Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

London és Dél-Anglia

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 513461
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás

Leírás

Felszállás:

04:00 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

05:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

04:15 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap - Indulás a kora hajnali órákban. Utazás Ausztrián és Németországon keresztül rövid pihenők tartásával. Érkezés a tranzitszállásra az esti órákban, Dunkerquebe, Franciaországba. (1 éj).

 

2. nap - Reggeli komppal áthajózás a La Manche csatornán keresztül, Dover kikötőjébe a híres fehér sziklákhoz. Látogatás Canterburyben, a Katedrális majd a hangulatos kisváros megtekintése. Az esti órákban érkezés Londonba, szállás elfoglalása. (5 éj).

 

3. nap - Reggeli után London felfedezése: Admiralitás, The Mall és a Viktória emlékmű, Buckingham palota előtti őrségváltás, séta és piknik ebéd önköltségen a Szt. James parkban, a Trafalgar tér, a Picadilly Circus, a Big Ben, a Westminster Bridge. Csodálatos panoráma a London Eye óriáskerékről. Rövid szabadidő a Temze parton - 5D mozi, mutatványosok forgatag... Szállás az előző helyen.

 

4. nap - Reggeli után London: A Szent Pál katedrális, majd séta a Millenium bridgen keresztül a Globe színházhoz. Tower, piknik ebéd önköltségen a Tower udvarán, Tower Bridge, A British Múzeum önálló felfedezése. Szabadidő, vásárlás az Oxford streeten. Szálás az előző helyen.

 

5. nap - Reggeli után London: Délelőtt látogatás a Parlamentben. Piknik ebéd önköltségen a Victoria Tower Gardensben a Temze parton. Látogatás a Westminster Apátságban. Délután a Madame Tussaud Panoptikumban ismerkedés a hírességek életnagyságú másaival. A nap végén látogatási lehetőség a Természettudományi Múzeumban, séta a Hyde parkban. Szállás az előző helyen.

 

6. nap - Reggeli után Kirándulás Windsorba, a tipikus angol városka és a kastély megtekintése. Windsor különlegessége, hogy az angol királyi család a mai napig előszeretettel több hetet tartózkodik itt. Piknik ebéd a kastély parkban önköltségen. Délután hajózás a Temzén Londonban, így a várost más szemszögből is megismerhetjük. Amennyiben időnk engedi rövid szabadidő a Covent Gardenban. Szállás az előző helyen.

 

7. nap - Reggeli után utazás Rochesterbe, Charles Dickens városába. Az író a közeli Gads Hill Place-ben (Higham) élt, de regényeinek nagy része erősen kötődik Rochester vidékéhez. Séta a történelmi belvárosában,ősi katedrális és középkori vár megtekintése. Továbbutazás Doverba, kompátkelés Dunkerqueba. Tranzitszállás Antwerpenben(1 éj).

 

8. nap -  Reggeli után kora hajnali indulás. Utazás rendszeres pihenőkkel.  Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

 

 

Részvételi díj:           

275.000 Ft / fő

 

Egyágyas felár:

 

88.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

86.000 Ft / fő (7 alkalommal vacsora)

Belépők, városbelépők, hajókirándulások, IFA:

kb. 200,- GBP/ fő

 

 

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!


 

Az ár tartalmazza

 

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 

A katalógus árkalkulációja 2022. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=405 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon.

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2023. február 28-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

 

 

Egyéb megjegyzés

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

Transzferdíj nincs

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)

GYŐR- Városház oldala buszmegálló

MOSONMAGYARÓVÁR- Shell kút (Futura): 8.000 Ft/fő

CSORNA- Margit kórház

 

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY, VESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KAPUVÁR - Szt. Anna templom elől

SZOMBATHELY- Vasútállomás (Gazdabolt) elől

KOMÁROM: 8.000 Ft/fő

KŐSZEG- Várparkoló

KÖRMEND - OMV benzinkút - 86- os úton

TATA: 8.000 Ft/fő

SÁRVÁR - Várparkoló


A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

 


Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-08-20 - 2023-08-27 7 éj Kétágyas szoba Reggeli 275.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok