Foglalási tájékoztató

Amennyiben nem a személyes ügyintézést választja az utazás megrendelésére több lehetőség is rendelkezésére áll:
- Telefonon keresztül (hétköznapokon: 10-18 óráig várjuk hívását!)
- E-mail-ben.
 

Az alábbi honlapokat a Great Wood Kft. - Liget és London Utazási iroda müködteti:
London Utazás, Skót Utazás, Ír utazás

1071 Budapest Damjanich utca 11-15.
telefon: 06 1 413-64-95
fax: 06 1 413-64-95
e-mail: info@london-utazas.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig, 10:00 - 18:00 óráig.

Engedélyszám: U-000751
Vagyoni biztosíték: EUB biztosító
 
Saját szervezésű utazásainkhoz a MAPFRE ASSISTANCE utasbiztosítás SUPERIOR MG termékét választottuk.
A biztosítás tartalmaz utasbiztosítást és 100% útlemondási biztosítást Önrész nélkül.

Részletes tájékoztatást a lap alján talál. 

 

 

A foglalás menete:

Válassza ki honlapunkról az Önnek tetsző ajánlatot! Küldje el e-mailben a részleteket (időpont, hány fő utazna, gyerekek száma életkora, kívánságok stb.) A levele megérkezése után kollégánk. ellenőrzi a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül, írásban válaszol Önnek. A visszaigazolás faxon, vagy e-mailben történik.

A visszaigazolás tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót. Amennyiben meg kívánja rendelni az utat a visszaigazolás megérkezése után

Ön befizeti a részvételi díj előlegét. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a, illetve az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál.

Az utazás díját fizetheti:
személyesen készpénzben,  
- átutalhatja
- illetve bármelyik OTP Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra.

Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. Az OTP Bank fiókban a befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő hivatkozási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson. A számla számot megtalálja a visszaigazoláson.

Az összeg megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről értesítést küldünk. A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül, jutatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

A részvételi jegy és az utastájékoztatónk tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Kérjük, utazás előtt ellenőrizze Útlevele, igazolványa érvényességét!

FONTOS !

A london-utazas.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az e-mail elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazási szerződés az utas és az utazás szervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e a London Utazást müködtető Irodához. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. A gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a London Utazást üzemeltető Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a London Utazást müködtető Iroda nem vállalja a felelősséget. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a London Utazást müködtető Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.

 

CsatolmányMéret
kulonos_feltetelek_superior-mg.pdf376.34 KB
london_hasznos_informaciok.pdf117.88 KB
altalanos_szerzodesi_feltetele2.pdf104.64 KB