Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Üdvözöljük!

Cipruson a török, görög, muzulmán és keresztény hatások keveréke a mindennapokban is érezhető. A keresztesek erődítményei és az ősi szőlőskertek egymást súrolják, a freskókkal díszített kolostorok árnyékában citrusligetek virulnak, a poros, napszítta lábak római mozaikpadlókon tapodnak.
Politikai tekintetben Ciprus 1974 óta kettéosztott ország. Bár az egyesülés kérdése ott szerepel az EU napirendjén, a 30 éve tartó elszakítottság sebei nem hegednek be egyhamar.

Ciprus szépsége az ellentétekben rejlik. A Földközi-tenger keleti medencéjében fekvő sziget éghajlata az egész világon szinte egyedülálló. Még az emberekből is sugárzik a napsütés. Itt senki sem lehet tisztában azzal, hogy mi a mese és mi a valóság, hiszen a legenda szerint itt született Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője. Ciprust fel kell fedezni!

Ez a sziget a korlátlan lehetőségek országa. A Ciprusra látogató turistákat egész évben kellemes mediterrán éghajlat fogadja. A tengeri sportok és a napfény "szerelmesienek" szinte földi paradicsom ez a sziget, hiszen egy évben a napsütéses napok száma háromszázra tehető. Aki pedig a történelmet és a régészetet kedveli, a ciprusi múzeumok kincsei között biztosan sok egyedülálló tárgyat talál. Végül, de nem utolsó sorban aki imád vásárolni, az sem csalódik, az elegáns butikokban és az utcai bazárárusoknál egyaránt nagy a választék.

Válogasson kedvére akciós utazási ajánlatainkból!

 

TENGERPARTI PIHENÉS

További ajánlataink