LONDON - OXFORD - STONEHENGE - Repülővel

 ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY UTASAINK RÉSZÉRE

A kedvezmény mértéke: 5%(max. 10.000,- Ft)
A fenti kedvezmény a teljes részvételi díj 40% előleg összegének befizetése mellett a visszaigazolásunk szerinti fizetési határidő megtartásával érvényesíthető. Útlemondással járó módosítás esetén az előfoglalási kedvezmény elveszik, az másik útra nem érvényesíthető!

TELJES ÖSSZEG BEFIZETÉSE ESETÉN:

A kedvezmény mértéke: 8%(max. 20.000,- Ft)
(egyéb kedvezményekkel nem összevonható!)
Ezen kedvezményünk olyan megrendelésekre érvényesek, mely a jelentkezés időpontjától számított 8 napon belül a foglalás értékének 100%-a teljes összegben pénzügyileg rendezésre kerül és a választott program a megrendelés időpontjától számított 60 napon kívül indul.
Útlemondással járó módosítás esetén a kedvezmény elveszik, az másik útra nem érvényesíthető! (az alábbi kedvezmények a részvételi díj összegéből értendőek)

Kérem, válasszon az időpontok közül.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Kérem adja meg az utas pontos neve, mely az utazási okmányban szerepel

LONDON - OXFORD - STONEHENGE - Repülővel

5.jpg
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
busz
Ára: 
196.500.- Ft/fő
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció: -5%
Azonosító: 
23 - 5
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2017 június 20-24.
2017 szeptember 17-21.
2017 október 15-19.
Részvételi díj repülővel: 196.500 Ft/fő + ill
2017. március 31-ig 5% előfoglalási kedvezmény, max 10.000.- Ft.

Járulékos költségek: 

Biztosítás
Repülős út esetén reptéri illeték.

LONDON - OXFORD - STONEHENGE 
Windsor, Stratford, Salisbury, Greenwich
Utazás: autóbusszal vagy repülős csatlakozással 
Elhelyezés: 4 éjsz. szálloda**/*** 
Ellátás: 4x reggeli 

 Program: 

1. nap: Szeged–Budapest–Köln környéke (1150 km) - buszos utasok
2. nap: Köln–Calais—Dover—Greenwich–London (630 km) - Buszos utasok
Megreggelizünk, majd a Brüsszel–Calais útvonalon indulunk tovább. Komppal kelünk át a La Manche csatornán. Angliába érve Dover ősi vára és a híres fehér sziklák látványa fogad Bennünket. Kent megye mesés tájain tovább utazva érjük el Greenwich-et, a londoniak kedvelt kirándulóhelyét. A Greenwich Park kilátóteraszáról elénk tárul egész London, sétánk során pedig láthatjuk a Királyi Tengerészeti Akadémia, a Hajózási Múzeum és az Obszervatórium épületét, valamint Anna királynő palotáját (UNESCO Világörökségek). A keleti és nyugati féltekét elválasztó meridiánnál fotószünetet tartunk. Repülős utasainknak érkezés után transzfer a szállodába, majd csatlakoznak az autóbuszos csoporthoz. Szállásunk 4 éjszakán át Londonban lesz.

3. nap: Egész nap London
Reggeli után megkezdjük az ismerkedést a brit fővárossal. Bemegyünk a közel 1000 éves Towerbe (UNESCO Világörökség): Fehér Torony, hollók, a koronaékszerek, a királynék rezidenciája és a vesztőhely. Fényképszünet London egyik szimbólumánál, a Tower hídnál. Autóbusszal utazunk tovább a City-n keresztül a Piccadilly-re. Ezt követően gyalogos városnézés következik: Trafalgar tér, Nelson szobor, a parlament épülete, Buckingham Palota, Downing Street, Westminster apátság (kívülről). A városnézést követően szabadidő, melynek során felülhet a London Eye óriáskerékre, ellátogathat az ingyenes Nemzeti Galériába és kipróbálhat egy valódi angol pub-ot.

4. nap: Oxford, Stratford és Warwick kastélya (220km)
Ezen a napon Londonból észak-nyugatra indulunk egész napos kirándulásra. Először az ősi egyetemi városba, Oxfordba látogatunk. Sétálunk a II. Henrik alapította kollégiumi épületek között, megtekintjük az egyetemi könyvtárat és színházat, valamint az oxfordi Sóhajok Hídját. Innen az Avon folyó partján fekvő, romantikus Stratfordba folytatjuk utunkat. A város megőrizte az utókor számára William Shakespeare emlékét: szülőháza és lakóháza ma múzeum, a Szentháromság templom pedig közel 400 éve őrzi a költő és családtagjai síremlékét. Tovább utazunk Anglia egyik legszebb középkori kastélyához, Warwick grófjainak ősi családi fészkéhez. A vadregényes vár termeiben eredeti berendezés mellett Madame Tussaud viaszfigurái elevenítik meg a kastély egykori lakóinak életét. Az esti órákban érkezünk vissza a szállodába.

5. nap: Windsor, Stonehenge és Salisbury (310 km)
Megreggelizünk, majd utunkat a Londonhoz közeli Windsorban kezdjük. A kisváros ékessége a királynő használatában álló, hatalmas területű ősi kastély. Termei az 1992-es tűzvész óta megszépülve várják a látogatókat, a késő gótikus Szent György kápolna pedig az angol uralkodók egyik temetkezőhelye a 15. század óta. (A királynő ott-tartózkodása alatt a kastély egyes részeinek látogatását korlátozhatják.) Windsor után utunk a dél-angliai Salisbury síkságon át vezet a több, mint négyezer évesre becsült Stonehenge monumentális kövei közé (közelről töténő megtekintését jelentkezéskor foglalni kell!). Keletkezése ma is talány – talán a régi idők varázslóinak kultikus szertartásai zajlottak itt, talán ősi naptárként működött. A napot az Agatha Christie krimik kisvárosi hangulatát idéző Salisbury-ben zárjuk, melynek 750 éves katedrálisa uralja a várost. Az építmény igazi remekmű, tornya Angliában a legmagasabb, káptalani gyűléstermében őrzik az angol parlamentarizmus alapokmányát, az 1215-ben keletkezett Magna Chartát. A katedrálist övező kilenc hektáros zöld gyepen is végig sétálunk, mely mit sem változott az elmúlt évszázadok alatt. Estére londoni szálláshelyünkre térünk vissza.

6. nap: London, Canterbury, Csalagút, Frankfurt környéke (800 km)
Reggeli a szálláshelyen. Repülős utasaink részére menetrendtől függően transzfer a londoni repülőtérre, hazautazás Budapestre. 
7. nap: Frankfurt–Budapest—Szeged (950 km) - buszos utasok
 
  
2017 június 20-24.
2017 szeptember 17-21.
2017 okróber 15-19.
Részvételi díj repülővel: 196.500 Ft/fő + ill
2017. március 31-ig 5% előfoglalási kedvezmény, max 10.000.- Ft.
Repülőtéri illeték: 32.000.-
1ágyas felár: 56.000.-
4x vacsora felár:
(15 főtől, 2-5. napon) 29.800 Ft
1 napos kirándulás Stonehenge belépője: 7.800.-
Utazás:
helyben autóbusszal , odafelé repülős csatlakozással
Elhelyezés: 4
 éjsz. szálloda***
Ellátás: 4
x reggeli
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 105 GBP
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 GBP