Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Barangolások Skóciában és Angliában

Nagy-Britannia, Történelmi városok, Canterbury Útazonosító: 513471
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás

Leírás

Felszállás:
04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől
04:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap -Indulás Magyarországról a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid rendszeres pihenők tartásával. Érkezés Belgiumba az esti órákban, a tranzitszállás elfoglalása Antwerpen környékén (1 éj).

 

2. nap -Reggeli után utazás Brugge hangulatos városába, (Fő tér, Harangtorony, Miasszonyunk katedrális, Szt. Vér kápolna, a csatornák egyedi világa...). Folytatjuk utunkat Dunkerque-be, ahonnan komppal a La Manche csatornán keresztül áthajózunk, Dover kikötőjébe a híres fehér sziklákhoz. Látogatás Canterburyben, a Katedrális majd a hangulatos kisváros megtekintése. Az esti órákban szállás elfoglalása (1 éj).

 

3. nap -Reggeli után utazás Észak-Angliába. Látogatás Yorkban, városnézés az igazi középkori hangulatú városban. A székesegyház a legnagyobb gótikus templom az Alpoktól északra, látogatás a Viking Múzeumban. Továbbutazás az észak-angliai tóvidéken keresztül Edinburghba. A szállás elfoglalása Edinburgh környékén (4 éj).

 

4. nap -Reggeli után egész nap Edinburgh felfedezése: a Királyi Vár, koronázási ékszerek és a Végzet köve, Várbörtön, Szt. Margit kápolna. Délután a Royal Mile felfedezése, Szt. Egyed katedrális. A főutcáról nyíló 66 kis sikátor valódi középkori hangulatot áraszt. Látogatás a Whisky múzeumban. A Brit uralkodók skóciai rezidenciája, a Holyroodhouse megismerése, szabadidő. Szállás ugyanott.

 

5. nap -Reggeli után egész nap szabadidő Edinburghban, vagy egész nap fakultatív kirándulás a Blair kastélyhoz, mely az ország egyik leggazdagabban berendezett kastélya, rövid pihenő Inverness városában, majd a Loch Ness-i  szörny legendájának megismerése egy hajókázás során. Szállás az előző helyen.

 

6. nap -Reggeli után a tengerpart fölé emelkedő Culzean, Dél-nyugat Skócia egyik legszebb kastélyának látogatása. Továbbutazás Glasgowba, mely London után a legszebb Viktória korabeli város. Az ,,Angol Birodalom második városának" felfedezése. Szállás az előző helyen.

 

7. nap -Reggeli után utunkat déli irányba folytatjuk. Meglátogatjuk az ókori római világ legészakibb határvonalát, a Hadrianus falat. Ez ma már az UNESCO Világörökség része. Következő úti cél Durham, városnézés: normann erőd és a Szent Szűz katedrális. A várost elhagyva Stratford- upon-Avonba utazunk. Szállás elfoglalása (1 éj).

 

8. nap -Reggelit követően Stratford bűbájos városával ismerkedünk, ahol megtekintjük a híres angol drámaíró, Shakespeare szülőházát és közösen sétálunk az Avon folyó partján. Továbbutazunk Dover városába, ahol kompra szállunk és Dunkerque-nek vesszük az irányt. Elfoglaljuk tranzitszállásunkat (1 éj).

 

9. nap -Reggeli után folyamatos utazás, érkezés Magyarországra az éjszakai órákban.

 

 

Részvételi díj:           

310.000 Ft / fő

Egyágyas felár:          

98.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

98.000 Ft / fő (8 alkalommal vacsora)

Belépők és városbelépő:

kb. 180 GBP / fő + IFA

Fakultatív kirándulás Blair, Loch Ness-i hajózás:

22.000 Ft/ fő + kb. 35 GBP/ fő

 

 

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Az ár tartalmazza

 

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2022. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=405 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2023. február 28-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

 

 

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek:

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

Transzferdíj nincs

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)

GYŐR- Városház oldala buszmegálló

MOSONMAGYARÓVÁR- Shell kút (Futura): 8.000 Ft/fő

CSORNA- Margit kórház

 

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY, VESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KAPUVÁR - Szt. Anna templom elől

SZOMBATHELY- Vasútállomás (Gazdabolt) elől

KOMÁROM: 8.000 Ft/fő

KŐSZEG- Várparkoló

KÖRMEND - OMV benzinkút - 86- os úton

TATA: 8.000 Ft/fő

SÁRVÁR - Várparkoló


A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

 


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív kirándulás Turnusok:
2023-07-22 - 2023-07-30
22000
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-07-22 - 2023-07-30 8 éj Kétágyas szoba Reggeli 310.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok