Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Húsvét Opatijában Plitvicével

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija Útazonosító: 608106
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Egy Adriai kirándulással tesszük emlékezetessé a húsvéti ünnepeket és a tavaszi szünetet. Lazítunk és kirándulunk Opatijaba és az Isztria gyöngyszemeihez: Pulaba és Rovinjba, sőt egy rövid időre még hajóra is szállunk. A végén pedig gyönyörködünk a Plitvicei tavak szépségében. Tartson velünk!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Opatija Hotel Istra 3*. Szobák: 2 ágyas (pótágyazható - fotelágyak), fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében svédasztalos vacsora (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont 2024: március 30 - április 01. BETELT!

PROGRAM

1. nap Trsati vár, Opatija 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezés a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várához utazunk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Busszunkal tovább utazunk a csodaszép Opatijaba, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Városnézés előtt szállás foglalás és idegenvezetőnk bemutatja a helyi látnivalókat: Angelina és Amerikai parkot, Opatija szimbólumát (Lány sirállyas szobor), majd szabadidő, mely keretében bebarangolhatja a Húsvétre feldíszitet belvárost.

2. nap Pula, Rovinj hajókázás
Ízletes reggeli után Húsvét napján, fakultatív kirándulás keretében megismerheti a csodás Isztriát, és részt vehet a fakultatív kiránduláson. Rovinjba érkezve megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Sétánkat megszakítjuk egy frissítő, egy órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a környező fantasztikus szigeteket. Szabadidőt követően tovább megyünk, hogy megnézzük Pula városát. Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, mint Rovinj, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére". Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorára a szálláshelyre. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

3. nap Plitvicei tavak
Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 10 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5-6 órás túra, kijelölt gyalogútvonalakon történik. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt. Hazaérkezés éjfél környékén.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

HÚSVÉT OPATIJABAN PLITVICÉVEL 3 nap / 2 éj 2024.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!
Reggelivel / fő 03.30 - 04.01.
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
Egyágyas felár  19 900 Ft (50 Eur)
Gyermek 12 évig 2. ágyon 74 900 Ft (195 Eur)
Gyermek 12 évig 3. ágyon (2 fellnőtt mellett) 59 900 Ft (155 Eur)
12 évtől 3. ágyon 74 900 Ft (195 Eur)

Figyelem: az út már csak félpanziós ellátással foglalható!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 Eur/fő.
2 Vacsora (svédasztalos): 6 000 Ft/fő (15 Eur/fő )
Audio guide: 1 600 Ft/fő (4 Eur/fő)

Fakultatív program (min 35 fő esetén):
Rovinj és Pula hajókázással: 25 Eur/ fő 

Plitvice belépő a helyszínen: 21 EUR/fő
Gyermek 7-18 év között: 50% kedvezmény; diákok 18 év felett (érvényes diákigazolvánnyal) kb. 30% kedvezmény a belépőjegy árakból. Kérjük jelezni a foglaláskor!

 

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, a programokat,  magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok