Gyakran Ismétlődő Kérdések és Rendelési Feltételek

 

Mire jók a városkártyák? 

Hogyan tudom megrendelni a kártyákat? 

Hogyan tudom kifizetni a kártyákat?

Mikor végleges a foglalásom?

Kapok visszajelzést a befizetésemről? 

Mennyi idővel utazás előtt érdemes megvenni a kártyákat? 

Itthon kapom meg a kártyákat?

Mikortól érvényes a kártya?

Kell sorban állnom a kártyákkal? 

Kell időpontot megadnom a felhasználásra? 

Visszaválthatóak e  a kártyák?

Van további költség? 

Hogyan juthatok több információhoz, hol kapok ajánlatot más kártykára?

Rendelési Feltételeke

 


 
Mire jók a városkártyák?
Spóroljon időt és pénzt!
Városlátogatást tervez Londonba, Párizsba, vagy a világ más nagyvárosaiba?
Rendelje meg közlekedési kártyáját, városkártyáját, repülőtéri transzferét vagy múzeumbelépőjét már az utazása előtt!
Miért érdemes már itthon gondoskodnia ezekről a hasznos termékekről...?
- bizonyos termékek kedvezőbb áron beszerezhetőek, vagy azonos árúak, mint a helyszínen,
- vannak termékek, amelyek a helyszínen nem kaphatóak,
- nincs sorban állás a múzeumoknál,
- a jegyek a repülőtértől, illetve állomástól érvényesek,
- átfogó információk a városokról, termékekről,
- nyelvi nehézségek kiküszöbölése.
 

 
Hogyan tudom megrendelni a kártyákat?
A kártyákat megrendelheti személyesen az irodánkban, az oldalon található kártyarendelés menüpont alatt, http://varoskartyak.hu/kartyarendeles illetve e-mailben.
Kártyarendelési oldalunkon a város és adott termékek kiválasztása után Pénztári elfogadásra kattintva tudja leadni rendelését. A rendelés után visszaigazolást kap, melyben a fizetési adatokat küldjük el Önnek. Ezzel egyidőben a visszaigazoláson szereplő összeget, a kártyák ellenértékét kell befizetni.

 
Hogyan tudom kifizetni a kártyákat?
A megrendelt szolgáltatásokat kifizetheti irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával.
On-line rendelés és postázás választása esetén is a fizetés történhet átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra. Kártyákat utánvéttel nem áll módunkba küldeni. 
 

 
Mik a Rendelési és Fizetési feltételek?
A kártyák rendelésének feltétele mind személyes, mind on-line vásárlás esetén a kártyák összértékének befizetése. Amennyiben a vásárló a befizetés után, eltekint a kártyák átvételétől, a befizetet összeg nem visszatéríthető. Amennyiben a rendelést nem tudjuk teljesíteni a befizetett összeget visszatérítjük.

 
Mikor végleges a rendelésem?
A rendelése akkor lesz végleges, ha a megrendelt kártyák ellenértékéke megérkezik a számlánkra, vagy személyes rendelés esetén készpénzben befizetésre kerül.
Amennyiben megrendeli a kártyák ellenértékéke 6 munkanapon belül nem kerül kifizetésre akkor a rendelését töröljük, melyről értesítjük. Természetesen rendelését újra leadhatja, vagy jelzésére azt újra aktíváljuk.
 

 
Kapok visszajelzést a befizetésemről?
A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

 
Mennyi idővel utazás előtt érdemes megvenni a kártyákat?
A kényelmes és biztos ügyintézés érdekében érdemes utazás előtt  2-3 héttel megrendelni a kiválasztott termékeket, hogy biztosan meg tudják kapni. Amennyiben ezen határidőn belül rendel kártyákat, érdemes figyelemmel kisérni rendelését oldalunkon, vagy kollégáinkat megkeresni.
Néhány kedvelt városba /pl. London, Párizs, Róma, stb... /a kártyákat akár 1-2 nap alatt is megkaphatja.

 
Itthon kapom meg a kártyákat?
Igen, a kártyák túlnyomó részét és a hozzájuk tartozó ismertetőanyagot itthon kézbe kapja.
Azokról a kártyákról amik esetleg nincsenek raktáron vagy a forgalmazó másként nem bocsájtja rendelkezésünkre, egy részvételi jegyet adunk és azt már az adott város repülőterén, vasútállomásain, illetve a turista információs központokban érkezéskor be tudja váltani és így a kártya akár már rögtön használható is.

Mikortól érvényes a kártya?
A kártyák az első felhasználástól érvényesek az adott kártya lejáratáig.

 
Kell sorban állnom a kártyákkal?
Nem kell, hiszen ez a lényege, így a sorban állás elkerülhető. A városkártyákkal, vagy előre váltott belépőkkel általában minden nevezetességnél külön bejáraton tud bemenni.

 
Kell időpontot megadnom a felhasználásra?
Nem kell időpontot megadni előre (kivéve a reptéri transzfer kártyáknál, vagy néhány belépőnél, de erről előre tájékozódhat oldalunkon), a kártyák tetszőleges időpontban felhasználhatóak.

 
Visszaválthatóak a kártyák?
A kártyák nem visszaválthatók, de amennyiben erre igény merülne fel, kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.

 
Van további költség?
Amennyiben a kártyákat postai úton szeretné megkapni, akkor a posta költség – 750.- Ft. – felszámolásra kerül. A kártyákat ajánlva, tértivevényesen, szükség esetén elsőbbséggel postázzuk.

 


 

RENDELÉSI FELTÉTELEK:

A kényelmes és biztos ügyintézés érdekében érdemes utazás előtt max. 2-3 héttel megrendelni a kiválasztott termékeket, hogy biztosan meg tudják kapni.

A kártyákat megrendelheti személyesen az irodánkban, az oldalon található kártyarendelés menüpont alatt, illetve e-mailben. A megrendeléssel egyidőben a kártyák ellenértékét kell befizetni. A megrendelt szolgáltatásokat kifizetheti irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. On-line rendelés esetén a fizetés történhet átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra.

A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

Azokról a kártyákról amik esetleg nincsenek raktáron vagy a forgalmazó másként nem bocsátja rendelkezésünkre, egy részvételi jegyet adunk és azt már az adott város repülőterén, vasútállomásain, illetve a turista információs központokban érkezéskor be tudja váltani és így a kártya akár már rögtön használható is.

A kártyák átvételének időpontjáról értesítjük a megadott elérhetőségeken.

Amennyiben a kártyákat postai úton szeretné megkapni, akkor a posta költség – 700.- Ft. – felszámolásra kerül. A kártyákat ajánlva, tértivevényesen, szükség esetén elsőbbséggel postázzuk.

A kártyák nem visszaválthatók, de amennyiben erre igény merülne föl , kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.