Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Üdvözőljük!

Costa del Sol... Napos part
A Costa del Sol, azaz a Napos part Spanyolország déli részén a Földközi-tenger egész andalúziai partját felöleli. Rendkívül enyhe és egyben kellemes éghajlata miatt csaknem 300 km hosszan sûrûn benépesített üdülő- és turistaövezet alakult ki nemzetközi vendégsereggel. A táj erős színkontrasztjai és a változatos, buja flóra az, ami a Costa del Sol jellegét meghatározza. Fehérre meszelt házaival, agavéival és kaktuszaival, parasztportáival és derûs falvaival Andalúzia igazi tükre. Spanyolország kulturális és történelmi látnivalóinak igen jelentõs részét találjuk Andalúziában. Vendégeink változatos szervezett kirándulások keretében ismerkedhetnek meg Sevilla, Granada, Cordoba világhírû látványosságaival, megtekinthetik Gibraltárt, de egyénileg bepillantást nyerhetnek a kis andalúz falvak színes életébe is.

Torremolinos
Malagától 15 km-re találjuk az egykori kis halászfalut, mely mára a Costa del Sol legnagyobb üdülõhelyévé vált. A helység 9 km hosszú, szürkés homokkal borított strandját egy széles, pálmafás sétány szegélyezi. A városban számos üzletet, hangulatos éttermeket, bárokat, kávézókat és éjszakai szórakozóhelyeket találhatunk.

Fuengirola
A Malagától 26 km-re található modern üdülőváros megõrizte a régi andalúz építészeti emlékeket is. A település fõ vonzereje a 7 km hosszan elnyúló, homokos tengerpart, mely a vízisportok széles skáláját kínálja. A nemrégiben felújított tengerparti sétány mentén üzletek, éttermek, kávézók, bárok és diszkók gondoskodnak a szabadidő változatos eltöltésérõl.

Benalmadena
Torremolinos és Fuengirola között , Malagától 18 km-re található az egykori halászfalu. A jachtkikötõjérõl és halvendéglőiről ismert Benalmadena szinte teljesen egybeépült Torremolinos-al. A két település között a régi "Carihula" negyedben vannak a legjobb éttermek, ahol ki lehet próbálni a kitûnő halételeket és a tenger gyümölcseit.


Válogasson kedvére akciós utazási ajánlatainkból!


Costa del Sol nyaralás repülővel

További ajánlataink