirakatfrontot mint az: Ollivanders pálca üzlet, , Flourish and Blotts,a Weasleys' Wizard Wheezes, Gringotts Wizarding Bank és az Eeylops Owl Emporium is.
- Néhény ikonikus kelléket a filmből mint a Harry Nimbusz 2000 és Hagrid motorkerékpárja.
Ismerje meg, hogyan hívták életre a csodás lényeket zöld képernyő előtt, az animátorokat és élet nagyságú modelleket, fedezze fel újra az emlékezetes helyszíneket beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, bájitaltan professzor tantermét és Umbridge irodáját a Mágiaügyi Minisztériumban. A stúdióban bármennyi időt tölthetnek el, akár egy egész napot is. Miután meglátogatták a stúdiót busszal mehetnek vissza a városba. 

3 nap: A gyerekekről szól mai napi ajánlatunk is. Látogassuk meg Hamley's Játékboltját. A bolt 188-196 Regent Streeten található. Elődjét 1791- ben nyitotta a Williem Hamley innen nem messze, mostani helyén 7 szinten találhatóak gyerek és ifjusági játékok. Itt biztosan találhatunk egy kis meglepetést, emléktárgyat a gyerekeknek. Alternatív programként ajánljuk a 2015 nyarán megnyílt SHREK Adventuret. Egyedülálló élményt nyújt az egész család részére. Lépjen be a túl az Óperencia királyságba és élvezze a vadonatúj Shrek kalandot, a csodálatos DreamWorks animációkat, a magával ragadó történetet, természetesen egy jó adag Szamár humorral fűszerezve.  Program alkotásnál figyeljünk a repülő menetrendjére. A transzfer a hotel előtt várja Önöket, amivel kimehetnek a reptérre.

  

3 nap / 2 éjszaka hétvégi program 3*-os hotelben
Felnőttek: 116.900 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 80.890 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 80.390 Ft-tól

3 nap / 2 éjszaka hétvégi program 4*-os hotelben
Felnőttek: 140.890 - Ft/fő
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 84.890 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 84.890 Ft-tól

június 1- augusztus 31 közötti utazás esetén:

3 nap / 2 éjszaka hétvégi program 3*-os hotelben
Felnőttek: 121.460 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 85.450 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 85.450 Ft-tól

3 nap / 2 éjszaka hétvégi program 4*-os hotelben
Felnőttek: 145.450 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 89.450 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 89.450 Ft-tól

Választható extra szolgáltatás:
Harry Potter Stúdióban VAJSÖR kupon: 1.980 Ft/fő

A részvételi díjak a következő szolgáltatások árát tartalmazzák: 2 éjszakai szállás a választott kategóriájú metró közeli szálloda kétágyas szobáiban reggelivel, Repülőtéri transzfer - reptér - hotel - reptér között. Busz út és belépőjegy a Harry Potter stúdióba. Utazási jegy 1-2 zonára 3 napra. Belépőjegyek. 

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőjegy és egyéb választható szolgáltatások. 
Egy fő utazása felár ellenében. Az árak 2 felnőtt + 1 v. 2  gyerek elhelyezése esetén érvényesek. 1 felnőtt + 1 gyerek esetén a gyerek a felnőtt árból 4.900 Ft kedvezményt kap. Ebben az esetben nem pótágyon történik az elhelyezése.