Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Világörökségek Belgiumban

Belgium, Körutazás Belgiumban, Körutazás Belgiumban Útazonosító: 513479
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás

Leírás

Felszállás:
04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől
04:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap -Utazás Ausztrián, Németországon keresztül rövid, rendszeres pihenőkkel. Szállás elfoglalása Antwerpenben (4 éj).

 

2. nap -Reggeli után városnézés Antwerpenben: Miasszonyunk temploma, Városháza, Schelde part. Utazás Gentbe, városnézés (St. Bavo székesegyház, Genti szárnyasoltár, Vár, Graslei - Kronlei rakpartok.), majd szabadidő. Utazás Brugge középkori hangulatú városába: Miasszonyunk templom, St. Salvator templom, Szt. Vér kápolna, Városháza, Fő tér... fakultatív hajózás a csatornákon. Szállás ugyanott.

 

3. nap -Reggeli után látogatás a belga fővárosban, Brüsszelbe, egész nap ismerkedés a várossal: Atomium, Szt. Mihály katedrális, Fő tér, Maneken Pis, Királyi Paloták, Grand Place... Szabadidő. Szállás az előző helyen.

 

4. nap -Reggeli után waterlooi csata emlékhelyének megtekintése, majd továbbutazás Leuvenbe, Európa egyik legszebb középkori városába. A gyönyörű gótikus városháza, egyetemi épületek megtekintése. A Stella Artois fakultatív sörgyárlátogatás!. Szállás az előző helyen.

 

 

5. nap -Reggeli után utazás rendszeres pihenőkkel Magyarországra. Érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

 

Részvételi díj:           

145.000 Ft /fő

Egyágyas felár:          

35.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

38.000 Ft /fő (4 alkalommal vacsora)

Belépők:

kb. 60 EUR/fő + IFA

Fakultatív hajókirándulás Brugge:

kb. 15 EUR/fő

Fakultatív sörgyárlátogatás Leuven

12 EUR/fő

 

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2022. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=405 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

Az ár nem tartalmazza

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosításés stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2023. február 28-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

Utazásról

Autóbuszos utazás

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák:az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár:azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA):városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

 

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 


Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-08-02 - 2023-08-06 4 éj Kétágyas szoba Reggeli 145.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok