Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Norwegian Prima - 11 éjszakás Észak-európai hajóút (Izland, Norvégia) (Hajó)

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak Útazonosító: 569917
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: Hajó
  • Típus: Hajóút

Leírás

Leírás: Nap Kikötő Érkezés Indulás   1. nap London (Southampton) - 17:00 2. nap Brüsszel/Brugge (Zeebrugge) 09:00 18:00 3. nap Amszterdam  07:00 18:00 4. nap tengeren - - 5. nap Bergen (Norvégia) 07:00 16:00 6. nap Geiranger 08:00 22:00 7. nap Alesund 07:00 17:00 8. nap tengeren - - 9. nap Akureyri (Izland) 09:00 20:00 10. nap Isafjordur (Izland) 09:00 18:00 11. nap Reykjavik 07:00 - 12. nap Reykjavik 08:00 -

AKCIÓ - időszakos kedvezmények!*

 

35% kedvezmény az alapárakból és a kedvező fix áron foglalható FREE AT SEA csomagok közül most 2 helyett mind a tiéd lehet:

 

A Free at Sea All csomag tartalma:

 

    • Prémium italcsomag - márkás alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz (max. 2 fő/kabin)
    • Internet csomag - 150 perc/fő ingyenes wifi (max.2 fő és 2 login/kabin)
    • Étkezési csomag speciális éttermekben - 1 vagy 2 étkezés kabintól függően (max. 2 fő/kabin)
    • Parti kirándulás csomag - 50 USD/1. fő kabin/kikötő keretösszeg kirándulásokra

 

Free at Seas ajánlat leírása nem teljes körű, a részleteket kérjük olvassa el itt, vagy érdeklődjön irodánkban.//

 

A hajótársaságnak bármikor jogában áll az akciót módosítani, visszavonni.

Hajóadatok:

A lenyűgöző Norwegian Prima 2022.október 6-án debütált a hajótársaság innovatív ,,Prima" osztályának első tagjaként, azok számára ajánljuk, akik valami igazán újra és izgalmasra vágynak!

A hajótársaság koncepciója, az ,,igazi szabadság átélése", a ,,Prima Class" hajók fedélzetén tovább fokozódik, ugyanis a hajózást olyan egyedi élményelemek teszik még különlegessebbé, mint a gokartozás a tengerek leghosszabb pályáján, az interaktív minigolfpálya, a 10 emelet magas-, szabadeséses csúszdapár, az aqua park az extrém szökőár csúszdával. Merüljön el egy új valóságban a Galaxi Pavilion high-tech csodavilágában, ahol ,,repülő mozi" szimulátortól kezdve a szabadulószobáig minden megtalálható. Élvezze az infinity medencéből nyíló mesés kilátást, vagy tekintsen le az óceánra az ,,üveg" sétányról. A ,,Prima Class" tagjaként a Norwegian Prima rengeteg újdonságot és adrenalin dús pillanatot ígér, emellett kiterjedt Spa részlege látványos vízeséssel, medencékkel, méregtelenítő szaunával és kényeztető kezelésekkel várja a vendégeit. Fedezze fel a változatos étterem és bár kínálatot szerte a tágas, ultramodern fedélzen és tapasztalja meg az igazi első osztályú ellátást és a kifogástalan kényelmet a Norwegian Prima fedélzetén!

 

Prima Class hajói: Norwegian Prima (2022. október), Norwegian Viva (2023. nyár)

 

Technikai adatok:súly: 143 535 tonnautasszám: 3100 fő (kétágyas elhelyezéssel)személyzet: 1 506 főhossz: 294 mfedélzetek száma: 20 (16 az utasok részére)max. sebesség: 20,5 csomóáram: 110/220 V

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

Prima Theater & Club: késő estig színházként szórakoztatja a vendégeket, majd diszkóvá alakul át, ahol DJ-k és fénytechnika szórakoztatja a vendégeket.

Vibe Beach Club: felnőttek részére elérhető pihenő rész a legfelső fedélzeten, különleges étel és ital kínálattal, amely a teljes hajóútra szóló belépő megvásárlásával vehető igénybe.

A belépő kiválasztásakor napozóágy plusz napernyő vagy ,,cabana" pavilon módozatok közül lehet választani.

Syd Norman's Pour House: koktélbár élőzenével a 7. fedélzeten.

The Improv At Sea: stand up comedy bár a 7. fedélzeten.

The Price is Right Live: szerencsekerék a 6-7-8. fedélzeteken.

Prima Speedway: 3 szintes gokartpálya a 18-19-20. fedélzeteken, térítés ellenében vehető igénybe (kb. 15 USD/fő).

Tee Time: interaktív minigolfpálya a 18. fedélzeten.

The Bull's Eye: drats, a 18. fedélzeten.

The Drop & The Rush: 10 emeletes gyorscsúszdák, szabadeséssel, melyek a 18. fedélzetről indulnak.

Kids' Aqua Park: gyermek aquapark a 18. fedélzeten.

Pool Deck: medence, csúszdák (szökőár csúszdával), jacuzzi-k a 17. fedélzeten.

The Stadium: játékterem minden korosztály számára a 18. fedélzeten.

Splash Academy: gyerekklub kreatív játékokkal, sporttal és hasonlókkal.

Galaxy Pavilion: high-tech csodavilág, ahol ,,repülő mozi" szimulátortól kezdve a szabadulószobáig minden megtalálható, a 17. fedélzeten.

Sun Deck: napozó a 18-19. fedélzeteken.

Infinity Beach: végtelenített medencék a 8. fedélzeten, pazar kilátással.

Oceanwalk: ,,üveg" sétány a tenger felett (8. fedélzet).

The Haven Sundeck: napozó a The Haven lakosztályok vendégei részére a 16-17. fedélzeteken, 16 éven felülieknek.

Mandara Spa & Salon: kiterjedt Spa részlege látványos vízeséssel, medencékkel, méregtelenítő szaunával és kényeztető kezelésekkel a 16. fedélzeten.

La Terraza: pihenőterasz, mesés kilátással, fotelekkel a 8. fedélzeten.

Kaszinó: a 6. fedélzeten.

Imagination Wall: fotókiállítás a 8. fedélzeten.

Üzletek a fedélzeten: ékszer üzlet, duty free üzlet (kozmetikumok, parfümök), és egyéb üzletek.

További részletek a hajótársaság oldalán találhatók (klikk).

Szobatípusok:

KABINOKMinden kabin egyénileg szabályozható légkondicionálóval, smart TV-vel, hajszárítóval, mini hűtővel, wifivel (feláras), széffel,  telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban) zuhanyzóval rendelkeznek és praktikusan berendezettek.

Garantált kabin: bármelyik kabin kategóriában előfordulhat garantáltként foglalható kabin, ami azt jelenti, hogy a konkrét kabinszámot a hajótársaság jelöli ki legkésőbb utazás előtt egy nappal. Ez esetben az adott kabin kategóriában bármely kabint kijelölheti a hajótársaság, vagy akár magasabb kategóriát is adhat. A garantált kabinok esetén előfordulhat, hogy az ablakos és a balkonos kabinok kilátása részben vagy tejesen takart.

Egyágyas studio: 8 nm-es belső kabinok, a fenti felszereltséggel (kivéve mini hűtő), hozzáféréssel az egyedül utazók halljához. Egyágyas felár nélkül foglalható.

Belső kabinok: 14 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek. 2 fősek, a családi belső kabin kivételével, ami akár 4 főre is foglalható, 2 lenyitható ággyal rendelkezik.

Külső kabinok: 17-21 nm-esek, ablakkal, két ággyal rendelkeznek és a legtöbben kanapé is található. Vannak összenyitható kabinok is a külső kategóriában. A külső kabinok 2 fősek, a családi külső kabin kivételével, ami akár 4 főre is foglalható, a 3.-4. fő részére kinyitható kanapéágy biztosított.

Balkonos kabinok: 21-24 nm-esek, ebből a balkon 4-9 nm.  A kabinok két ággyal és egy kanapéval rendelkeznek, a balkonon kis asztal és két szék található. 2-4 fős kabinok foglalhatók ebben a kategóriában, a 3.-4. fő részére a kinyitható kanapéágy biztosított.

Vannak összenyitható kabinok is a balkonos kategóriában. A hajó hátuljában lévő és a családi kabinokban tágasabb a fürdőszoba. A balkonos Spa kabinok a hajó Spa részlegének közvetlen közelében találhatók, ingyenes prémium hozzáféréssel a Spa Thermal Suite szolgáltatásaihoz annak nyitvatartási idejében (sószoba, gőzkabin, szaunák, jégszoba, relaxációs sós medence vízzuhataggal, pihenőszoba). Club Balkonos lakosztályok kicsit tágasabbak (22-38 nm-esek, 2 -4 fősek). A Balkonos Lakosztályok tágasak (36-58 nm-esek, 2 -4 fősek), saját lakájjal rendelkeznek, van amelyikben külön hálószoba és nappali is található, a 2 fősek között van amelyik összenyitható Club Balkonos kabinnal.

 

The Haven lakosztályok - ,,hajó a hajóban" a teljes luxusért

A The Haven, a hajó felső szintjein kialakított luxuslétesítmény. Az itt található kabinokhoz külön szolgáltatások vehetők igénybe, amelyek a többi utazó számára nem hozzáférhetők:

  • 24 órás lakájszolgálat,
  • The Haven napozó infinity medencével (17 éves kortól használható),
  • The Haven étterem,
  • The Haven bár.

 

The Haven lakosztályok:

(A honlapunkon nem minden kabin kategória jelenik meg, kérje ajánlatunkat.)

The Haven Penthouse lakosztály balkonnal (HE): 34-38 nm-esek, ebből a balkon 7-12 nm. Maximum kapacitás 2-3 fő.

The Haven Penthouse lakosztály külön hálószobával és nagy balkonnal (HB): 46-55 nm-esek, ebből a balkon 11-20 nm. Maximum kapacitás 4 fő.

The Haven Penthouse lakosztály óriási balkonnal (HA): 77 nm-esek, ebből a balkon 46 nm. Maximum kapacitás 2 fő.

The Haven 2 hálószobás családi villa nagy balkonnal (H6): 56-61 nm-esek, ebből a balkon 12-17 nm. 2 fürdőszoba. Maximum kapacitás 6 fő.

The Haven Owner's lakosztály nagy balkonnal (H5): 50-57 nm-esek, ebből a balkon 10-12 nm. Külön hálószoba és nappali rész, kivéve a 12322 és 12926. Maximum kapacitás 4 fő.

The Haven Owner's lakosztály hálószobával, nagy balkonnal (H4): 90-92 nm-esek, ebből a balkon 48-49 nm. A balkonon jacuzzi található, kivéve a 10352 és 10952. Maximum kapacitás 4 fő.

 The Haven Deluxe Owner's lakosztály nagy balkonnal (H3): 149-162 nm-esek, ebből a balkon 56-68 nm. Felszereltség: 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali és jacuzzi a balkonon. Maximum kapacitás 6 fő.

The Haven Premier Owner's lakosztály nagy balkonnal (H2): 195 nm, ebből a balkon 76 nm. Felszereltség: 3 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali és jacuzzi a balkonon. Maximum kapacitás 8 fő.

 

Szállás leírás:

Útvonal: Útvonal: London (Southampton) | Brüsszel/Brugge (Zeebrugge) | Amszterdam (Hollandia) | tengeren | Bergen  | Geiranger | Alesund | tengeren | Akureyri (Izland) | Isafjordur (Izland) | 2 nap Reykjavik

Indulási kikötő: Southampton (London)

Érkezési kikötő: Reykjavik


Az ár tartalmazza:

  • a hajóutat a választott kabin típusban,
  • a kikötői illetéket,
  • a páratlan kulináris élményeket teljes ellátás keretében (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora) és a korlátozott italfogyasztást, rugalmas étkezési időpontokkal, szigorú dresscode nélkül,
  • a hajón található világszínvonalú szórakoztató- és sportlétesítmények nagy részének használatát,
  • a gyermek és ifjúsági programokat.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kikötőbe való eljutás költségét,
  • a Free at Sea csomagot,
  • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat, a parti kirándulásokat, és italcsomagokat,
  • a kötelező szerviz díjat (20 USD/nap/fő, lakosztályokban 25 USD/nap/fő),
  • a személyes kiadásokat (telefon, minibár stb.),
  • az útlemondási biztosítást,
  • a baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást.
A megadott árak az adott kabin típushoz (belső, külső, balkonos) tartozó legalacsonyabb kategória árai, már tartalmazzák a 35%-os kedvezményt. Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes, az elérhető legkedvezőbb ajánlattal kapcsolatban kérjük érdeklődjön irodánkban.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-05-12 - 2024-05-23 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 454.158 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-06-02 - 2024-06-13 11 éj Belső kabin (garantált), 2 felnőtt Teljes ellátás 572.562 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-06-23 - 2024-07-04 11 éj Belső kabin (garantált), 2 felnőtt Teljes ellátás 551.034 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-07-14 - 2024-07-25 11 éj Belső kabin (garantált), 2 felnőtt Teljes ellátás 777.078 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-08-04 - 2024-08-15 11 éj Belső kabin (garantált), 2 felnőtt Teljes ellátás 836.280 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-08-25 - 2024-09-05 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 900.864 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2024-09-15 - 2024-09-26 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 960.066 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-05-11 - 2025-05-22 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.031.398 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-06-01 - 2025-06-12 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.031.398 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-06-22 - 2025-07-03 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.023.325 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-07-13 - 2025-07-24 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.104.055 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-08-03 - 2025-08-14 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.031.398 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
2025-08-24 - 2025-09-04 11 éj Belső kabin, 2 felnőtt Teljes ellátás 1.063.690 Ft Ft/fő, 2F, Teljes ellátás
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok