Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Őszi körutazás a Benelux államokban - csoportos körutazás

Belgium, Körutazás Belgiumban, Körutazás Belgiumban Útazonosító: 329413
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

csoportos körutazás 

Csatornákkal szabdalt középkori városkák, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és persze az utánozhatatlanul finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon.

Megismerkedünk Amszterdammal, Brüsszellel, körülnézünk Antwerpenben és Rotterdamban, és nem marad ki a programsorból a gyönyörű Bruges, Delft és a Luxemburgi Nagyhercegség sem!

 

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 17 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 10 000 Ft/fő

Dátum 2023. október 5 – 10.
Időtartam
6 nap/5 éj
Utazás
Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő
Kb. 2 óra
Elhelyezés
4 és 3 csillagos szállodákban
Ellátás
Reggeli
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám
20 fő

 

Őszi körutazás a Benelux államokban ajánlatunk programleírása

  

1. nap: Amszterdam

Közvetlen járattal utazás Budapestről Amszterdamba, érkezés kora délután, transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos és gyalogos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Késő délután szabad program keretében beülhetnek egy hangulatos kávézóba, tehetnek egy hangulatos sétát a csatornák szabdalta belvárosban. Este transzfer a szállodába. Szállás Amszterdamban (1 éj).

 

2. nap: Gouda, Delft, Hága, Rotterdam

Goudába, a Sajtmúzeumba vezet az első utunk, majd a Szent János-templomot tekintjük meg. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Delftbe, mely főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát, ódon piacterét, majd továbbutazunk Hágába, ahol panoráma-városnézés keretében ismerkedünk a várossal, utána pedig Rotterdamba folytatjuk utunkat. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. Szállás Rotterdamban (1 éj).

 

3. nap: Bruges, Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán: délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-zsel ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghentben töltjük: a St. Bavo-katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. Vacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszelben található szállásunkra.  Szállás Brüsszelben (1 éj).

 

4. nap: Brüsszel, Waterloo

Reggel buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város. Körbenézünk a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között elsétálunk a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program. Szállás Luxemburgban (1 éj).

 

5. nap: Luxemburg, Orval

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval-apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Belgium egyik legfontosabb városába, a hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres Antwerpenbe, ahol panorámatúra keretében megkezdjük az ismerkedést új állomásunkkal. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 

6. nap: Antwerpen, Amszterdam

Reggeli után folytatjuk Antwerpen felfedezését, és ellátogatunk a Miasszonyunk-katedrálisba is, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Délután továbbutazás Amszterdamba, ahol folytatjuk az ismerkedést a várossal. Szabad program keretében lehetőség nyílik ellátogatni Amszterdam egyik híres múzeumába, például a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba (előzetes jegyfoglalás ajánlott) vagy megismerkedhetnek a gyémántcsiszolás művészetével. Semmiképpen se hagyják ki levezetésképpen a közös hajózást a csatornákon. Késő délután transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban közvetlen járattal, érkezés késő este.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Részvételi díj 2 fő részére kétágyas elhelyezéssel                     Ft/fő                Létszám /fő            Összesen  Ft/2 fő  

Csomagár útlemondási biztosítással (1,4%)                               429 000              2                           858 000 Ft

 
Repülőtéri illeték kb.                                                                      43 000                 2                          86 000 Ft  
Részvételi díj  kétágyas szobában 2 fő részére                                                                                   944 000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 43 000 Ft/fő, szállás 5 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépődíj a Gouda Sajtmúzeumba, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza: helyszínen fizetendő belépődíjak (kb. 90 euró), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 15 euró /fő), utasbiztosítás.

 

További árak: egyágyas felár: 140 000 Ft/fő.

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 17 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 10 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervizdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervizdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok