Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Angliai Ízelítő - 8 nap Fly & Drive

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 508054
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus:
Leírás

 

Angliai Ízelítő – 8 nap Fly and Drive

Választható utazási időszakok: 2023. január - decemberig.
Választható indulási napok: egyéni igény szerint minden nap
Választható szállások: Hotel. kérésre Kastély hotel vagy Caste & Manor House akár egy éjszakára is kérhető.
Ellátás: Reggeli.

 

JAVASOLT PROGRAM:

1. nap London környéke
Érkezés Londonba, és irány a szállás, ahol az első két éjszakát töltik angliai túrájuk alatt. Az érkezési időponttól függően javasoljuk, hogy látogassa meg a Hampton Court Palace-t,  egy műemléki védelem alatt álló királyi palota, amely a londoni Richmond upon Thames kerületben található.
A Tudor-palota építése 1515-ben kezdődött Wolsey bíboros, VIII. Henrik főminisztere számára, és a mai napi is több hektáros gyönyörű kertek között fekszik.
Aki már járt itt érdemes felfedeznie Windsor Nagy Parkját. A Valley Garden parkolójából indulva több útvonalon is sétálhatunk, akár biciklit is bérelhetünk. Sétáljunk végig a Virginia tó partján vagy nézzük meg a közeli Runnymede-et ahol a Magna Carta megbeszélései és bepecsételése történt 1215 ben. Most egy emlékmű áll a helyén, melyet az Amerikai Ügyvédi Kamara finanszírozott. Egy John F Kennedy emlékmű is található a közelben.

2. nap London környéke
Ezt a napot szánja London központjára.  A múzeumoktól és az építészettől a modern ételekig vagy a  zenei kínálatig, ebben a kozmopolita városban tényleg mindenki talál valamit. Sétáljon a Temze parton a Westminstertől, hogy megnézhesse a Tower Bridge-et, elhaladva a híres „The Shard” mellett Egyesült Királyság legmagasabb épületénél. Élvezze a csodálatos ételeket a kínai negyedben, és fedezze fel a város központjában a Covent Gardent vagy a közeli Sohot.

Angliai izelito 1

3. nap Bath / Bristol környéke
Túránk elindulhat délnyugat felé Bath/Bristol területére, ami kb. 180 km-re Londontól. Javasoljuk az útvonal  tervezés során Salisburyn keresztül hajtani , hogy meglátogassa csodálatos katedrálisát, amely a korai gótika remekműve. Az eredeti Magna Carta egy darabja is megtekinthető.
Tovább haladva az UNESCO helyszín Stonehenge következhet, a Salisbury-síkság híres őskori lelőhelye. Ha tervezi a kövek meglátogatást előre kell foglalnia jegyet. Útba ejtheti a Glastanbury fesztivált megrendező kisvárost és a fennsíkot, ahol a híres eseményt mai napig is megrendezésre kerül. Mielőtt Bristolba érkezne,  javasoljuk, álljon meg a Cheddar Cheese Gorge-nál, az egyik utolsó a megmaradt cheddar sajtcégek egyikénél és kóstolja meg termékeiket.  a következő szállásra hajtanak.

4. nap Bath/Bristol
Használja ezt a napot, Bath római városának felfedezésére, amely Dél legszebb városaként ismert Anglia szerte és e mellett a világörökség része. Nevét római építésű fürdőiről kapta. Túrája a látogatást is tartalmazza az épület együttesbe (beleértve) a Római Fürdő és Szivattyú terembe melyet nagyon megéri megtekinteni. Ajánljuk körbe  sétálni gyönyörű grúz építészetű Royal Crescent.  Ha van kedvünk megállni Bristol városában, itteni sétánk alkalmával felkereshetjük a St. Nicolas piacot vagy ha hangulatos környéket keresünk a Cliffton negyedet választhatjuk.

 

Angliai izelito 2

5.nap: Stratford-upon-Avon / Warwickshire régió
Folytassa útját Stratford-upon-Avon/Warwichshire irányába, egy körül-belül 130 km-es autózással. Tervezze meg útját a csodálatos, romantikus Cotswold területen át és élvezzen egy tradícionális angol tejes teát. Látogasson el Burton-on-the-Water-be, egy látványos Cotswoldi településbe, melyet gyakran neveznek Cotswold Velencéjének is és sétáljon el a hagyományos kőépületek mellett, melyekről a terület méltán ismert. A kertek és természet szerelmeseinek javasoljuk, hogy tegyenek egy látogatást a 18. századi, kis kávézóval is rendelkező Painswick Rococco Gardensbe, Stoudtól nem messze. A Stratford-upon-Avon/Warwickshire területen 2 éjszakát tudnak eltölteni.

6.nap: Stratford-upon-Avon / Warwickshire régió
Fedezze fel Statford-upon-Avon középkori piacvárosát, William Shakespeare szülőhelyét. Tegyen egy sétát a Henley Street névre keresztelt sétálóutcán, ahol rengeteg kávézó és helyi boltocska várja, hogy belekóstoljon a híres költő, Shakespeare szülőfalujának hangulatába. Összesen 5 Shakespeare ház létezik, melyből 3 a településen található, nagyszerűen megőrzött állapotban. A házak látogatása során betekintést nyerhetünk Shakespeare és családja életének mindennapjaiba. Tegyen egy sétát a folyóparton (körül-belül 2 km – 1 óra) és látogasson el a Holy Trinity (Szentháromság) templomba, ahol William Shakespeare és Anne Hathaway el vannak temetve.

Angliai Ízelítő 8 nap

7.nap: London környéke
Térjen vissza London környékére, egy körül-belül 220 km-es út során. Útközben lehetősége lesz megállni a Blenheim Palotánál, Winston Churchill szülőhelyén vagy ellátogatni Oxfordba, az egyetemvárosba, amely fő nevezetessége a 12.században alapított University of Oxford. A város építészeti stílusa kivívta magának az „Álmodozó tornyok városa” (City of Dreaming Spires) megnevezést és akár a számos történelmi épületet, múzeumot vagy egyetemet fedezi fel az idelátogató, akár a modern vásárlóövezetekben és vendéglátóhelyeken veti bele magát a városba, nem fog csalódni, a város sokat tud adni minden idelátogatónak. A vásárlás szerelmeseinek javasolt a Bicester Otlet Centre meglátogatása. 1 éjszaka London környékén.

8.nap: London környéke
Ha ideje engedi, javasoljuk, hogy látogasson el a Királyi Windsor történelmi városába, amely bámulatos kastéllyal rendelkezik. II. Erzsébet királynő sok hétvégét töltött ebben a képeslapra illő közegben élete során. A nyári hónapok során rengeteg eseménynek ad otthont a kastély és környéke. A látogatást követően a hazafelé járathoz a repülőtérre tartó út körül-belül 50 km hosszú.

Angliai Izelito 8 nap


Programban javasolt szálláshelyek:
1- 3 nap / 2 éjszaka London (Mercure Fanham Hotel vagy hasonló)
3 - 5 nap / 2 éjszaka Bath/ Bristol (The Gables Hotel vagy hasonló)
4. nap - belépőjegy a Roman Fürdőbe
5. nap - Cotswolds városában krémteázás. 
5 - 7 nap / 2 éjszaka Stratford-upon-Avon/ Warwickshire (Chesford Grange Hotel vagy hasonló)
7. nap belépőjegy Blenheim kastély és kert területére
7 - 8 nap / 1 éjszak.London (Mercure Fanham Hotel vagy hasonló)

Részvételi díj - 7 éjszaka reggelivel Hotel esetén egy fő részére 2 ágyas szobában:
Január 1 - március 31 indulással: 249 600 Ft/fő
Április 1 - 30. és Október 1-31. indulással: 271 600 Ft/fő
Május 1 - 31. és Szeptember 1-30. indulással: 279 600 Ft/fő
Június 1 - Augusztus 31. indulással:  296 600 Ft/fő
November 1 - December 31. indulással: 249 600 FT/fő

Egy ágyas felár: 141.900 Ft
Gyerek árak 0-11 éves korig 50% kedvezmény 2 felnőtt fizető esetén.

Foglalási időszak:
Június és Augusztusi időpontokra előre 60 napon kívül foglalható.
Márciustól májusig valamint szeptembertől novemberi időpontokra előre 35 napon kívül foglalható.

 TÁJÉKOZTATÓ:

Kérjük indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021.október 01-től csak ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként már nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

A részvételi díj tartalmazza:
• Szállás 3* hotelekben 7 éjszakára, kétágyas fürdőszobás elhelyezéssel, reggelivel.
• Belépőjegyek az alábbiak szerint: Bath Római fürdők, Cotswolds városában krémteázás. belépőjegy Blenheim kastély és kert területére. 

Külön fizetendő: 
A program során felsorolt egyéni szolgáltatások külön igénybe vehetőek, melyre kérés esetén ajánlatot is küldünk. Kérje kollégáink segítségét.

• Repülőjegy ára szolgáltatásokkal, mely akár külön is intézhető. 
• Bérautó a program teljes hosszára  reptéri reptéri felvétellel és leadással. Kérés esetén, a program más városból is kezdhető. (Opel Astra vagy hasonló)
• Minden program típus esetén van lehetőség egy-egy éjszakát vagy akár a teljes program során Kastély Hoteleket vagy Caste & Manor House szállásokat igénybe venni. Ennek felára időszaktól és elérhető helyektől függ. Szívesen küldünk részletes lehetőségeket. 
• Háziállat nem vihető.
• Bármilyen egyéni kérés vagy program módosítás esetén, szívesen állunk rendelkezésre. 

Foglalási időszakok:
• Június és Augusztusi időpontokra előre 60 napon kívül foglalható.
• Március tól májusig valamint szeptembertől novemberi időpontokra előre 35 napon kívül foglalható.
• Nem foglalható időszak: március 13-18 és december 12-31 közötti napok.

Szállások:
• A szállások esetén a 3 ágyas vagy családi szobák csak lekéréssel foglalhatóak, külön ár egyeztetés szükséges. 
• Egyéni igények esetén, egybe nyíló szoba, mozgássérült szoba kérhető, de nem alap szolgáltatás a szállásokon. 
• Minden szállás a megnevezett településen, maximum annak 40 km-es körzetében található. 

Az angol szolgáltató fent tartja a jogot az alapár változásra, amennyiben Angliában változnak a törvényi szabályozások az áfa vagy a turizmusban fizetendő adók kapcsán. 
A forintban értendő árak az árfolyam ingadozást követhetik.

Stornó biztosítás és BBP biztosítás: Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó és a BBP biztosításokat. Választható szolgáltatás a csomag mellé 650 Ft/fő nap áron. Részletek ezen a linken. 

 

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok