Felföld túra Skye szigeti kirándulással (Edinburghból) - 3 napos

 

glenfinnan_rc.jpg
Utazás formája: 
Fly & Drive program
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
autó
Azonosító: 
58-6

Felföld túra Skye szigeti kirándulással (Edinburghból) -  3 napos 

Ajánlot útvonal: Skót felföld (Linlithgow Palota, Falkirk Kerék, Stirling, Fort William)- Glenfinnan Viadukt - Skye-sziget, a MacLeodok földje - Dunvegan Kastély - Portree - Loch Ness - Fort Augustus

PROGRAM:
1. nap:
Indulás a reggeli órákban a Skót Felföldre, a klánok földjére. Útvonalunk: Linlithgow Palota (Stuart Mária szülőhelye), Falkirk Kerék (a világ egyetlen forgó hajóátemelője, Stirling (a Vár és a Wallace Emlékmű), érkezés a Felföld hegyei közé, Glen Coe, Skócia festői völgye és egyben a MacDonaldok lemészárlásának vidéke, majd a "Nagy-Völgy" lélegzetelállító szépségű tájai. Szállás Fort William környékén.

2. nap: Indulás után a Glenfinnan Viadukt, Harry Potter Hogwarts Expresszének megtekintésével. Skye-sziget, a MacLeodok földje. A Dunvegan Kastély, a klán ősi székhelye. Jó idő esetén kishajós fókatúra, majd a Belső Hebridák legészakibb szigetének pompás tengerpartja. Séta Portree-ben, a sziget fővárosában. Szállás Fort William környékén.

3. nap: Loch Ness, Fort Augustus, az Urquhart Kastély. Inverness érintése után Fort George, a világ legnagyobb XVIII. századi erődje. Hazaúton megálló a Blair Kastélynál, majd pihenő a hangulatos Pitlochry városkában.

Létszám:
2 fő esetén: 242.860 Ft/fő
3-4 fő esetén: 204.460 Ft/fő
5-7 fő: 159.760 Ft/fő
Egyágyas felár: 21.260 Ft
Augusztusban felár fizetendő: 39.260 Ft / fő

Az ár a kiránduláson kívül tartalmazza a szállást reggelivel, 3* vendégházban és a komp költségeit Skye szigetre. Belépőket, étkezést nem tartalmaz, minimum létszám: 1 fő (kérje ajánlatunkat).
Gyermekek részére 12 éves korig 10% kedvezmény.

Programunk elérhető glasgow-i indulással is, kérje ajánlatunkat!