Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 510278
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Szeptember 23-30.


Az ókori "felső városból", a Parthenon és az Olümposzi Zeusz templom maradványaival, Athén történelmi központjának szívébe, a Plaka negyedbe jutunk. Az Akropolisz lábánál fekvő szűk, kanyargós utcáin éttermek, üzletek, kézműves boltok, ortodox templomok találhatók. Görögországi körutazásunk során itt tapasztalhatjuk meg azt a kulturális keveredést, amely az első demokrácia városát jellemzi. De Görögország tengerpartot és szigeteket is jelent: Mykonos, amely sosem alszik, a vulkánon élő Szantorini, Kalamata a Taygetos Oros lábánál, Katakolon kikötője, ahonnan eljuthatunk Olimpiába, az olimpia szülőhelyére, és Kréta szigete, a minószi civilizáció bölcsője.

1. nap - Indulás!
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és kora délutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a Costa Deliziosa!

2. nap - Üdvözöljük a Costa Deliziosa fedélzetén
Merüljön el a medencében kora reggel, amikor mindenki más még alszik, és érezze, ahogy a nap simogatja a bőrét, vagy élvezze a finom ételeket az étteremben elköltött vacsoránál, és ossza meg szeretteivel. A Costa Deliziosán minden megtalálható, bútorzat, muránói üvegdíszek, virágos nevekkel ellátott szabadtéri fedélzetek, elegáns és világos kabinok, és esténként finom borok kóstolója a pazar borbárban. A kényelem, a pihenés, a szórakozás és a részletekre való odafigyelés szimfóniája. Ezért hívják Deliziosának!

3. nap - Katakolon / Olympia (Greece)
A Katakolonban való megállás során látogasson el az Agios Andreas-öbölben található kikötőbe, amely annak ellenére, hogy számos változáson ment keresztül, megőrizte történelmi lelkét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa az olimpiai régészeti lelőhelyet, amely Görögország egyik legnagyobbja, és amely az első pánhellén olimpiai játékoknak adott otthont. Katakolon egy kis turistaváros: szórakozzon és fedezze fel lakói életmódját, sétáljon a virágos utcák között, és üljön be a számos kávézó egyikébe.
Nem szabad kihagyni:

- Olimpia régészeti lelőhelye
- Tipikus buli egy görög farmon
- Látogatás a mai Olympia utcáin

4. nap - Mykonos (Greece)
Miután kikötött Mykonos régi kikötőjében, élvezze e gyönyörű sziget számos természetes öblét, strandját és szikláját. Használja ki a szünetet arra, hogy sétáljon az utcák és sikátorok útvesztőjében, ahol felfedezheti az építészet szépségét és a város alaprajzát. A kis fehér házak, melyek redőnyei olyan kékek, mint az égbolt, a galambházak és Mykonos számos kis temploma egyszerűen elvarázsolja Önt.
Nem szabad kihagyni:

- Mykonos szélmalmai
- Platys Gialos strandja
- Delos szigete

5. nap - Santorini (Greece)
Szantorini kikötőjébe érkezve elvarázsolja Önt a gyönyörű vulkanikus szigetet körülvevő lagúna varázsa. A kristálytiszta kék víz és a sziklák tetején található fehér falvak közötti harmónia kivételes. Hozza ki a legtöbbet a szantorini utazásából a lávaparti strandok meglátogatásával. Fekete színük igazán látványossá teszi őket. A régészet szerelmesei ne hagyják ki a lehetőséget, hogy meglátogassák Akotirit. Az ásatások minószi romokat és egy olyan várost tártak fel, amely a kükládiai civilizáció idejéből származik.
Nem szabad kihagyni:

 

- Oia varázslatos faluja
- Kirándulások a szantorini vulkán lejtőire
- Akrotiri romjai

6. nap - Costa Deliziosa, Gelateria Amarillo
Egy krémes házi fagylalt vagy valami finom csokoládépraliné? Senki sem tud ellenállni az Amarillo Ice Cream Shop finomságainak.

7. nap - Bari (Italy)
Az Adriai-tenger partján fekvő Bari kikötője elsősorban személyszállító kikötő. A Bariban való megállás során látogasson el ebbe a történelmi városba és környékére, különösen Materába, amelyet az UNESCO 2019-ben Európa Kulturális Fővárosává nyilvánított. "Bari Vecchia" a város régi része, amely részben normann, részben sváb erődítményével, a bizánci palota romjaira épült román stílusú Szent Miklós-bazilikával, a 12. századi San Sabino székesegyházzal és tucatnyi, ugyanebből a korból származó kis templommal még mindig magán viseli az évszázadok során egymást követő hódítók nyomait.
Nem szabad kihagyni:

- Bari Szent Miklós bazilika.
- Látogatás a "Bari Vecchia" óvárosban.
- A San Sabino székesegyház

8. nap - Venice (Marghera)
​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza: utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk:
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 60. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok