Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Körutazás Írországban

Írország, Körutazás Írországban, Körutazás Írországban Útazonosító: 133434
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Leírás

1. nap Budapest - Dublin

Elutazás Dublinba közvetlen járattal. Transzfer a repülőtérről a szállodába, a szálláshely elfoglalása.

2. nap Dublin - Oughterard

Ír reggeli a szállodában. Buszos városnézés Írország fővárosában, majd utunk nyugati irányban Kilcock, Kinnegad, Kilbeggan és Moate helységeken vezet át Clonmacnoise-ig. A délutáni órákban a Shannon folyó partján fekvő korai Ír monostort látogatjuk meg, ahol a hét templom maradványai mellett megtekinthető még többek közt a két Kerek Torony és a három Óriás Kereszt. Folytatjuk utunkat nyugatra Oughterard irányába Athlone, Ballinasloe, Loughrea és Galway érintésével. Szálláshelyünk elfoglalása. Szállás Galway-ben.

3. nap Clare

Ír reggeli a szállodában. Déli irányba vesszük utunkat Galway-en keresztül Clare tartományba, amely gazdag és változatos tájképpel dicsekedhet. Először is Burren-t látogatjuk meg. Ez egy hatalmas kiterjedésű mészkőfennsík, ritka növényzettel és virágokkal szabdalva. Burren 70 ősi sírral rendelkezik. A legrégebbi darab a Poulnabrone Dolmen, amely több mint 4.500 éves. Következő állomásunk Kilfenora, célunk, hogy megtekintsük a három középkori Óriás Keresztet. Utunkat Lahinch irányában folytatjuk, meglátogatva Moher felséges szikláit, amelyek 213 méterrel magasodnak az Atlanti Óceán fölé. Azután Ennis-en át Bunratty felé utazunk. Megtekintjük a Bunratty kastélyt és a szintén ott található néprajzi múzeumot .Szállás Limerick-ben.


4. nap A Kerry-gyűrű

Ír reggeli a szállodában. A mai napon Nyugat-Európa egyik legfestőibb útját járjuk be: a Kerry-gyűrűt, amely nem más mint az Iveragh félsziget partvonalán végigvezető lélegzetelállító an szép panorámaút. A Laune fplyó partján fekvő Killorginból indulunk majd Cahirciveen érintésével megállunk Chaplin kedvenc pihenőhelyén, Waterville-ben. A Coomakista-hágó kilátójáról jó idő esetén láthatjuk a világörökség részét képező Skellig-szigeteket, majd Sneem felé vesszük az útirányt A Ladies View ( Hölgyek kilátója) után felkeressük a Killarney Nemzeti Parkban található Muckross kastélyt. Szállás Killarney-ben.


5. nap: Killarney – Cashel szikla – Kilkenny - Dublin

Ír reggeli a szállodában. Killarney-ből Dublin felé vesszük az irányt. Utunk Mallow, Mithchelstown és Cahir érintésével Cashel-be vezet, ahol megtekintjük a Cashel Szikláját. A szikla egy mészkő kiszögelésen helyezkedik el, ami miatt már mérföldekről a tájkép meghatározó eleme. Az itt található középkori emlékhelyek csoportja magában foglalja a Szent Patrick katedrálist a Kerek Toronyot a Cormacs Kápolnát és a Vicars Choral Hall-t (Lelkészek Kórusterme). Délután folytatjuk utunkat Dublin felé, útba ejtve Kilkenny középkori városá, ahol megtekintjük a várat illetve szabadprogram: lehetőség sétára, nézelődésre és vásárlásra a város számos kézműves boltjában. Kilkenny-ből Athy-n és Kilcullen-en keresztül érjük el utolsó esti szállásunkat. Szállás Dublin-ban.


6. nap: Dublin - Budapest

Kontinentális reggeli a szállodában. Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a menetrendszerinti járattal Budapestre.

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

- repülőjegy Budapest - Dublin - Budapest útvonalon

- elhelyezés kétágyas fürdőszobás/zuhanyzós szobákban, középkategóriájú szállodákban

- magyar nyelvű idegenvezetés

- ir reggeli

- az utazás modern, légkondicionált busszal történik

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák :

  • repülőtéri illeték (kb. 68.500,- Ft / fő)
  • belépõk (kb. 40,- Euro)

  • vacsorák 32.500,- Ft./fő

  • biztosítás (590,- Ft /nap/fő, 70 év felett dupla ár)

  • csomag 25.000,- Ft./20 kg ("A" jelölés a kalkulációban elég 2 személyre is)

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok