Online Rendelés Információ

 

RENDELÉSI FELTÉTELEK:

BELÉPŐJEGYEK, TÚRÁK
CSOPORTOS - SZERVEZETT UTAK
FLY AND DRIVE TÚRÁK
BIZTOSÍTÁS


 


Belépőjegyek, Túrák, kirándulások esetén.

RENDELÉS:
A kényelmes és biztos ügyintézés érdekében érdemes utazás előtt max. 1-2 héttel, bizonyos jegyeknél 3 héttel megrendelni, a kiválasztott termékeket, hogy biztosan meg tudják kapni.
A kártyákat, jegyeket túrákat megrendelheti személyesen az irodánkban, az oldalon található On-Line rendelési gombra kattintva, illetve e-mailben. A megrendeléssel egyidőben a kártyák ellenértékét kell befizetni.

FIZETÉS:
A megrendelt szolgáltatásokat kifizetheti irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. On-line rendelés esetén a fizetés történhet átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra.
A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

ÁTVÉTEL-SZÁLLÍTÁS:
Azokról a kártyákról, jegyekről, amik esetleg nincsenek raktáron vagy a forgalmazó másként nem bocsátja rendelkezésünkre, egy részvételi jegyet adunk és azt már az adott város repülőterén, vasútállomásain, illetve a turista információs központokban érkezéskor be tudja váltani és így a kártya akár már rögtön használható is. A kártyák átvételének időpontjáról értesítjük a megadott elérhetőségeken.

Túrák kirándulások esetében a jeggyel a buszhoz kell menni és ott a sofőrnél jelentkezni. 

Amennyiben a kártyákat postai úton szeretné megkapni, akkor a posta költség – 750.- Ft. – felszámolásra kerül.
A kártyákat ajánlva, tértivevényesen, szükség esetén elsőbbséggel postázzuk.

VISSZAVÁLTÁS - LEMONDÁS:
A kártyák melyek dátumra, időpontra, névre szólnak nem visszaválthatóak, nem lemondhatóak.
Amennyiben mégis igény merülne föl , kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.

 


Csoportos utazások, csomag vagy Fly and Drive túrák:

RENDELÉS:
Az utazásaikat megrendelheti személyesen az irodánkban, az oldalon található On-Line rendelési gombra kattintva, illetve e-mailben.
A megrendeléssel egyidőben, azonnali foglalás nem történik, ezt kollégáink, munkanapon 24 órán belül  - kivéve hétvégén - végzik el egyeztetések után. Ezért kérjük a pontos kapcsolattartó adatokat megadni. 

FIZETÉS:
A megrendelt utazásaikat, visszaigazolásunk után fizethetik, irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. On-line rendelés esetén a fizetés történhet átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra.
A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

VISSZAVÁLTÁS - LEMONDÁS:
Az utazások lemondása minden esetben az utazási szerződésben foglaltak szerint történik. Partner cégeink utazás foglalásakor az ő szerződésük érvényes. Az utazás befizetésével ezen szerződést elfogadottnak tekintjük. Egyes Fly and Drive vagy csomag túrák esetén egyéni a szerződéstől eltérő feltételek lesznek. Erről a visszaigazolásunkkal egyidőben tájékoztatjuk. Amennyiben erre kerülne a sor kérjük minél hamarabb keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.

 

BIZTOSÍTÁS:
Biztosítás rendelése esetén az AIG Travel Guard Chartis termékeit kötjük meg. Részletes tájékoztató a csatolmányban vagy a cég honlapján talál: www.travelguard.hu

 

 

CsatolmányMéret
chartis_tg_terme_201107.pdf479.26 KB
london_utazasi_iroda_utazasi_szerzodes_veg4..pdf61.95 KB