Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

NEW YORK ÉS MIAMI BEACH ****

Amerikai Egyesült Államok, New York, New York Útazonosító: 631119
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Városlátogatás

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Tartson velünk egy izgalmas utazásra New York nyüzsgő sugárútjaitól Miami napfényben fürdő tengerpartjáig, ahol a városi élet összefonódik a trópusi életérzéssel. Fedezze fel a Nagy Alma ikonikus nevezetességeit, mielőtt belevetné magát Miami elbűvölő strandjaiba, art deco építészetébe és változatos kulturális kavalkádjába. Ez a transzkontinentális kaland a nagyvárosi nyüzsgés és a tengerparti életérzés keverékét ígéri, az amerikai kontinens legjavát tárja elénk.

1. nap o Budapest - New York

Elutazás repülőgéppel Budapestről New Yorkba átszállással. Az érkezést követően transzfer a szállodába, 5 éjszakai szállás Manhattanben.

2. nap o New York

Félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Manhattanben: Greenwich Village, az Empire State Building épülete kívülről, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból. Fakultatív programlehetőség: Broadway show, egy musical megtekintése.

3. nap o New York

Félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, Szent Patrik-katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal. Délután szabadprogram, este fakultatív New York by night program.

4. nap o New York

Délelőtt fakultatív program: hajóval átkelés a Szabadság-szigetre a szobor talapzatához, majd látogatás az ikertornyok helyén épült felhőkarcoló, a One World Observatory kilátójába. Az új torony nem csupán a kilátás miatt érdekes, építészetileg is felejthetetlen élményt nyújt. Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség, vagy séta a High Line szabadidőparkban, mely az egykori vasúti vágányok nyomvonalán épült.

5. nap o New York

Egész nap szabadprogram. A művészetrajongók 150 múzeum közül választhatnak érdeklődésük szerint modern vagy klasszikus témában, a sportrajongók érdeklődésére számot tarthat egy amerikai foci-, vagy egy kosárlabda mérkőzés megtekintése. Aki a város legújabb látnivalóit szeretné felfedezni és madártávlatból gyönyörködni a felhőkarcolókban, felkeresheti a One Vanderbilt kilátókomplexumát, vagy a Top of The Rock hetven méteres magasságban lévő kilátóját a Rockefeller Centerben. New Yorkban a vásárlás is kihagyhatatlan élmény. A programtervezésben idegenvezetőnk segítséget nyújt.

6. nap o New York - Miami

Reggeli a szállodában, szabadidő Manhattanben. Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, elutazás repülőgéppel az esti órákban Miamiba. Transzfer a szállodába, Miami Beachre, ahol szállás 5 éjszakára.

7. nap o Miami Beach

Miami Beach - bár közigazgatásilag független város, neve egybeforrt Miamiéval. A város partjaitól 1,5 - 2 km-re lévő hosszú szigetcsoport a turisták és hírességek kedvenc pihenőhelye. Strandjai közül a South Beach a legnevesebb, itt húzódik az ikonikus Ocean Drive 2 kilométer hosszú szakasza, melynek építészete egy letűnt, csillogó korszakról: a 20-as, 30-as évek Amerikájáról mesél. Városnézés az Ocean Drive és a Collins Avenue jeles épületeivel, délután tengerre szállás, a városnézés folytatása sétahajózással a Biscayne-öbölben. A Bayside Marketplace-től induló hajózás elhalad a gazdag hírességek villái mellett, a Star- és Fisher-szigetek között és páratlan kilátást nyújt a vízről Miami felhőkarcolóira és a kikötőre. Ha leszáll az est, a neonfényben fürdő sétány izgalmas szórakozóhelyei ,,lopják el a show-t" a mesés történelmi épületektől.

8. nap o Miami Beach

Szabadprogram vagy fakultatív programlehetőség: Key Biscayne és a Cape Florida világítótorony. Key Biscayne képeslapra való fotótéma a pálmafákkal, a széles strandokkal, a Cape Florida világítótoronnyal, amelyből pazar a kilátás a modern Miamira és a különleges cölöpházakra az óceánban, melyek melegágyai voltak a tiltott alkoholnak és szerencsejátéknak. A világítótorony túl élt közel kétszáz évnyi parti eróziót, több tucat hurrikánt, szeminol indiánok támadását és puskaporraktár felrobbanását is.

9. nap o Miami Beach

Szabadprogram: élvezze a napot a világ egyik leghíresebb strandján, vagy a szálloda trópusi kertjében!

10. nap o Miami Beach

Szabadprogram, vagy félnapos fakultatív programlehetőség: kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba, ahol a lápvilágban 300 őshonos madárfaj mellett aligátorok is élnek.

11. nap o Miami Beach

Délelőtt szabad program, majd kijelentkezés a szállodából. Az esti órákban hazautazás Budapestre repülőgéppel.

12. nap o Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint kora este.

Minimum létszám: 25 fő

Elhelyezés: legfeljebb két 18 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb méretű franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 14 000 Ft/fő/engedély áron.
Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.

Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

Szállás:

10 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Szolgáltatások:


 


Az ár tartalmazza:


  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - New York, New York - Miami és Miami - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

  • 10 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • a leírás szerinti programok

  • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • ESTA engedély

  • fakultatív programok

  • borravalók

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-07-03 - 2024-07-14 11 éj Két külön ágyas szoba Reggeli 1.499.000 Ft Ft/fő, Két külön ágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok